najeeli 17.09.09, 10:17 zbiórki zuchowe, a cos mi nie idzie pisanie gromada nazywa się Fatamorgana pomożecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysienka44 Re: potrzebuję fajnego tekstu zapraszajacego na 17.09.09, 10:52 chyba nie gromada a drużyna lub zastęp Zastęp "fatamorgana" informuje wszystkich z rana i zaprasza tych wspaniałych do stu zabaw doskonałych, do odkrycia tajemnicy, i wiedzy skarbnicy. Chcesz być dzielny, chcesz pomagać zostań ZUCHEM moja rada ! Odpowiedz Link
marysienka44 Re: potrzebuję fajnego tekstu zapraszajacego na 17.09.09, 10:59 Zapraszamy Wszystkie ZUCHY na kolejne pogaduchy. Na zabawę, na śpiewanie, zgadywanie i chowanie! Zresztą każdy dobrze wie, jak bawimy świetnie się! Odpowiedz Link
marysienka44 Re: potrzebuję fajnego tekstu zapraszajacego na 17.09.09, 11:03 Kto tu dzisiaj ma spotkanie? Kto tak szybko biegnie na nie? Kto mundurek chce założyć? Kto chce swe sprawności mnożyć? To zuchy, to zuchy co tu dalej kryć ! Jak dobrze, jak dobrze zuchem sobie być ! Odpowiedz Link
frida-marzec08 Marysienka 17.09.09, 11:05 FriStajla masz niezłego! Strzelasz te wierszyki jak z torpedy Super są!!! "Masz talent"???? Odpowiedz Link
marysienka44 Re: potrzebuję fajnego tekstu zapraszajacego na 17.09.09, 11:06 Zacząć od znanego wierszyka "Lewa noga na przód, dla Ojczyzny pierwszy krok. Najpierw palce, potem pięty Głowa do góry brzuch wciągnięty !!! " chcesz pomaszerować z nami, to serdecznie zapraszamy !!! Odpowiedz Link
marysienka44 Re: potrzebuję fajnego tekstu zapraszajacego na 17.09.09, 11:06 taaa, "mam talent" ja Ci co spiewali o autostradzie ;P Odpowiedz Link
dlania Re: potrzebuję fajnego tekstu zapraszajacego na 17.09.09, 11:38 Faktycznie, niezły z ciebie wierszokleta))) Mnie przyszła do głowy od razu taka forma: .....................MŁODZI RODACY!!!!.................... Nadejszła ta wiekopomna chwila.... itd. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: potrzebuję fajnego tekstu zapraszajacego na 17.09.09, 11:43 wielka, wielka, ale OLEWACZKA! JA TAM MARYSIEŃKA STRZELIŁAM FOCHA 'na Ciebie' Odpowiedz Link
marysienka44 Re: potrzebuję fajnego tekstu zapraszajacego na 17.09.09, 11:44 ależ nie ma za co. fajnie jak pomogłam. Odpowiedz Link