pola.cocci 05.10.09, 17:46 Na jakie zabiegi chodzicie do kosmetyczki i ktore najbardziej lubicie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Kosmetyczka 05.10.09, 17:52 masaż z elementami akupresury manicure i pedicure ale chodzę najczęściej na to . Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: Kosmetyczka 05.10.09, 18:19 Na regulacje brwi i pedicure. Potrzeby innych zabiegow nie widze. Odpowiedz Link
novembre Re: Kosmetyczka 05.10.09, 18:23 Chodzę na manicure i pedicure. Byłam ze cztery razy w życiu może. A lubię najbardziej masaż twarzy, Boże jak to relaksuje, kwiat lotosu normalnie. Byłam raz. Te wspomnienia! Odpowiedz Link
tomelanka Re: Kosmetyczka 05.10.09, 20:30 peeling kawitacyjny od wielkiego dzwonu na manikiure Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: Kosmetyczka 05.10.09, 20:56 Ja wszystko lubie * nawet jak mi czysci cere co ogolnie nie jest uwazane za mily zabieg ... cudowny jest masaż twarzy i maseczki (w poczaczeniu z relaksujaca muzyką w tle ) * skłamałam : jest 1 rzecz jakiej nienawidze!!! to chyba "ozonowanie" sie nazywa? - kosmetyczka taka szklana rurka lata po twarzy i takie piorunki malenkie sie tworza - smierdzi wtedy "burza z piorunami" czyli ozonem jest niebolesne tylko szczypiace - ale nienawidze tego zabiegu - az mnie skreca i zawsze mi sie wydaje ze zaraz mnie prąd porazi Odpowiedz Link
drosophila.melanogaster Re: Kosmetyczka 05.10.09, 21:12 Manicure i pedicure.Kiedys regularnie chodzilam na oczyszczanie twarzy bo mialam problemy z cera.Boli jak cholera-nie polecam!A najgorsze,ze po tych cierpieniach moja skora wcale nie wygladala lepiej Odpowiedz Link
tysia77 Re: Kosmetyczka 05.10.09, 22:09 Najczęściej chodzę na manicure i regulację brwi,czasem pedicure.Jutro idę pierwszy raz na peeling kawitacyjny.Gdybym miała nieograniczone fundusze byłabym stałą klientką u mojej kosmetyczki. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Kosmetyczka 05.10.09, 23:13 kurde, ja tam wolę na piwo zawsze pójść zamiast do kosmetyczki) no dobra czasem chooodzę. Na wosk głównie. manicure i pedicure tudzież. i regulację brwi. Odpowiedz Link
nerri Re: Kosmetyczka 05.10.09, 23:55 Na regulacje brwi regularnie. Czasem na jakis zabieg na twarz z masażem I to lubię A tak wogóle to cześć wszystkim Odpowiedz Link
szpulotek Re: Kosmetyczka 06.10.09, 08:22 co 3 miesiace na kapitalke jak zawsze mowie, oczszczanie, kawitacyjny, maski, masaze, ampulki, platy nawilzajace...co tam trzeba, leze i po 3 godziny Odpowiedz Link
joanna515 Re: Kosmetyczka 06.10.09, 08:59 Całkiem nieźle się urządziłam bo mam własną kosmetyczkę która do domu przyjeżdża regularnie, co tydzień, raz masaż twarzy i maska, raz pedicure Mam z nią umową barterową, ja jej masaż całego ciała ona mi powyższe. Odpowiedz Link