dala.tata 07.08.15, 14:13 Nie raz tu rozmawialismy o obu panach rowniez w kontekscie, w jakim tu sie pisze. Co prawda, Cricka i Watsona juz opublikowano, jednak artykul zwraca na ciekawy problem. Tekst linka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charioteer1 Re: Crick & Watson 07.08.15, 15:57 Zgadza sie, tak to dziala, chociaz do Nature to mi daleko. “Furthermore, since space in our journal is at a premium, if you do decide to resubmit, then we recommend that you combine your two submitted papers into a single and more cohesive article, potentially including the X-ray studies of your colleagues at Cambridge... Dokladnie moj sposob myslenia przy recenzji grantu. Dokladnie taka sama sugestia mi sie kolatala po glowie po przeczytaniu projektu. Dlaczego w tym projekcie nie ma kolezanki z miasta X, skoro czesc projektu wyglada, jakby specjalnie pod nia pisana? Gdyby nie to, moja ocena projektu bylaby na 100%. Projekt przepadl. Odpowiedz Link
andole3 Re: Crick & Watson 08.08.15, 22:46 Rosalind Franklin nie była koleżanką z miasta X ale AUTORKĄ danych pomiarowych, które Panowie Crick i Watson wykorzystali do swoich rozważań bez jej zgody zdaje się...Tak ich poniosły emocje, że jakoś o niej zapomnieli... Odpowiedz Link