Dodaj do ulubionych

Projekt Lady,

05.12.16, 21:58
czyli kolejna zatkaj dziura ( chyba powinno być zatkaj okienko w ramówce?).
Jest jakiś pałac w Radziejowicach i tam zjechały się panienki.
Nie wiem czy ony przechodziły jakiś casting czy też szukano ich długo ( mam nadzieję ) bo ubrane były i wymalowane tak jak mówiły : kurwa, zaraz się zesram , ja pie,le .
Te panienki mają przejść metamorfozę ghysmile)))
Mają im w tym pomóc trzy niewiasty pod tytułem :usta w odbyt. No takie glonojady. No..takie ciup , ciup pretensjonalne.
Co wam powiem to wam powiem ,ale Pigmalion w grobie się chyba przewraca.

Może jestem zbyt brutalna w opisie , bowiem oglądam to tylko w gdy reklamy się na kanale z Prometeuszem (SF).
ale wk....iona jestem
kolejne barachło
i co ? te panienki chcą zostać kwiaciarkami potem ????????????????
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Projekt Lady, 05.12.16, 22:25
      https://youtuberki.pl/images/smilies/newer/hahaha.gif masz dar opisywania big_grin
      • anus-hka Re: Projekt Lady, 05.12.16, 23:21
        Usta w odbyt....jakos tak nie potrafię sobie wyobrazić tego...skrótubig_grin
        • eri22 Re: Projekt Lady, 06.12.16, 07:08
          w czyjś odbyt, to juz łatwiej
          ---
          a wracając do meritum - wydaje mi sie że to powtórka, sadząc po twarzach - bo tez mi migneło
          i wiesz, tropciu, gdy pierwszy raz to widziłam latem, tzn jakis 1 odcinek, dla mnie pierwszy, miałam podobne myśli jak i ty dzisiaj...
          potem zdarzyło sie mi ogladac kilka razy po -dosłownie- kilka/kilkanascie minut.
          Zmieniłam zdanie, zacżeło mi tych dziewczyn byc żal, duzo mówiły o sobie, dotarło do mnie duzo nawet z zycia mojej mamy...
          widziłam niecały odcienke gdy były we Francji; nieustająco zastanawiałam sie czy one sa niereformowalne czy takie głupie
          ostatni odcinek obejrzałam ze łzami w oczach...juz prawie w całości
          duzo by mówić...
          nie wierze w ich przemianę, nawet tych 3 finalistek
          nie do końca wiem czy ta formuła ma jakis sens, poza szukaniem widza, ktory płaci i czy nie jest za bardzo bigbraterska - nie, wiem, JEST
          takie programy chyba nie maja sensu
          ale z drugiej strony jesli na mnie to zrobiło takie wrazeni, jeśli tyle mi dało do myslenia o czasach w jakich zyjemy, o warunkach w jakich kształtowana jest zdecydowana większosc polaków 500+, to moze jednak warto?
          poobny dylemat jak z kuchennymi rewolucjami - gdzie gessler poniza, krytykuje, dołuje, a na koniec okazuje sie ze jest całkiem miła i dała wartosciowe rady

nie potrafie ocenic jednoznacznie takich programów
          • tropem_misia1 Re: Projekt Lady, 06.12.16, 15:33
            Eri , to był mój pierwszy razsmile)
            Zmuszona do bezczynności ( jestem po operacji już) wgapiam się w TV. Tak bym chciała zobaczyć coś super super. Czasem wgapiam się w Discovery ,Marzy mi się jednak jakiś fajny film.
            a tu na okrągło programy z udziałem osób wziętych z ulicy. Na początku była tylko Drzyzga. Można było śmiało ominąć i szukać dalej.Ale jak na znanych nam kanałach jest tyle takich różności to krew człowieka zalewa.
            Mogłabym w sumie wleźć w UPC na żądanie , ale czemu ja mam dodatkowo płacić - nawet 15,00 zeta za film. Hę?
            • eri22 Re: Projekt Lady, 06.12.16, 16:00
              nie no, spoko Tropciu, tak sie tylko podzieliłam moimi przemysleniami
        • tropem_misia1 Re: Projekt Lady, 06.12.16, 15:20
          anus-hka napisała:

> Usta w odbyt....jakos tak nie potrafię sobie wyobrazić tego...skrótubig_grin
          >

No wiesz...
          Jak się zrobi usta w dzióbek ( jak do gwizdania) to w pewnym wieku pojawiają się nad górną wargą i pod dolną wargą takie kreseczki pionowe w stosunku do ust.
          No to wychodzi takie cóś w.w.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka