w_miare_normalna 27.10.09, 00:23 bilans : nogi 2, 5 otarć, krwi litr, a ból przeogromny !! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_miare_normalna Re: Ogoliłam nogi 27.10.09, 00:37 cafe.inka napisała: > Brzytwą? maszynką jakąś dziwną Odpowiedz Link
cafe.inka Re: Ogoliłam nogi 27.10.09, 00:53 Łączę się z tobą w bólu - mnie wkrótce czeka wyrywanie. Włosów, rzecz jasna Odpowiedz Link
mearuless Re: Ogoliłam nogi 27.10.09, 01:09 no,no kolezanko- widze ze maly seansik masochistyczny sie udał ja gole nogi raz na tydzien- i jeszcze nigdy nie scieralam krwi ze scian ani nie szukalam plcow pod stolem... no ale z tego wynika jasno ze kazdy ma taka rozrywke na jaka sobie zasluzyl Odpowiedz Link
annabetka Re: Ogoliłam nogi 27.10.09, 01:25 To ty goliłaś te nogi czy amputowałaś????? Odpowiedz Link
deela Re: Ogoliłam nogi 27.10.09, 01:30 moze ma na nich jakies przyssawki jak osmiornica w zyciu sie tak nie pokaleczylam a gole nogi dobre 15 lat Odpowiedz Link
wespuczi Re: Ogoliłam nogi 27.10.09, 03:21 ja hoduje zima idzie bedzie mnie grzalo, trzeba miec dar zeby sie tak zmasakrowac Odpowiedz Link
milva_barring Re: Ogoliłam nogi 27.10.09, 07:29 Znam ten ból. Golę nogi więcej niż połowę życia i tylko raz zdarzyło mi się porżnąć, że krew się lała i nie dała zatamować. Pewnie dlatego, że szłam na imprezę w krótkiej kiecce i zależało mi, żeby dobrze wyglądać. Odpowiedz Link
zebra51 Re: Ogoliłam nogi 27.10.09, 08:36 O, tak depilator jest git. Ostatnio kupilam takie cudo, którym bez większych cierpień drę włosy z nóg, pach i bikini. Odpowiedz Link
zebra51 Re: Ogoliłam nogi 27.10.09, 09:11 To jakiś Philips, w domu sprawdzę jaki model. Ale jest naprawdę wart kupna, zwłaszcza, ze wcześniej musiałam golić pachy codziennie. a teraz raz na dwa tygodnie przelecę depilatorem pod pachą i jest gładko. Wcześniej od razu po goleniu czułam twarde włoski. Cóż, brunetki tak mają Analogicznie z bikini. A o nogach to nawet już nie wspominam Odpowiedz Link
doral2 Re: Ogoliłam nogi 27.10.09, 09:27 chyba koleżanka goliła te nogi wieczkiem z puszki po konserwach i to jeszcze otwartej bagnetem niezbyt ostrym Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: Ogoliłam nogi 27.10.09, 09:31 A ja wosk w plastrach. Nic sie nie leje. Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Ogoliłam nogi 27.10.09, 11:59 bernimy napisała: > Polecam depilator! mam maszynkę na prą, ale hałasuje, a młoda spała, więc użyłam zwykłej. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Ogoliłam nogi 27.10.09, 09:53 No to załatwiłaś się kobieto. Współczuję, ale też (przepraszam) uśmiecham się Polecam kremy depilacyjne lub depilator Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Ogoliłam nogi 27.10.09, 10:14 no proszę, jaki wącik na czasie. Ja przed chwilą zakończyłam depilować nogi i ręce. Też już miałam zapuszczone niezłe krzaczory, więc postanowiłam wziąć się za siebie coby przed mężem się nie wstydzić Mój bilans ran: wciągnięta w depilator skóra na ręku - śladu już prawie nie ma Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Ogoliłam nogi 27.10.09, 12:03 mam taki depilator torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=10527 używam go na codzień, ale ze względu na to, że on trochę hałasuje to postanowiłam wczoraj użyć zwykłej maszynki co oczywiście nie wyszło mi na dobre, ale człowiek na błędach się uczy przecież, co nie ? P Odpowiedz Link