pati.kowalska1 29.09.09, 21:40 wydaje mi się, że wróciłam do Was i stawiam oczywiście wódeczność oraz insze trunki dla spragnionych alku, a dla niemogących ...yyyyy....nie wiem noooo...może herbatkę malinowa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati.kowalska1 Re: CZE LASKI :-)) 29.09.09, 21:42 aaaaa, zapomniałam przywitać nowe magielki, których się sporo namnożyło i podziękować starym za skrupulatne pilnowanie cv )) ale...kontroler ruchu już wrócił Odpowiedz Link
amoreska Re: CZE LASKI :-)) 29.09.09, 21:42 Gdzieś ty była, jak ciebie nie było??? RE - WITAJ ! Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: CZE LASKI :-)) 29.09.09, 21:46 amor, tu i ówdzie ;p a konkretnie na zajebiście ostrym zakręcie życiowym Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: CZE LASKI :-)) 29.09.09, 21:45 sem, mam kurfa nadzieję, ze tak wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele się pozmieniało ale przecież musi być w końcu dobrze Odpowiedz Link
semida Re: CZE LASKI :-)) 29.09.09, 21:47 Patina zadzwon do mnie,z tym ze na koncu wcisnij 2 a nie 3(masz w chuj darmowych to dawaj) Odpowiedz Link
dlania Re: CZE LASKI :-)) 29.09.09, 21:45 Ales sie kowalska zapodziała, ja piernicze, w otchłani piekielnej byłaś na urlopie? Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: CZE LASKI :-)) 29.09.09, 21:47 dlańka, ile ja bym dała żeby to urlop był....ale pomaleńku wyłażę na prostą Odpowiedz Link
dlania Re: CZE LASKI :-)) 29.09.09, 21:49 No to przytrzymam ci ten asfalt, żeby sie znowu ta droga nie pokręcila. fajnie żeś jest znowu Odpowiedz Link
ez-aw Re: CZE LASKI :-)) 29.09.09, 22:10 Cześć Pati. Dobrze że jesteś Tętniliśmy (przynajmniej ja ) Dobrze że wychodzisz z zakrętu. Oby tak dalej Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: CZE LASKI :-)) 29.09.09, 22:16 dżizas laska ile ja o Tobie myślałam!! juz się zastanawiałam czy jakiegos smsa nie wysłać, ale się bałam, ze jest nie wiadomo co, bo Twoje pożegnanie było straaaaszne! Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: CZE LASKI :-)) 29.09.09, 22:29 ślimaczku, było dzwonić, pisać, łotever było nie wiadomo co, duuuuuży dół finansowy spowodowany przez niemęża, który miesiąc temu się wyprowadził ale: co było a nie jest nie pisze się w rejestr teraz jestem ja+młody i na horyzoncie ktoś, kto ...jest, hm.. nie wiem jak to nazwać...jedyne co mi przychodzi teraz do głowy to badziewny numer Sumptuastic'a "Kołysanka":dość dobrze (dosknonale?) oddaje to, co jest między mną a nowym kimś no, mówiłam, że musi być w końcu dobrze Odpowiedz Link
agik82 Re: CZE LASKI :-)) 29.09.09, 22:32 no nareszcie!!!!!!!!!!! fajnie, że wyłazisz na prostą Odpowiedz Link
aga9001 Re: CZE LASKI :-)) 29.09.09, 22:40 Ciekawam czy to jest ten ktos, co kiedys byłyśmy na czacie .... i .... Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: CZE LASKI :-)) 29.09.09, 22:59 tak Aga, to ten któś tylko wtedy nic właściwie między nami nie było bo nie byłam wolna, a teraz...no cóż...wiesz jak jest )))) Odpowiedz Link
bernimy Re: CZE LASKI :-)) 30.09.09, 08:23 Pati, o ja nie mogę Super, że jesteś. To przykre, że tak Ci się pokopsało wszystko, ale najważniejsze, że znów jesteś na prostej! Powodzenia w utrzymaniu się w pionowej pozycji (zresztą pozycję sobie sama wybierz ) i dużo szczęścia życzę I nie znikaj już!!! Odpowiedz Link