melord_b 01.02.11, 20:39 www.smh.com.au/world/pm-quits-following-calls-for-reform-20110202-1acln.html po fali demonstracji Krol Jordanii usunal na razie premiera....zobaczymy czy wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Wiosna Arabow? 01.02.11, 20:53 Ale de facto czekam na Syrie. Rezim Baszira, podejrzewam, jest przynajmniej rownie uciazliwy dla Syryjczykow, co Mubarak dla Egipcjan. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Czekam na Eretz 01.02.11, 20:59 Rezym tamtejsy jest rownie katastrofalny dla Eretzu co dla swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Sie nie goraczkuj, Siku! 01.02.11, 21:04 Na razie nie licze na antyhamasnicka ruchawkie w Gazie, ale i to nastapi:) Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Czekam na Eretz 01.02.11, 21:23 mister...prawdziwy Eretz to USA,tam zapadaja decyzje... ten na BW to odpowiednik.. powiedzmy.krzyzowcow wojna polsko-zydowska dawno sie juz zakonczyla na tym i innych forach chcesz ja znow zaczac?...tylko z kim,wszystko dalo noge,zostaly nieobitki w tym moj "faworyt" bywszy(1ja) lepiej dac sobie spokoj i nie zamieniac znow forum w jednotematyczne pyskowki Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Wiosna Arabow? 01.02.11, 21:01 > Ale de facto czekam na Syrie byc moze przyjdzie na nich kolej... ja bardziej czekam na Saud Arabie jak glowne zaplecze finansowe teroru islamskiego (tego ostatniego w Rosji rowniez) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Wiosna Arabow? 01.02.11, 21:07 W sumie o Saudii, to ja wiem niewiele. Nie wiem np. jaki jest poziom niezadowolenia spolecznego, w jakich grupach spolecznych wystepuje i jakie sa jego glowne przyczyny? bez tego nie dam rady powrozyc:) Odpowiedz Link Zgłoś