pan.toranaga 26.07.26, 11:12 Na Uniwersytecie Vizja, któremu A+ nie brakuje, można też studiować ten przyszłościowy kierunek vizja.pl/specjalizacja/chillout-studies/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrycy Re: Ciekawa oferta edukacyjna 26.07.26, 11:18 Ciekawe co inni będą sądzić o dr habilitowanych z WSB: wsb.edu.pl/uczelnia/aktualnosci/10-uprawnien-do-nadawania-stopni-doktora-i-doktora-habilitowanego-dla-akademii-wsb.html Odpowiedz Link
pan.toranaga Re: Ciekawa oferta edukacyjna 26.07.26, 11:28 Ja tam bym chętnie zrobił habilitację z chill-outu. Właściwie to nie, chętnie bym zrobił w tej dziedzinie doktorat wdrożeniowy. Odpowiedz Link
dobrycy Re: Ciekawa oferta edukacyjna 26.07.26, 13:01 pan.toranaga napisał: > Ja tam bym chętnie zrobił habilitację z chill-outu. Właściwie to nie, chętnie b > ym zrobił w tej dziedzinie doktorat wdrożeniowy. Nie wiem czy tak to działa. Czy turystykę na prywatnych uczelniach wykładają profesorowie turyści, publikujący za 200 punktow w American Journal of Tourism? Odpowiedz Link
pan.toranaga Re: Ciekawa oferta edukacyjna 26.07.26, 11:27 To odkrycie to odprysk od wpisu Trzy.14 o tym, że na małej uczelni, przy pewnych umiejętnościach i determinacji łatwiej ograć system. Zainteresowało mnie to, jak Vizja to robi, że się parametryzuje w językoznawstwie (A+!!!), a już nie w literaturoznawstwie. Dla niewtajemniczonych Odpowiedz Link
pan.toranaga Re: Ciekawa oferta edukacyjna 01.08.26, 17:14 Tym razem z USA, ale za to to już kilka uniwersytetów. Uniwersytet Stanowy Arizony (ASU) ogłosił niedawno uruchomienie studiów licencjackich na kierunku tworzenia treści (content creation), skierowanych do osób, które — jak czytamy na stronie uczelni — "marzą o monetyzacji swojego kanału wideo lub uczynieniu z mediów społecznościowych swojej ścieżki zawodowej". businessinsider.com.pl/lifestyle/jak-zostac-influencerem-i-zarabiac-w-social-mediach-uczenie-wyczuly-biznes/ndhpelv Odpowiedz Link