Gość: Znajomy Henryego IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.05.07, 14:24 Nikt nie odejdzie gadalem z Henkiem wczoraj i mowil ze zostaje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cassius Henry to krolewna sniezka w dodatku podstarzala.. IP: 193.129.19.* 18.05.07, 14:34 Barca powinna olac ten transfer i kupic Carlito Teveza i Suleya Muntari za Eto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: airAFC wykruszamy sie :( IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 18.05.07, 14:51 najlepszy sklad byl w latach 2002-2004. bez vieiry, piresa, cole'a, campella, bergkampa, reyesa, pozytecznych kanu, edu, parloura, laurena, wiltorda i teraz titego i freddiego staniemy sie ligowym sredniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: wykruszamy sie :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:26 zawsze kiedyś następuje wymiana pokoleń. Przyszedł czas na Arsenal. www.bmwsauber.com.pl/images/tagid/1556/o/3/id/4823/robert+kubica+hiszpania+2007.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wododo ostatni dzwonek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:01 To ostatni dzwonek na odejście zarówno dla Arsenalu, jak i samego Henry'ego. To nadal świetny napastnik, ale wydaje się, że piłkarskie szczyt ma już za sobą, choć jest marketingowo atrakcyjny - Barca to byłby dla niego idealny klub na dogranie do emerytury. Jeśli Arsenal chce jeszcze dobrze zarobić na transferze tego piłkarza (a i sam Henry chce trafic na ostatnie dni do klubu z naprawdę wysokiej półki) to nie może już zwlekać. Ale to żadna nowość, bo o tym dyskutowano juz na poczatku tego sezonu, czy wręcz pod koniec ubiegłego. Ten sezon był dla klubu w porównaniu do poprzedniego słaby. Ja też mam wrażenie, że klasowi zawodnicy Arsenalu się wykruszają, a gdy popatrzy się na listę zawodników, którzy ubyli w ostatnich kilku latach, a których tu jeden z forumowiczów wymienił to aż serce się kraje... Dlaczegóż Kanonierzy nie zdobyli najwyższych trofeów w Europie? Po latach dominacji na Wyspach powinni byli to udowodnić na całym kontynencie i wówczas nikt by nie myślał o przebudowie zespołu. Ale tamten skład sie wypalił, zniechęcił, jego misja jest już zakończona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanonier06 I po co takie arykuły?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:15 Dobrze, że Autor artykułu nic nie wspomniał o tym, że Wenger i Henry co chwilę mówią, że zostają i że zamierzają popracować dla Arsenalu jeszcze wiele lat. Jeszcze by ktoś mógł pomyśleć, że artykuł jest nic nie warty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asimo do Chelsea zapraszamy... blisko będziesz miał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:17 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Zupełnie nowy Arsenal? IP: *.sileman.net.pl 18.05.07, 15:19 hahahahaha dawno sie tak nie usmialem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki riki Tylko nie do Barcelony!! IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 16:15 nniiee nniiee wszędzie tylko nie do Barcelony(i Legi:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻalMiCiebie Re: Zupełnie nowy Arsenal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:47 Żal mi Ciebie... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A kto ty?? Re: Zupełnie nowy Arsenal? IP: *.stella.net.pl 18.05.07, 16:15 A kto ty?? Szczęsny czy Fabiański?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenal bez Wenger Zupełnie nowy Arsenal? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:37 to jak polska pilka bez kupowania meczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooner Zupełnie nowy Arsenal? IP: 80.50.34.* 18.05.07, 16:58 stek bzdur, plotek, domyslow, wynikajacych z niewiedzy bledow i klamstw. zjechaliscie na poziom bulwarowy. nadszedl chyba czas zeby ostatecznie odpuscic sobie czytanie tych bzdetow. Odpowiedz Link Zgłoś
juriusz_huszkedres Co jest bulwarówką? 18.05.07, 18:12 The Independent? A może Guardian, który ma wyśmienity dział piłki nożnej? Bo że Daily Mail, to się zgodzę. A skoro tak poważne gazety mówią o tym, no to może tkwi w tym ziarnko prawdy? Bardzo lubiłem kiedyś Arsenal i szkoda mi tego, co teraz dzieje się z tym klubem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooner Re: Co jest bulwarówką? IP: *.amenworld.com 18.05.07, 18:41 independenta nie czytam. a w guardianie (ktory rzeczywiscie ma swietny dzial futbolowy) tego rodzaju informacje pojawiaja sie w rubryce 'rumour mill'. poza tym, jak mam brac powaznie artykul, ktorego autor pisze, ze zmieni sie oblicze arsenalu, bo z druzyny odejda Flamini, Almunia, Senderos, Aliadiere, Song, Gilbert i Baptista... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Czytając Przekręt czy GW byłem pewien że IP: 62.89.80.* 18.05.07, 19:58 arsenal bedzie inny .W cbramce Boruc rez.Fabiański ,rzecznik prasowy kołton ,zaś spiker na stadionie to blonski. Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Zupełnie nowy Arsenal? 19.05.07, 10:25 Jak widzę jakie nazwiska piłkarzy, którzy mają odejść są wypisane to mam jedno pytanie: Kto tam zostanie, żeby grać w piłkę nożną ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Barcelony q IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 12:30 Jakby poszli do Barcelony to byłoby super i świetnie. Nawet jezeli by to miało być kosztem tytułu w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś