czarna-kokaina 22.09.09, 19:48 ja sie najczesciej lenie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga9001 Re: co robicie jak chlopa nie ma w domu? 22.09.09, 19:50 Relaksuję sie ciszą - błogą A jak nie ma męża i dziecka - do błogą ciszą do kwadratu + nie robie nic grzebie w necie, czytam ksiażki Szkoda, ze ten stan jest tak bardzo sporadyczny Odpowiedz Link
czarna-kokaina Re: co robicie jak chlopa nie ma w domu? 22.09.09, 19:51 ja wlasnie tak mam chlop 100km ode mnie (ale wroci za 2h) a mlody spi - cudownie! ide chyba pod prysznic zaraz a pozniej leniuchowanie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: co robicie jak chlopa nie ma w domu? 22.09.09, 19:55 Mojego przeważnie nie ma więc siedzę na forumach i oglądam co tam mam do oglądania . Odpowiedz Link
mathiola Re: co robicie jak chlopa nie ma w domu? 22.09.09, 19:59 delektuję się samotnością Odpowiedz Link
deodyma Re: co robicie jak chlopa nie ma w domu? 22.09.09, 19:59 a to zalezy. dzis np moj chlop poszedl do pracy na 24 godz i wroci dopiero jutro, ok godz 10, wiec umowilam sie z kolezanka, potem poszlam do miasta, wrocilam do domu, nakarmilam dziecko, wylazlam znow z dzieckiem, wzielismy psa i polezlismy do meza, wrocilismy, posprzatalam w chalupie, usiadlam do kompa, potem wlaczylam tv. jak meza nie ma w domu, nie robie nic, ogladam tv, czytam ksiazki, wylaze do miasta, umawiam sie z przyjaciolmi. no i wieczorem bede ogladala to, co chce, bo jak maz jest w domu, to klocimy sie o pilota Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: co robicie jak chlopa nie ma w domu? 22.09.09, 20:06 Mąż nie trzewik- z nogi nie zrzucisz, chwile bez niego trzeba łapać garściami bo każdy potrzebuje być czasami sam na sam. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: co robicie jak chlopa nie ma w domu? 22.09.09, 20:07 zapi!@#$%^&*- yyyy... pracuję ciężko. Jak jest - mam luz. Odpowiedz Link
mearuless tesknie 22.09.09, 20:18 powaznie- jak jest to go nieznosze. a jakgo nie ma to wygladam, chodze do kuchni do dziewczynek, nie moge sie skupic na czymkolwiek.nasluchuje czy otwiera drzwi. Odpowiedz Link
bei Re: co robicie jak chlopa nie ma w domu? 22.09.09, 20:21 aby zabic tęsknotę robie wielkie manewry- np malowanie, albo wielkie sprzatanie itp Odpowiedz Link
balbina.x Re: co robicie jak chlopa nie ma w domu? 22.09.09, 21:05 Umieram z tęsknoty, bo niestety częściej go nie widzę niż widzę Od poniedziałku do piątku praktycznie mijamy się w drzwiach Odpowiedz Link
balbina.x Re: co robicie jak chlopa nie ma w domu? 22.09.09, 21:07 A no i załatwiam wszystkie sprawy większe i mniejsze, sprzątam, robię zakupy i zajmuje się wszystkim, na co szkoda mi czasu w weekend. Bo weekend z moimi chłopcami jest dla mnie świętością W weekend uznajemy tylko relaks i dobrą zabawę, zero obowiązków Odpowiedz Link
lineczkaa Re: co robicie jak chlopa nie ma w domu? 22.09.09, 21:09 Kochanka zapraszam i uważam, żeby dziecka nie obudzić. 4 lata ma to by zaraz tacie wygadała. Odpowiedz Link
bernimy Re: co robicie jak chlopa nie ma w domu? 23.09.09, 10:43 Nie cierpię gdy raz na jakiś czas musi wyjechać. Nie mogę sobie miejsca znaleźć! Przy tak powiedzmy kilku dniach nieobecności: najpierw dokuczam, że musi/musiał wyjechać, jak już pojedzie to na początku jest mi bardzo smutno, potem zaczynam oddychać, potem coraz lepiej funkcjonuję (dużo lepiej niż przy Nim) a potem jestem zaskoczona, że już jest Gorzej było gdy nie mieliśmy dzicka, teraz mi szybciej czas ucieka. Odpowiedz Link
exotique Re: co robicie jak chlopa nie ma w domu? 23.09.09, 12:23 odpoczywam od niego. ma taka prace, ze czesto jest wylatany, ale wtedy mam opcje siedzenia do 3 rano z ksiazka-filmem- netem, spania teraz mniej- bo jest dziecko. Te jego wyjazdy pozwalaja nam za soba zatesknic. Nie umialabym zyc z kims, kogo widze 24h na dobe. Ubilabym i juz Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: co robicie jak chlopa nie ma w domu? 23.09.09, 14:28 pytanie co to znaczy nie ma w domu.... normalnie wszystko robię i zajmuję się młodym - bo małz do roboty chodzi a ja na razie jeszcze nie. a jeśli nie ma go na noc to nie mam więcej luzu, bo on i tak je na mieście i w ogóle nie jest chłopem wokół którego trzeba jakoś specjalnie skakać. Odpowiedz Link