Dodaj do ulubionych

Kolejki po Żurawskiego

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.01.05, 17:44
Trzeba mieć mądrych prezesów, co potrafią zadbać o kontrakt i odpowiednie w
nim klauzule, a nie teraz się z gościem "przepychać", Heniu Kasperczak już
zapowiedział pierwszy trening Wisły na 10 stycznia, a ciekawe kiedy zaczyna
przygotowania z drużyną Werner L.
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Brasilia, wraca IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 17:45
      Brasilia wraca!!!!!
      • Gość: elvis Poświąteczna wyprzedaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 08:16
    • Gość: Lech Poznań WYDYMANA WISŁA SPADA DO III LIGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 17:46
      tam gdzie jej miejsce
      • Gość: jagool Re: WYDYMANA WISŁA SPADA DO III LIGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:16
        nie ciesz sie tak bardzo. spadnie albo i nie spadnie ale wejdzie JAGIELLONIA i
        twoj leszek dalej bedzie mial przechlapane
        • swirus-bajerus Re: WYDYMANA WISŁA SPADA DO III LIGI 03.01.05, 18:24
          Gość portalu: jagool napisał(a):

> nie ciesz sie tak bardzo. spadnie albo i nie spadnie ale wejdzie JAGIELLONIA i
          > twoj leszek dalej bedzie mial przechlapane

NAWET JAK BIALYSTOK AWANSUJE ZA KILKA LAT GDZIE TA TWOJA JAGUSA BEDZIE GRALA??
          NA KLEPISKU PZPN NIE POZWOLI!!!
        • Gość: meszed1990 Re: WYDYMANA WISŁA SPADA DO III LIGI IP: *.blokowe.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:49
          nareszcie się doczekałem tylko KSZo może zdobyć mistrzostwo
      • swirus-bajerus Re: WYDYMANA WISŁA SPADA DO III LIGI 03.01.05, 18:21
        Teraz sie okazuje, ze Wisła tylko Ciupałem stała a jak jego zabrakło to wszystko
        się zozsypie. To sie nazywa zarządzanie po krakowsku:)
      • Gość: . Re: WYDYMANA WISŁA SPADA DO III LIGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:58
        nie podszywaj sie pod lechite!
      • Gość: grigor Re: WYDYMANA WISŁA SPADA DO III LIGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 22:41
        dymać to ty sobie możesz co najwyżej własną matkę, a nie Wiesłkę!!
      • Gość: Smok Wawelski, heh Re: WYDYMANA WISŁA SPADA DO III LIGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 23:06
        Prędzej cię twój koziołek wytryka niż Wisła spadnie do III ligii.
      • Gość: R - Kibic Lecha Re: WYDYMANA WISŁA SPADA DO III LIGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 23:30
        Żal mi ciebie chłopczyku.
    • matmi Kolejki po Żurawskiego 03.01.05, 17:53
      Liga powina skaldać sie za wielu b. dobrych zespołów. Dominacja jednego nie
      jest wskazana. Wysprzedaż Wisły to nie dobra sytuacja
    • Gość: CHRIS Re: Kolejki po Żurawskiego IP: 81.255.48.* 03.01.05, 17:54
      KONKRETY KONKRETY-NA RAZIE TE WASZE ATYKULY TO MOZE NAPISAC
      GIMNAZJALISTA.KUKIELKE PODOBNO SPRZEDALISCIE JUZ W POLOWIE GRUDNIA A TERAZ
      PISZECIE-PRAWDOPODOBNIE
      • Gość: Henryk K. dementuje pogloski... IP: 168.208.215.* 03.01.05, 18:39
        nikogo nie sprzedaje, 10 stycznia zobacze kto sie nadaje a kto bedzie gral w
        rezerwach, planujemy obrone tytulu i wygranie ligi mistrzow, prezes moze mi
        naskoczyc, a wernera wykopie po kostkach jak tylko pojawi sie w mojej szatni!!!
    • Gość: ZIPPO Re: Kolejki po Żurawskiego IP: 80.51.229.* 03.01.05, 19:13
      RUCH JUŻ KIEDYŚ ZROBIŁ BŁĄD ŻE SPRZEDAŁ CO NAJLEPSZE I JAK NA TYM WYSZEDŁ.
      COŚ MI SIĘ WYDAJE ŻE BŁĄD BĘDZIE POWTÓRZONY[TYM RAZEM W KRAKOWIE]
    • Gość: z Re: Kolejki po Żurawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:22
      Niech odejdzie Żurawski. Do Anglii, albo Hiszpanii. Jestem ciekaw, jak by się
      sprawdził w tak mocnej lidze.

www.worldfootball.prv.pl
    • Gość: Chris Najpierw Reprezentacja IP: 149.123.191.* 03.01.05, 19:45
      Wisla jest najwazniejszym polskim klubem (inne sie nie licza). Najistotniejsze
      jest jednak aby reprezentanci Polski wystepujacy w Krakowie byli w dobrej
      formie na wiosne. Gdzie sie beda przygotowywac to ich sprawa.
      • Gość: bedom Re: Najpierw Reprezentacja IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:50
        bedom w dobrej formie, a nawyt w dobrej foremce bedom.
    • Gość: talibak Re: Kolejki po Żurawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 21:30
      zobacz na swoj zespol z poznania jak daje dupy fagasie a od wisly to sie odwal
      jak twoj lech osiagnie chodz polowe tego co wisla to porozmawiamy
    • Gość: talibak Re: Kolejki po Żurawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 21:30
      zobacz na swoj zespol z poznania jak daje dupy fagasie a od wisly to sie odwal
      jak twoj lech osiagnie chodz polowe tego co wisla to porozmawiamy
    • Gość: rex wisle gratulujemy... rzecznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 00:19
      wisle gratulujemy rzecznika.
      • Gość: bobsley Re: wisle gratulujemy... rzecznika IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.01.05, 01:04
        no na serio z tym sie zgadzam.ziomek mógłby se szuflade wymienić bo niezły z
        niego paszkwil. chyba ma jakieś wynagrodzenie?
    • Gość: alter menedżerowie uaktualniają swoją ofertę i tyle.... IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 04.01.05, 02:41
      Zurawski skończy i tak na Cyprze.....
    • Gość: Jacenty Re: Kolejki po Żurawskiego IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.01.05, 09:10
      Nie wiem gdzie te kolejki bo to nie stan wojenny.Chlopak jest juz sile wieku i
      wielkiej kariery nie zrobi.Zostan Panie Macieju w Polsce,a w wieku 32 lat
      pojedz do USA lub Kataru.Ty,Twoja rodzina i wnuki beda mialy co do gara
      wlozyc.Jak teraz wyjedziesz gdzies do Rosji to jestes skonczony dla wielu
      kibicow!!!Nie marnuj sie chlopie...
    • Gość: doc.dr hab. Re: Kolejki po Żurawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 09:19
      Kolejki sa zajebiste, byłem pod stadionem Wisły i widziałem!!! Ludzie normalnie
      koczują nocami pod stadionem, tworzone są listy społeczne. Tak naprawdę jakby
      ktoś chciał sobie kupić ze 2kg Żurawskiego to nie ma szans:( trzeba było się
      zapisywać jakieś 2 tygodnie temu!!!

P.S. A tak na marginesie, to "wyrazy uznania" dla "Wybiórczej" za tytuł artykułu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka