dlania 29.09.09, 19:06 który jest na stałe podłączony do prądu, wyciagnąc baterie czy nie? Czy ich pojemnośc sie przez tro nie zmniejsza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna.migotka777 Re: Czy z laptopa 29.09.09, 19:49 Odłączaj jak się naładuje i podłączaj jak bateria pada, wyciąganie baterii to nie jest najlepszy pomysł. Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: Czy z laptopa 29.09.09, 20:26 Oj nie oglądała dziecinka Galileo na TV4. Oczywiście, że odłączaj (jeśli na stałe masz podłączony do zasilania), przez to bateria traci żywotność...Baterię włóż do woreczka i schowaj do lodówki (serio). Odpowiedz Link
karra-mia Re: Czy z laptopa 29.09.09, 20:27 wyciagnąć bateria się niszczy a może się kiedyś przydać Odpowiedz Link
deela Re: Czy z laptopa 29.09.09, 20:46 nie zmienjsza o ile w ustawieniach masz ze zasadniczo prawie zawsze stacjonarny i pod prundem jest Odpowiedz Link
deela Re: Czy z laptopa 29.09.09, 21:03 ustawienia--> panel sterowania --> opcje zasilania --> i juz tam sobie pogrzeb (nie TAM, w ustawieniach) i dobierz co ci pasuje Odpowiedz Link
dlania Re: Czy z laptopa 29.09.09, 21:21 No to co dac, jak ja go w sumie wiekszośc czasu mam na kabelku, ale 2 razy w tygodniu potrzebuje pouzywać bez kabelka przez 3-5 godzin?;-( Odpowiedz Link
dlania Re: Czy z laptopa 29.09.09, 21:26 No prosze, ustawiłam jak trzeba. Nawet w sumie wszystko jest opisane (jak działaja poszczególne opcje) tylko trza umiec czytac. Wstyd dlania, wstyd! Odpowiedz Link