krokodyl_13 06.08.09, 12:10 A to ci checa, myślę że naprawde powinien być refundowany, zwiększy to dzietność, co korzystnie wpłynie na wypłacalność emerytur i poprawi podatki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Stosunek przerywany********** 06.08.09, 16:56 słyszałam na TVN24 Refundowany ma być lek ,znany pod paroma nazwami służący do kuracji hormonalnej Nowe,nowoczesne,mające mniej skutków ubocznych leki nie. Uważam,że mam poczucie humoru i mogę suszyć zęby na każdy następny pomysł,gdyby nie to przychodzi tez strach..co jeszcze? Pomysł z pracą do 70-ki mnie osłabił Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: ogólnie rzecz biorąc 07.08.09, 09:46 Przecież wszyscy wiedzą że chodzi o pieniądze Odpowiedz Link
tropem_misia1 jakoś tak leci: 07.08.09, 13:44 "jak nie wiadomo o co chodzi,to chodzi o pieniądze" Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Stosunek przerywany********** 15.08.09, 21:48 ja na stosunkach przerywanych "jade" 20 lat i mam tylko jedno dziecko,wiec to nie jest dobry pomysl na zwiekszenie dzietnosci Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Stosunek przerywany********** 15.08.09, 21:53 tropem_misia1 napisała: > ale masz farta ale stresu tez troche mialam Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Stosunek przerywany********** 16.08.09, 16:57 Nie wiem, o jakiej refundacji mówicie, bo jestem 300 lat za Murzynami z informacjami, lecz właśnie doszłam do wniosku, że... stosunek przerywany mam własnie do świata zwisł mi i powiewa tak sobie w połowie... Odpowiedz Link
dunka_redunka Re: Stosunek przerywany********** 16.08.09, 17:24 Jestem tu pierwszy raz. Kliknęłam w pierwszy wątek od góry i o mamusiu, ale się uśmiałam P.S. Taki stosunek musi być stresujący chyba no nie? Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Stosunek przerywany********** 16.08.09, 17:34 Tu się nie ma co śmiać, tu się waż(rz)ą losy Narodu... Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Stosunek przerywany********** 16.08.09, 18:22 witaj dunka! no, no, Twój pierwszy raz i od razu stosunek przerywany... Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Stosunek przerywany********** 16.08.09, 18:31 moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie przerywali, wiadomo przecież powszechnie, że za pierwszym razem się nie zachodzi Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Stosunek przerywany********** 16.08.09, 18:54 > > P.S. Taki stosunek musi być stresujący chyba no nie? absolutnie nie, dla ludzi, ktorzy maja do siebie zaufanie Odpowiedz Link