gapuchna 23.07.09, 23:18 Szwagra, alias mojego kochanego Tatuńcia nie widzę, to zostawię mu trochę swojej duszyczki :) By jak wróci, żeby pamiętał o mnie :) A i taki mm dziś nastrój! :) Zwłaszcza po przeczytaniu lektury :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapuchna Re: To ja tak: 23.07.09, 23:21 chwilka :))))...posłuchaj! www.youtube.com/watch?v=Xe2UXccid40&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: To ja tak: 23.07.09, 23:25 Lubię na niego patrzeć, mniej słuchać jego aranżacji, ale ujdzie.... :) www.youtube.com/watch?v=ku1PVFEBBek Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: To ja tak: 23.07.09, 23:35 całkiem zrozumiałe :D Zaskakujące. Skupia uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: To ja tak: 23.07.09, 23:43 Kiedy tylko wrócę "do siebie", wkleję w ten wątek coś, co jest mi ważne, muzycznie. Moze i Wam się spodoba? Na razie korzystam z niedoskonałej pamięci i nieco poruszam się na oślep w szukaniu. Bo niestety, pamięć u mnie nijaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: To ja tak: 23.07.09, 23:29 nie znam smaków szwagra, zapewne Ty jako córeczka tatusia idealnie trafiłaś w jego gust:) jak dla mnie :sympatyczne w odbiorze, świetna trąbka, zilustrowane w klimacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: To ja tak: 23.07.09, 23:31 Przyznam ci się, ze ojcuje mi od niedawna :) I ja też jeszcze nie znam jego upodobań, ale liczę, ze on choć minimalnie polubi moje :) A dziś mam nastrój na wieczór żydowski.... Takie moje klimaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: To ja tak: 23.07.09, 23:37 nie znałam tego wykonania. Tak chwyta za serce! www.youtube.com/watch?v=QeG_2y5pwqE Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: To ja tak: 23.07.09, 23:39 Och, jaki Banaszak ma piękny głos mówiony. Uwielbiam taką tonację słów. Delikatny, ciepły, szeptliwy, lekko dźwięczny... Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: To ja tak: 24.07.09, 00:03 nie jestem obiektywny, pani Banaszak zdecydowanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: To ja tak: 24.07.09, 00:05 :))) W śpiewie zgodzę się z tobą. W jej mówieniu - NIE! :) Odpowiedz Link Zgłoś