Dodaj do ulubionych

Zupełnie nowy Arsenal?

IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.05.07, 14:24
Nikt nie odejdzie gadalem z Henkiem wczoraj i mowil ze zostaje...
Obserwuj wątek
    • Gość: Cassius Henry to krolewna sniezka w dodatku podstarzala.. IP: 193.129.19.* 18.05.07, 14:34
      Barca powinna olac ten transfer i kupic Carlito Teveza i Suleya Muntari za Eto!
      • Gość: airAFC wykruszamy sie :( IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 18.05.07, 14:51
        najlepszy sklad byl w latach 2002-2004.
        bez vieiry, piresa, cole'a, campella, bergkampa, reyesa, pozytecznych kanu, edu,
        parloura, laurena, wiltorda i teraz titego i freddiego staniemy sie ligowym
        sredniakiem.
        • Gość: Jasiu Re: wykruszamy sie :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:26
          zawsze kiedyś następuje wymiana pokoleń. Przyszedł czas na Arsenal.

www.bmwsauber.com.pl/images/tagid/1556/o/3/id/4823/robert+kubica+hiszpania+2007.html
    • Gość: wododo ostatni dzwonek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:01
      To ostatni dzwonek na odejście zarówno dla Arsenalu, jak i samego Henry'ego. To
      nadal świetny napastnik, ale wydaje się, że piłkarskie szczyt ma już za sobą,
      choć jest marketingowo atrakcyjny - Barca to byłby dla niego idealny klub na
      dogranie do emerytury. Jeśli Arsenal chce jeszcze dobrze zarobić na transferze
      tego piłkarza (a i sam Henry chce trafic na ostatnie dni do klubu z naprawdę
      wysokiej półki) to nie może już zwlekać. Ale to żadna nowość, bo o tym
      dyskutowano juz na poczatku tego sezonu, czy wręcz pod koniec ubiegłego.

Ten sezon był dla klubu w porównaniu do poprzedniego słaby. Ja też mam
      wrażenie, że klasowi zawodnicy Arsenalu się wykruszają, a gdy popatrzy się na
      listę zawodników, którzy ubyli w ostatnich kilku latach, a których tu jeden z
      forumowiczów wymienił to aż serce się kraje...

Dlaczegóż Kanonierzy nie zdobyli najwyższych trofeów w Europie? Po latach
      dominacji na Wyspach powinni byli to udowodnić na całym kontynencie i wówczas
      nikt by nie myślał o przebudowie zespołu. Ale tamten skład sie wypalił,
      zniechęcił, jego misja jest już zakończona...
      • Gość: kanonier06 I po co takie arykuły?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:15
        Dobrze, że Autor artykułu nic nie wspomniał o tym, że Wenger i Henry co chwilę mówią, że zostają i że zamierzają popracować dla Arsenalu jeszcze wiele lat. Jeszcze by ktoś mógł pomyśleć, że artykuł jest nic nie warty...
    • Gość: asimo do Chelsea zapraszamy... blisko będziesz miał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:17
      ...
    • Gość: hahaha Zupełnie nowy Arsenal? IP: *.sileman.net.pl 18.05.07, 15:19
      hahahahaha dawno sie tak nie usmialem :)
      • Gość: dziki riki Tylko nie do Barcelony!! IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 16:15
        nniiee nniiee wszędzie tylko nie do Barcelony(i Legi:) )
    • Gość: ŻalMiCiebie Re: Zupełnie nowy Arsenal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:47
      Żal mi Ciebie... :|
    • Gość: A kto ty?? Re: Zupełnie nowy Arsenal? IP: *.stella.net.pl 18.05.07, 16:15
      A kto ty?? Szczęsny czy Fabiański??
    • Gość: Arsenal bez Wenger Zupełnie nowy Arsenal? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:37
      to jak polska pilka bez kupowania meczy
    • Gość: gooner Zupełnie nowy Arsenal? IP: 80.50.34.* 18.05.07, 16:58
      stek bzdur, plotek, domyslow, wynikajacych z niewiedzy bledow i klamstw.
      zjechaliscie na poziom bulwarowy. nadszedl chyba czas zeby ostatecznie odpuscic
      sobie czytanie tych bzdetow.
      • juriusz_huszkedres Co jest bulwarówką? 18.05.07, 18:12
        The Independent? A może Guardian, który ma wyśmienity dział piłki nożnej? Bo że
        Daily Mail, to się zgodzę.

A skoro tak poważne gazety mówią o tym, no to może tkwi w tym ziarnko prawdy?

Bardzo lubiłem kiedyś Arsenal i szkoda mi tego, co teraz dzieje się z tym klubem...
        • Gość: gooner Re: Co jest bulwarówką? IP: *.amenworld.com 18.05.07, 18:41
          independenta nie czytam. a w guardianie (ktory rzeczywiscie ma swietny dzial
          futbolowy) tego rodzaju informacje pojawiaja sie w rubryce 'rumour mill'.
          poza tym, jak mam brac powaznie artykul, ktorego autor pisze, ze zmieni sie
          oblicze arsenalu, bo z druzyny odejda Flamini, Almunia, Senderos, Aliadiere,
          Song, Gilbert i Baptista...
    • Gość: ek Czytając Przekręt czy GW byłem pewien że IP: 62.89.80.* 18.05.07, 19:58
      arsenal bedzie inny .W cbramce Boruc rez.Fabiański ,rzecznik prasowy
      kołton ,zaś spiker na stadionie to blonski.
    • nikalaj Zupełnie nowy Arsenal? 19.05.07, 10:25
      Jak widzę jakie nazwiska piłkarzy, którzy mają odejść są wypisane to mam jedno
      pytanie: Kto tam zostanie, żeby grać w piłkę nożną ?
    • Gość: do Barcelony q IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 12:30
      Jakby poszli do Barcelony to byłoby super i świetnie. Nawet jezeli by to miało
      być kosztem tytułu w tym sezonie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka