Dodaj do ulubionych

staram się

16.07.09, 08:49

wzrokiem omijać
Obserwuj wątek
    • gapuchna Re: staram się 16.07.09, 08:52
      Kogo? Co?
      • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 08:59
        logo :D
        • gapuchna Re: staram się 16.07.09, 09:01
          przecież to są piękne dwie papugi, barwne, wesołe, kręcące się na drążku - nie
          widzisz tego?

:))))
          • fedorczyk4 Re: staram się 16.07.09, 09:02
            E tam, skostnieliście estetycznie;-) Mnie się bynajmniej ale
            podobają:-)))
            • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 09:03
              jak "bynajmniej", to mi ulżyło, że ten Twój zachwyt , to nie efekt
              upałów :D
          • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 09:02
            to dlaczego mają łuski??
            • gapuchna Re: staram się 16.07.09, 09:04
              To nie łuski, to zapowiedź piór....omijaj dosadność wzrokiem, uruchom widzenie :)
              • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 09:08
                no, toż mówię, że się staram, i staram, i staram, i..
                ..no, przepiękne!! tylko tak całkiem inaczej..

i wiesz.. frrrrrrrrrr odleciały! uff!!!!!!! :D
                • gapuchna Re: staram się 16.07.09, 09:23
                  Mabiwy, proszę, Tobie i z przesłaniem, ze nie opuszczę Cię - Was :)))

gnom.wrzuta.pl/audio/8tAICo74x71/
                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:03
                    dzięki, co by to nie było, ale pracowy komp ma szlaban na wrzutę
                    YouTuba i tego typu rozrywkę :) W każdym razie deklaracja
                    (samozwańczo) w imieniu społecznosci słodko przyjęta i przyszpilona
                    na amen albo trochę dłużej ;)
                    • gapuchna Re: staram się 16.07.09, 10:14
                      To był Niemen z papugami :)

:))))
                      • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:21

w sedno :D
            • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 09:18
              mabiwy napisał:

> to dlaczego mają łuski??

Cekiny, mój drogi. :)))
              • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:04
                widziałaś papugi z cekinami?? łuski sla nich tak samo
                odpowiednie :D
                • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 10:09
                  Adwokat z cekinami? Nieeee, to dla Dody i Radzia może, ja wybieram na innych
                  kryteriach ;D
                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:15

acha, Ty żółtym szaliczku, no o gustach się nie dyskutuje ponoć.
                    Zresztą co tam.. byle papuga dobrze dziobem kłapała ;D
                    • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 10:16
                      O jakim szaliczku? Nie łapię :)

Niby tak, ale prezentacja się liczy ;P
                      • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:20
                        nieważne, towarzystwo Joli Rutowicz - sztuk raz, taki wdziało

jak Cię widzą? wiesz.. nie szata i nie kolor.. klasyka :D:D:D::D
                        • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 10:22
                          A tak, coś mi się obiło o oko ;D

No co Ty? Nie zwracasz uwagi na wygląd?? Już ja swoje wiem ;DDD
                          • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:26
                            boli?? :(

a co to ja niewidomy jestem? :D
                            • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 10:29
                              Nieee.. tylko oczko misię odlepia :D

To nie bądź takie niewiniątko :D
                              • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:33
                                a, papuga!!

skoromość przeze mnie przemawia..
                                • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 13:34
                                  > skoromość przeze mnie przemawia..

Niech sobie wybierze inne medium, lampę albo drzewo albo co ;DDD
                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 14:23
                                    dałem jej odpór!
                                    • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 14:39
                                      Zdolny chłopak! Tak trzymaj :)))
                                      • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 14:49

wiem!! :D nie, to, żebym.... a, co się będę tłumaczył! ;D
                                        • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 14:52
                                          Nic Ci to nie da ;))) wiem, że jesteś zdolny do... prawie wszystkiego. Nawet to
                                          logo Ci nie przeszkadza już :DD
                                          • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 14:57
                                            prawie nie zawsze czyni różnicę ;P

a czegóż chcieć od papugi?, słodki ptaszek na rozpalonych, gorących
                                            szpilach ;D
                                            • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 15:05
                                              > słodki ptaszek na rozpalonych, gorących szpilach ;D

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. Do Słonika.
                                              2. Przenoszę Szpile do kategorii 'Tylko dla dorosłych'

;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                              • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 15:09
                                                uderz w stół papugą, cukierek interpretacją się odezwie :D
                                                • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 15:20
                                                  Tu nie ma czego interpretować: to realizm najczystszej próby :DDDD
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 15:27
                                                    znaczy złoty interes? tylko co by ktoś nie zarzucił mi plagiatu ;)
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 15:33
                                                    Złoty interes???

Plagiat, tu raczej mowa o.... cudzie przyrody :D
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 15:38

jaki tam zaraz cud - ot, fakirek
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 15:41
                                                    Mabiwy!!!

:DDDDDD
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 15:46
                                                    gumka myszka!!
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 15:48
                                                    Ja tu nikogo nie gumuję ;P

Głaskami skłaniam :)
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 21:26
                                                    a tego nie udało nam się przedyskutować
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 22:50
                                                    Co masz na myśli? :)
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 23:41

zasady :D:D
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 23:43
                                                    Widzisz tu u nas jakiekolwiek zasady? Prócz jednej: live and let live :)))
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 23:46
                                                    ależ.. sama nieco wyżej podałaś :D

nieistotne, przynajmniej za bardzo :)
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 23:47
                                                    A to już moja osobista zasada :) której oczywiście tu nie porzucam.
        • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 09:03
          mabiwy napisał:

> logo :D

Skargi i zażalenia przyjmuje Mille*, to jego wybór :)

*Między 23.30 a 23. 55. :DD
          • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 09:10
            a Ty taka spolegliwa czy czuła na wołanie złego duch? ;)
            • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 09:14
              Nie ;) Niech się chłopak cieszy, choć przez krótką chwilę ;D
              Widziałeś te czarne wczoraj, no... mogło być gorzej ;P
              • gapuchna Re: staram się 16.07.09, 09:21
                Zgrzeszyłam kilka dni temu platformami z Mango. Wręcz plastikowe, jakieś
                srebrno-złote. Wysokie na 9 cm. Nie mam nic do nich, nie mój styl, ale mnie
                zafrapowały.... i się zastanawiam, co ja założę do nich?
                • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 09:22
                  > i się zastanawiam, co ja założę do nich?

Nic!

;D
                  • gapuchna Re: staram się 16.07.09, 09:28
                    Aaaaaa........ o takiej koncepcji nie pomyślałam!
                    • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 09:41
                      Prostota klasyki ;)))
                      • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:07
                        twardycukierek napisała:

> Prostota klasyki ;)))
                        >

zachłysnąłem się!! oddechu nie mogę wyrównać :D:D:D:D rany!!
                        • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 10:08
                          Ależ... ;))))

Tak po prostu? ;DDD Nie wiem, co Cię tak rozbawiło ale na zdrowie, M :)
                          • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:13

absolutna prostota i dosadność :D:D

a dziękuję trzymam się czego i Tobie życzę. W tym upale łatwo
                            zmięknąć ;)
                            • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 10:15
                              > absolutna prostota i dosadność :D:D

Ze skromności wrodzonej nie odpowiem :DDD

Ano, żar ;& jeszcze nie wymiękamy...
                              • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:18

spacyfikuj ją! co Ci będzie w komunikacji bruździć?

My?? cukierku!! gratulować ?? :D:D
                                • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 10:19
                                  I właśnie....

.... idąc za Twoją radą: królewskiego MY użyłam. No! ;DD
                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:23
                                    a to rozumiem!!

już kwiecie do stóp sypię, wahlarzowych zaraz doślę, i wonności, co
                                    by .. no dobra :D:D
                                    • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 10:25
                                      ;))

No. :) Nie zapomnij o Bentley'u z przystojnym szoferem :DD
                                      • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:26
                                        to nie ten rodzaj monarchii :D
                                        • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 10:29
                                          Acha. To co mi zaproponujesz?
                                          • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:33
                                            na konsultację, proszę się u mojej asystentki zapisać
                                            • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 13:32
                                              Mój praktykant dowie się wszystkiego, co mi potrzebne :)
                                              • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 14:25
                                                cennik w załączeniu

podziękowania proszę wpisać do stosownej księgi. Ogłoszenie w
                                                internecie zbedne..

;P

• twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 14:40
                                                  Hej, nie wiem jeszcze, czy jest za co dziękować ;D
                                                  Cennik? A po kumpelsku zniżka czy wprost przeciwnie? ;P
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 14:51
                                                    interes jest interes..

:D
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 14:53
                                                    Zwykle tylko zarabiam, a Ty?

:DD
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 14:59

na interesie? w żadnym wypadku!
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 15:20
                                                    Realizm po raz drugi ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 15:29
                                                    a tam, zwykły homonim ;P
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 15:33
                                                    A nie heteronim? ;D

Może Gall Heteronim?
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 15:40

a co Ty mi tu z galami, słowinin jestem, i z krwi, i z kości i z..

genów :D
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 15:41
                                                    To jesteś słowny słowianin??? :))))
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 15:45
                                                    może nie Zawisza, ale prawie czarny ;D
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 15:47
                                                    Ojej, ale nie tak jak ten Murzyn w Częstochowie? ;##
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 21:27
                                                    już Ty mi tu nie rydzykuj!

objaśnij, proszę te ozdobniki graficzne :)
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 22:51
                                                    ;# To łapię się za buzię z przerażenia, lekko...
                                                    :## ciężko

:D
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 23:43
                                                    dziękuję..
                                                    ten slang też nie jest mi znany:)
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 23:46
                                                    proszę :))

o ile wiem, to mój osobisty emot ;)
                        • gapuchna Re: staram się 16.07.09, 10:13
                          Ja bym jeszcze sobie dodała dłuuuugą cygarniczkę w palcach (nie palę:|) i jednak
                          stanik. Dołu może nie być :DDD I oczywiście rozpuszczone włosy (od wczoraj męczę
                          je na dwie kitki). Buzia nie umalowana, ale usta lekko popodgryzane i
                          pociągnięte językiem. Chyba dopełniłam całości...., hmmm.... :D
                          • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:16
                            nie! widzę braki!! co najmniej jedna długa czarna rękawiczka, jak
                            skromnie ma być.
                            • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 10:17
                              Uhmmm, uhmmm. Potakuję. Gilda! ;))
                              • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:24
                                patrz.. w czymś się zgadzamy !! :D:D
                                • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 10:25
                                  Wiącej tego pewnie, niż sobie wyśni musikrólik ;DD
                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:28
                                    ja jednak prawdziwie porażony tym faktem spadam pokontemplować go
                                    sobie przy robocie ;D
                                    • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 10:30
                                      Tylko się nie zapracuj, Bruner ;&&
                                      Pa!
                                      • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:34
                                        mów mi emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil ! ;D
                                        • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 13:33
                                          Jak dorzucisz akcent, bardzo chętnie ;))))
                                          • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 14:35
                                            proszę ..
                                            Emil z Lönnebergi

[img]https://img.youtube.com/vi/5mAOMf_K9cg/2.jpg[/img][img]

http://www.sfinternational.se/static/img/movies/E6DC524D-E865-49BA-
                                            AB34-60C3251B4928/crop_center_98x139_packshot.jpg[/img]
                                            • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 14:38
                                              Słooooooodki urwis! :))) Mnie o inny akcent biegało, wiesz?
                                              • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 14:48
                                                wiem, ale u mnie skojarzenie wprost tą drogą poszło :D
                                                Nie znasz tego Emila, prawda? :)
                                                • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 14:54
                                                  No co Ty??? Kto nie zna tej bajki? ;DD Czy ja mam małe Pippi w głowie?
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 15:02
                                                    a co masz? insekty?? ;)

jak bajka? samo zycie !! niezbyt duzo zna
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 15:21
                                                    Nie, szpile mam ;P

Znam... i tę i inne. Dzieci z Bullerbyn też :)
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 15:30
                                                    a, to bardzo, bardzo dobrze ;)

ale szwedzkiego nie znasz?
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 15:37
                                                    A trzeba, by znać jej bajki/samo życie?? :))
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 15:41
                                                    nie, nie dla tego.

ale już wiem :)
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 15:43
                                                    A dlaczego? :)

Nie tylko ten, kilka innych też ale co z tego?
                                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 15:47
                                                    chciałem wiedzieć
                                                  • twardycukierek Re: staram się 16.07.09, 15:49
                                                    OK :))
                            • gapuchna Re: staram się 16.07.09, 10:21
                              Do łokcia? Za łokieć?

Och......

[img]https://3.bp.blogspot.com/_e3szlek22RY/RdtxZz6GuKI/AAAAAAAAALc/Ex_oY6zbTMo/s400/Annex%2B-%2BHayworth,%2BRita%2B(Gilda)_01.jpg[/img]

https://www.youtube.com/watch?v=Tzg_1XwzG08
                              • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:23
                                O!! takie te :D
                                • gapuchna Re: staram się 16.07.09, 10:26
                                  Piękny film, piękna kobieta i ta miłość...
                                  • mabiwy Re: staram się 16.07.09, 10:29
                                    gapuchno.. rękawiczka!!

reszta - nie zaprzeczę
                                    • gapuchna Re: staram się 16.07.09, 10:34
                                      nie zaprzeczaj! - marzenia .....
                                  • gapuchna A skoro w kręgu długich rękawiczek jesteśmy..... 16.07.09, 10:30

www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A&feature=related = mam ciarki :)))

