Dodaj do ulubionych

Ciekawa oferta edukacyjna

26.07.26, 11:12
Na Uniwersytecie Vizja, któremu A+ nie brakuje, można też studiować ten przyszłościowy kierunek
vizja.pl/specjalizacja/chillout-studies/
Obserwuj wątek
    • dobrycy Re: Ciekawa oferta edukacyjna 26.07.26, 11:18
      Ciekawe co inni będą sądzić o dr habilitowanych z WSB: wsb.edu.pl/uczelnia/aktualnosci/10-uprawnien-do-nadawania-stopni-doktora-i-doktora-habilitowanego-dla-akademii-wsb.html
      • pan.toranaga Re: Ciekawa oferta edukacyjna 26.07.26, 11:28
        Ja tam bym chętnie zrobił habilitację z chill-outu. Właściwie to nie, chętnie bym zrobił w tej dziedzinie doktorat wdrożeniowy.
        • dobrycy Re: Ciekawa oferta edukacyjna 26.07.26, 13:01
          pan.toranaga napisał:

> Ja tam bym chętnie zrobił habilitację z chill-outu. Właściwie to nie, chętnie b
          > ym zrobił w tej dziedzinie doktorat wdrożeniowy.
          Nie wiem czy tak to działa. Czy turystykę na prywatnych uczelniach wykładają profesorowie turyści, publikujący za 200 punktow w American Journal of Tourism?
    • pan.toranaga Re: Ciekawa oferta edukacyjna 26.07.26, 11:27
      To odkrycie to odprysk od wpisu Trzy.14 o tym, że na małej uczelni, przy pewnych umiejętnościach i determinacji łatwiej ograć system. Zainteresowało mnie to, jak Vizja to robi, że się parametryzuje w językoznawstwie (A+!!!), a już nie w literaturoznawstwie. Dla niewtajemniczonych
    • pan.toranaga Re: Ciekawa oferta edukacyjna 01.08.26, 17:14
      Tym razem z USA, ale za to to już kilka uniwersytetów.

Uniwersytet Stanowy Arizony (ASU) ogłosił niedawno uruchomienie studiów licencjackich na kierunku tworzenia treści (content creation), skierowanych do osób, które — jak czytamy na stronie uczelni — "marzą o monetyzacji swojego kanału wideo lub uczynieniu z mediów społecznościowych swojej ścieżki zawodowej".

businessinsider.com.pl/lifestyle/jak-zostac-influencerem-i-zarabiac-w-social-mediach-uczenie-wyczuly-biznes/ndhpelv

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka