czarna-kokaina 22.09.09, 19:32 www.pudelek.pl/artykul/19854/3_letnia_suri_cruise_w_butach_na_obcasie/ za moich czasow tego nie bylo! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida-marzec08 Re: suri 22.09.09, 19:36 No cóż! Skoro tatuś wierzy, że zbawienie przyjdzie z kosmosu za pośrednictwem jakiego miliardera z Hollywoodu, a mama myśli, że jest niezależna mając za męża naczelnego głosiciela sekty, obcasy tej Małej to przy tym pikuś Odpowiedz Link
aniuta75 Re: suri 22.09.09, 19:36 Wygląda jak mała Cyganka, one tez od najmłodszych lat na obcasach pomykają . Odpowiedz Link
bei Re: suri 22.09.09, 19:49 ja w jej wieku (nie jestem Romką)- ganiałam w szpilkach mamusi (nie była zadowolona, bo niszczyłam je strasznie, ale tata mi pozwalał Odpowiedz Link
mathiola Re: suri 22.09.09, 19:51 za moich też nie. Ale jak już niejednokrotnie powtarzałam, nasza cywilizacja dokona samounicestwienia. A od czegoś trzeba zacząć, być może będzie to Hollywood Odpowiedz Link
grave_digger Re: suri 22.09.09, 20:02 e tam, mnie nie bulwersuje. moje jakby mogły też by pomykały w takich szpilkach. a ta suri jest wyjątkowo śliczna. tak off topic. Odpowiedz Link
mathiola Re: suri 22.09.09, 20:10 wiesz, moje jakby mogły, to by miały własną bombę atomową A ja jakbym mogła, to bym w wieku 13 lat miała trzy tatuaże, 25 lat starszego faceta i samochód z szoferem do własnej dyspozycji oraz zestaw drinków na każdy dzień tygodnia. Nie chodzi o to, co kto może tylko co ma sens Odpowiedz Link
mathiola Re: suri 22.09.09, 20:11 aha, mnie też nie bulwersuje, ja si tylko pytam po co i dokąd to wszystko zmierza? Odpowiedz Link
grave_digger Re: suri 22.09.09, 20:22 plis, nie porównuj takich bucików do bomby atomowej. Odpowiedz Link
karra-mia Re: suri 22.09.09, 20:17 no ale co wy chcecie? tatuś zupełnie oszalał na pukncie jakiejś debilnej sekty mamusia zupelnie oszalała dla durnego tatusia a Suri mała księzniczka se lata w top modnych ciuchach - niech się cieszy dziewczyna Odpowiedz Link
czarna-kokaina Re: suri 22.09.09, 21:17 ciekawe w czym bedzie latac jak bedzie miec 15 lat kurde teraz dzieciaki to maja zycie... nie to co kiedys Odpowiedz Link