[img]https://cw3164.k12.sd.us/Year/al%20pancino%20-%20scent%20of%20a%20women.jpg[/img]
                                    • twardycukierek Re: A skoro w kręgu długich rękawiczek jesteśmy.. 16.07.09, 10:31
                                      Wow! :)))
                                      • gapuchna Re: A skoro w kręgu długich rękawiczek jesteśmy.. 16.07.09, 10:34
                                        ..... i to!!!!

www.youtube.com/watch?v=as59Id4eHhc

..... ta płynność ruchów, piękne nogi i to przytulenie do jego pleców.... znow
                                        miłe dreszczyki ...
                                        • mabiwy Re: A skoro w kręgu długich rękawiczek jesteśmy.. 16.07.09, 10:35
                                          o skróty słowne poproszę :D

poczytam po powrocie :)
                                          • gapuchna Re: A skoro w kręgu długich rękawiczek jesteśmy.. 16.07.09, 10:42

:) Nie mogę, bo zbytnio się odsłonię. Niedopowiedzenia .......

www.youtube.com/watch?v=b-7nJ4V57Ww&feature=related - brutalne jak na pewne chwile? chyba nie, chyba doskonałe .....
                                            Pa, też uciekam.

Powiedzmy, że bezsłowne streszczenie:

[img]https://th.interia.pl/40,b32a71bbe1986426/tango.jpg[/img]
                                            Do następnego razu :))))
                                            • gapuchna Re: A skoro w kręgu długich rękawiczek jesteśmy.. 16.07.09, 10:44
                                              ..... a to na wyciszenie, uspokojenie kołatania serca i lekkie uśpienie :)

www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g&feature=fvw
                                              • mabiwy Re: A skoro w kręgu długich rękawiczek jesteśmy.. 16.07.09, 14:22
                                                sonata Schuberta

mogłaby być :)
                                                • mabiwy Re: A skoro w kręgu długich rękawiczek jesteśmy.. 16.07.09, 21:24
                                                  no, a tu trafiłem jak szpilą w balonik ;)
                                                  • gapuchna Re: A skoro w kręgu długich rękawiczek jesteśmy.. 16.07.09, 23:45
                                                    Schubert? Ja lubię Schumana, taki jakiś lekko zapomniany, a tak bardzo pełen
                                                    cierpienia to był człowiek.
                                                  • mabiwy Re: A skoro w kręgu długich rękawiczek jesteśmy.. 16.07.09, 23:49
                                                    jak Schuman, to Marzenie mi się jednoznacznie kojarzy, ale nie
                                                    jestem znawcą, słucham wybiórczo :)
                                                  • gapuchna Re: A skoro w kręgu długich rękawiczek jesteśmy.. 16.07.09, 23:51
                                                    Ja w ogóle nie znam się na muzyce. Tak naprawdę to na mało czym się znam.... A
                                                    Schumana lubię, bo kameralny. To nie jest muzyk na wielką filharmonię. I
                                                    czytałam kiedyś jego biografię, smutne życie.
                                                  • mabiwy Re: A skoro w kręgu długich rękawiczek jesteśmy.. 17.07.09, 00:00
                                                    Zwróć uwagę, że zyciorysy prawie wszystkich wybitnych pokręcone
                                                    takie. Może to cena geniuszu.

nie sprawdzam się, na ile jestem w czymś dobry. Jezli coś mnie
                                                    zainteresuje rzeźbię w tym :). Lubię odkrywać nieznane lądy. Każdego
                                                    pokroju :)
                                                  • gapuchna Re: A skoro w kręgu długich rękawiczek jesteśmy.. 17.07.09, 00:08
                                                    A ja już nie mam siły. Do niczego. Cokolwiek bym nie spróbowała, przynosi mi
                                                    ból. Nie chce już niczego odkrywać. Znów lubię spać.
                                                    Przepraszam, nie mam formy. Pożegnam się.
                                                    Do sklikania.
                                                  • mabiwy Re: A skoro w kręgu długich rękawiczek jesteśmy.. 17.07.09, 00:11
                                                    łagodnej nocy.
                                            • mabiwy Re: A skoro w kręgu długich rękawiczek jesteśmy.. 16.07.09, 14:20
                                              na pierwszy rzut oka czuję tango z Zapachu kobiety ;), ale nie bo
                                              nie można by mu przypisać tego, co napisałaś :)
                                              • mabiwy Re: A skoro w kręgu długich rękawiczek jesteśmy.. 16.07.09, 21:24
                                                odsłuchałem :) i niech mi nikt nie opowiada o kobiecej intuicji :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka