23.05.17, 19:48
suplementy diety pomagają?
Bo ja słyszałam ,że nie pomagają.
Np. Na żylaki i spuchnięte nogi.Na nietrzymanie moczu, na menopauzę itd, itd
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Od kiedy 23.05.17, 20:59
      Ja nie używam i nie wierzę że pomagają.
      Szczęśliwe źylaków nie mam, mocz trzymam a menopauza nie była mi pisana wink
      • tropem_misia1 Re: Od kiedy 23.05.17, 21:14
        No..no...przedstawiłeś się w kal najlepszym świetle.
        Nawet menopauza Ciebie się nie ima.
        • zegor Re: Od kiedy 23.05.17, 21:23
          A kto mnie będzie reklamował ?????? Sam się muszę wink
          • tropem_misia1 Re: Od kiedy 23.05.17, 21:49
            Jakaś promocja?? ..smile)
            • zegor Re: Od kiedy 23.05.17, 21:52
              Nieeee,dla własnego samozadowolenia wink
              • zegor Re: Od kiedy 24.05.17, 11:07
                A żeby się odchudzić próbuję wcześniej wstawać..... od stołu wink
                • zegor Re: Od kiedy 24.05.17, 11:43
                  Na razie nie za bardzo mi to wychodzi wink
                  • rudka-a Re: Od kiedy 24.05.17, 13:54
                    Mogę odejść wcześniej od stołu suspicious
                    aa, co mi tam.....ale zapełniony talerzyk zabieram ze sobą wink
                    u mnie dieta musi wygladać tak....
                    lodówka opasana łańcuchem pod prądem
                    bat, żeby mnie poganiał do ćwiczeń
                    ciupkę chęci
                    wink

PeeS. Dobre cukierki sobie kupiłam....

https://bangla.babyonline.pl/foto/prod//0028/d/424_01_1494.jpg https://forum.slub-wesele.pl/images/smiles/mniam.gif
                    • zegor Re: Od kiedy 24.05.17, 14:12
                      Kupowałem takie niezbyt dawno,albo w Biedronce,albo w Dino,
                      bo tam jestem stałym klientem wink
                      • rudka-a Re: Od kiedy 24.05.17, 18:38
                        No, właśnie smile w Biedronce...
                        i już na parkingu przed sklepem dogodnie sobie woreczek z cukierami ułoże na siedzeniu, co by dostęp był i tym sposobem potrafię się 'zacukrzyć' na amen wink
                        a potem parę dni spokojuwink
                        czyli u mnie jakaś faza słodyczowa jest...
                        bo są takie dni, że w ogóle mnie nie ruszają...mogą sobie leżeć i...czekać wink)
                        • zegor Re: Od kiedy 24.05.17, 19:53
                          Coś mi się kiedyś o uszy obiło,
                          czy na taki stan nie mówią "słodka dziurka"
                          ale może pomyliłem dziurki.....wink
                          • rudka-a Re: Od kiedy 24.05.17, 23:07
                            "słodka dziurka"
                            zdziwiłbyś się, co można w niej znaleźć wink
                            to taka cukiernia w mojej wsi wink)
                            ojjj, mówię Ci, Grześ....można się zatracić na dobre
                            tyleeeee ciastek, ciasteczek, torcików, rureczek wink))
                            • zegor Re: Od kiedy 24.05.17, 23:22
                              Mnie juź nic nie zdziwi wink
                              • rudka-a Re: Od kiedy 24.05.17, 23:45
                                A tak chciałam, żebyś napisał....NIEMOŻLIWE!!! wink)
                                dobrej...jutro znów do fabryki na 7.00 wink)
                                • zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 09:40
                                  A właśnie że wszystko jest możliwe wink
                                  U mnie wczoraj net zachowywał się jak murzyn na pasach,pojawiał się i znikał co zaowocowało wcześniejszym hop do łóżka wink
                                  • rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 16:14
                                    Odpukać. Mój dostawca poprawił się, bo kiedyś....
                                    chyba na korbę był....wink
                                    wyboru nie miałam, to męczyłam się z dziadostwem...
                                    jak go diabli wzieli w piatek po 17, to nie było komu zgłosić
                                    i czekałam do poniedziałku, aż przywloką się do pracy smile
                                    • zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 22:29
                                      Nie mogę narzekać,dwa lata jestem na światłowodzie,wczoraj tylko coś świrowało.
                                      Są tacy,co całe życie świrują,to net raz na jakiś czas też może wink
                                      • rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 22:44
                                        Świrują i jakoś żyją...
                                        ale to taka jazda po krawędzi brzytwy..
                                        wink
                                        • zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 22:51
                                          Bo jest świrowanie na umyśle i świrowanie dla własnych potrzeb wink
                                          • rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 23:03
                                            Jeśli będą z tego jakies profity, to właściwie.....poświrować mogę wink))
                                            • zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 23:05
                                              Po to się świruje...dla własnych potrzeb wink
                                              • rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 23:08
                                                Byle nie przekombinować, bo można nieźle namieszać wink)
                                                • zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 23:10
                                                  A czym się przejmować ?
                                                  Lubię nieźle namieszać wink
                                                  • rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 23:16
                                                    Zasadniczo - masz rację...
                                                    czasem trzeba narozrabiać wink
                                                    wtedy krew szybciej krąży smile)
                                                  • zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 23:18
                                                    No z tym krążeniem to trochę przystopujmy wink
                                                  • rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 23:20
                                                    Wiesz..jak krąży, to człek żyje wink)
                                                  • zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 23:21
                                                    Ja za bardzo zacznie krążyć,to.....nie żyje wink
                                                  • rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 23:27
                                                    To wtedy nie w przełyk, tylko pigułę pod język wink
                                                    podobno spadnie....cisnienie oczywiście big_grin
                                                  • zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 23:30
                                                    A wiesz,co mężczyzna w .....słusznym wieku nosi w kieszeniach ?
                                                    W jednej prezerwatywę a w drugiej pigułki na serce.....
                                                    Bo nie wiadomo,co pierwsze stanie.....
                                                  • rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 23:38
                                                    Hah big_grin trzeba być przygotowanym na...okoliczność wink)
                                                    mieścimy się jeszcze na półce dorośli
                                                    dopiero po 65 roku życia seniorzy... smile
                                                    to mamy w kit czasuuuuuu wink)))))))
                                                  • zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 23:40
                                                    Trochę mnie zmartwił Wodecki.......zaczynają brać takie roczniki ?????
                                                  • rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 23:50
                                                    Grzesiu...czy ktos tam na górze patrzy na rocznik?
                                                    czasem mam wrażenie, że biorą, jak leci...
                                                    dzieci, matki od dzieci...młodych, starych...
                                                  • zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 23:52
                                                    Ale zawsze ma się nadzieję,że z mojego rocznika nie biorą wink
                                                  • rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 23:55
                                                    smile...
                                                    jeszcze nie......póki co...czekamy w kolejce
                                                    a że dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugaaaaaaaaa, to pożyjemy smile)))
                                                  • zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 23:57
                                                    Tak trzymać i nie popuszczać wink
                                                  • rudka-a Re: Od kiedy 26.05.17, 00:00
                                                    Jeszcze kontroluję zawory wszelakie, ale jak długo, to nie wiem wink)))))
                                                  • rudka-a Re: Od kiedy 26.05.17, 00:00
                                                    Jeszcze kontroluję zawory wszelakie, ale jak długo, to nie wiem wink)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka