tropem_misia1 23.05.17, 19:48 suplementy diety pomagają? Bo ja słyszałam ,że nie pomagają. Np. Na żylaki i spuchnięte nogi.Na nietrzymanie moczu, na menopauzę itd, itd Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zegor Re: Od kiedy 23.05.17, 20:59 Ja nie używam i nie wierzę że pomagają. Szczęśliwe źylaków nie mam, mocz trzymam a menopauza nie była mi pisana Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Od kiedy 23.05.17, 21:14 No..no...przedstawiłeś się w kal najlepszym świetle. Nawet menopauza Ciebie się nie ima. Odpowiedz Link
zegor Re: Od kiedy 24.05.17, 11:07 A żeby się odchudzić próbuję wcześniej wstawać..... od stołu Odpowiedz Link
rudka-a Re: Od kiedy 24.05.17, 13:54 Mogę odejść wcześniej od stołu aa, co mi tam.....ale zapełniony talerzyk zabieram ze sobą u mnie dieta musi wygladać tak.... lodówka opasana łańcuchem pod prądem bat, żeby mnie poganiał do ćwiczeń ciupkę chęci PeeS. Dobre cukierki sobie kupiłam.... Odpowiedz Link
zegor Re: Od kiedy 24.05.17, 14:12 Kupowałem takie niezbyt dawno,albo w Biedronce,albo w Dino, bo tam jestem stałym klientem Odpowiedz Link
rudka-a Re: Od kiedy 24.05.17, 18:38 No, właśnie w Biedronce... i już na parkingu przed sklepem dogodnie sobie woreczek z cukierami ułoże na siedzeniu, co by dostęp był i tym sposobem potrafię się 'zacukrzyć' na amen a potem parę dni spokoju czyli u mnie jakaś faza słodyczowa jest... bo są takie dni, że w ogóle mnie nie ruszają...mogą sobie leżeć i...czekać ) Odpowiedz Link
zegor Re: Od kiedy 24.05.17, 19:53 Coś mi się kiedyś o uszy obiło, czy na taki stan nie mówią "słodka dziurka" ale może pomyliłem dziurki..... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Od kiedy 24.05.17, 23:07 "słodka dziurka" zdziwiłbyś się, co można w niej znaleźć to taka cukiernia w mojej wsi ) ojjj, mówię Ci, Grześ....można się zatracić na dobre tyleeeee ciastek, ciasteczek, torcików, rureczek )) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Od kiedy 24.05.17, 23:45 A tak chciałam, żebyś napisał....NIEMOŻLIWE!!! ) dobrej...jutro znów do fabryki na 7.00 ) Odpowiedz Link
zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 09:40 A właśnie że wszystko jest możliwe U mnie wczoraj net zachowywał się jak murzyn na pasach,pojawiał się i znikał co zaowocowało wcześniejszym hop do łóżka Odpowiedz Link
rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 16:14 Odpukać. Mój dostawca poprawił się, bo kiedyś.... chyba na korbę był.... wyboru nie miałam, to męczyłam się z dziadostwem... jak go diabli wzieli w piatek po 17, to nie było komu zgłosić i czekałam do poniedziałku, aż przywloką się do pracy Odpowiedz Link
zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 22:29 Nie mogę narzekać,dwa lata jestem na światłowodzie,wczoraj tylko coś świrowało. Są tacy,co całe życie świrują,to net raz na jakiś czas też może Odpowiedz Link
rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 22:44 Świrują i jakoś żyją... ale to taka jazda po krawędzi brzytwy.. Odpowiedz Link
zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 22:51 Bo jest świrowanie na umyśle i świrowanie dla własnych potrzeb Odpowiedz Link
rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 23:03 Jeśli będą z tego jakies profity, to właściwie.....poświrować mogę )) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 23:08 Byle nie przekombinować, bo można nieźle namieszać ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 23:16 Zasadniczo - masz rację... czasem trzeba narozrabiać wtedy krew szybciej krąży ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 23:27 To wtedy nie w przełyk, tylko pigułę pod język podobno spadnie....cisnienie oczywiście Odpowiedz Link
zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 23:30 A wiesz,co mężczyzna w .....słusznym wieku nosi w kieszeniach ? W jednej prezerwatywę a w drugiej pigułki na serce..... Bo nie wiadomo,co pierwsze stanie..... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 23:38 Hah trzeba być przygotowanym na...okoliczność ) mieścimy się jeszcze na półce dorośli dopiero po 65 roku życia seniorzy... to mamy w kit czasuuuuuu ))))))) Odpowiedz Link
zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 23:40 Trochę mnie zmartwił Wodecki.......zaczynają brać takie roczniki ????? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 23:50 Grzesiu...czy ktos tam na górze patrzy na rocznik? czasem mam wrażenie, że biorą, jak leci... dzieci, matki od dzieci...młodych, starych... Odpowiedz Link
zegor Re: Od kiedy 25.05.17, 23:52 Ale zawsze ma się nadzieję,że z mojego rocznika nie biorą Odpowiedz Link
rudka-a Re: Od kiedy 25.05.17, 23:55 ... jeszcze nie......póki co...czekamy w kolejce a że dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugaaaaaaaaa, to pożyjemy ))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Od kiedy 26.05.17, 00:00 Jeszcze kontroluję zawory wszelakie, ale jak długo, to nie wiem ))))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Od kiedy 26.05.17, 00:00 Jeszcze kontroluję zawory wszelakie, ale jak długo, to nie wiem ))))) Odpowiedz Link