Gość: manioooo IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.02.08, 23:19 YNWA-gramy do konca panowie jeszcze raz brawoooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: libacjator Man of the match! IP: *.proxnet.pl 19.02.08, 23:36 Frank de Bleeckere. Orange Ekstraklasa czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayday Liverpool bliżej ćwierćfinału. Przekleństwo Int.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 23:44 jezu..... KTO ogladal mecz widzial... sedzia spisal sie tragicznie... az chcialo sie wpasc na boisko i wy-yebac mu w twarz... Inter gral fenomenalnie w obronie, ale nie pokazal niestety nic, dzieki niezrownowazonemy materrazziemu przegral ten mecz. Bo caly musial bronic, nie mogli odslonic bramki bo gole padly by juz w pierwsze pol lub uz od IIgiej... Gdyby Inter gral 11stka... gra potoczylaby sie inaczej. bo juz w okolo 18-22minucie meczu inter powoli rozkrecal to co potrafi. Lecz w 30 min. to sie zalamalo dzieki materaziemu. PS> JESTEM KIBICEM INTERU, ale tez obiektywnym czlowiekiem, Inter mial dzis slaby mecz, ale RESPEKT dla mediolanczykow za trzymanie 0-0 prawie do konca meczu... Ciekawe czy jakas druzyna w europie wytrzymała by caly mecz na takim poziome OBRONY? ? ? WATPIE. Z taka obrona i przy lepszym zgraniu ataki i pomocy i zmianom np. maniche... INTER PORADZI SOBIE ZA 3 tygodnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loc Re: Liverpool bliżej ćwierćfinału. Przekleństwo I IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.02.08, 11:02 " Ciekawe czy jakas druzyna w europie wytrzymała by caly mecz na takim poziome OBRONY? ? ? WATPIE." - no faktycznie świątynia obiektywności z Ciebie. poza tym Inter wytrzymał 55 minut, a nie cały mecz. to chyba wynik w zasięgu wielu zespołów. no i tak naprawdę nie wytrzymał, bo przegrał :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Re: Liverpool bliżej ćwierćfinału. Przekleństwo I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 12:32 To fakt. Sedzia byl beznadziejny. Np. nie podyktowal 100% karnego dla Liverpoolu za zagranie reka obroncy Interu w polu karnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krog Benitez niszczy Liv'pool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 00:16 Nawet jak zdobędzie puchar Ligi Mistrzów, to dla mnie niszczy on Liverpool. Ta drużyna 4 sezon pod jego wodza NIC nie znaczy w Anglii. Przegrywa wszystko co sie da i jak się najgorzej da. Jedyne co go ratuje to Steven oraz fartownie wygrana Liga Mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jtr Re: Benitez niszczy Liv'pool IP: *.brhm.adsl.virgin.net 20.02.08, 02:50 dokładnie, Liverpool corocznie fartownie ślizga się w LM. myślę że w tym sezonie fart się skończy i jestem ciekawy reakcji właścicieli-amerykańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivier_1910 czerwona armia IP: *.eranet.pl 23.02.08, 00:11 cieszcie się pajace z bazaru przy al. Unii że zdobyliście 1pkt---Jaga gdyby chciała zrobiłaby z was jesień średniowiecza...ten cały vayer frajer i jakiś tam albańczyk do smiech na całą OE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Szkil Liverpool bliżej ćwierćfinału. Przekleństwo Int.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 12:42 Piękny mecz!!! Odpowiedz Link Zgłoś