serei Re: Bei @ 24.10.09, 11:11 wredne! chciałam skrótem poinformować, że Bei ma e maila ode mnie i może go poczytać Odpowiedz Link
mearuless Re: Bei @ 24.10.09, 11:19 nutka- zajebiste siedze i sikam. uwielbiam takie gadki-dostaje glupawki - villevalo.net/images/Ville%20Valo/Ville_Valo_5.jpg Odpowiedz Link
serei Re: Bei @ 24.10.09, 11:28 Mea ty lepiej idź na inne forum i mi odpowiedz na pytanie co ci zadałam Odpowiedz Link
serei Re: serei ja tez chce 24.10.09, 11:48 nie rozumiem co chcesz, @, odpowiedź czy dostęp? bo to ostatnie masz od wczoraj Odpowiedz Link
nutka07 Re: i ja:D 24.10.09, 16:00 A Twoim miejscu bym sie zastanowila, czy brac to co wszyscy Amerykański statek kosmiczny doleciał na Marsa... Wylądowali... już zbierają się do wyjścia aż tu nagle podleciało 2 Marsjan takich śmiesznych, zielonych i zzzzz zaspawali im drzwi wyjściowe. Amerykanie próbują wyjść... 10 minut, 30 minut... po godzinie się udało. Wyszli, a tam już zebrała się większa grupka Marsjan. No więc witają się i pytają : - czemu zaspawaliście nam drzwi wyjściowe? Na co Marsjanie: - zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem, niedawno tu Polacy byli... koledzy zaspawali im drzwi, a oni po 5 minutach już byli na zewnątrz... i jeszcze prezenty przywieźli Na co Amerykanie: - prezenty, Polacy? jakie prezenty? Marsjanin: - a nie wiem, jakiś wpierdol, ale wszyscy dostali... Odpowiedz Link
mearuless Re: i ja:D 24.10.09, 16:03 boskie nutka a ty kama nie!- szkap w dodatku rudych nie przyjmujemy!!! sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj... Odpowiedz Link