d_dora 13.11.09, 14:10 witam wszystkich słyszałam troche o "maglu" ale nie wiedziałam co to jest i gdzie.. ale cieszę się ze tu trafiłam bo już mi się podoba.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funkcjonariusz_angua Re: witam 13.11.09, 15:59 tabakierka2 napisała: > a skąd się dowiedziałaś? Z Zielonego imperium zapewne, bo stamtąd d_dorę znam Odpowiedz Link
bernimy i CV ? 13.11.09, 14:13 Wypełnij i witaj 1. czy masz bidet? 2. czy masz kochanka/ów? 3. czy golisz grażynkę? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? 6. jak często zmieniasz majtki? 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? 12. jak często zmieniasz pościel? 13. jak często zmieniasz ręczniki? 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? 20. czy będziesz często stawiać wódkę? Odpowiedz Link
grave_digger Re: i CV ? 13.11.09, 16:17 pić mi się chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! gdzie flacha!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
smallcloud Re: Kuń 13.11.09, 16:24 A weź ty mnie oswiec o co z tym kuniem chodzi bo ja nie czaje o co kaman (tzn pewnie cos ominelo mnie) Odpowiedz Link
dlania Re: Kuń 13.11.09, 16:41 No bo kiedys go miałam w sygnaturce, ale sie niektóre foremki darły, że im sie sni po nocach i żeby go zdjąć z wizji. Ale juz za godzine koń wróci, bo mi sie za nim stęsniło Odpowiedz Link
d_dora Re: witam 13.11.09, 16:39 jezu, żebym wiedziała ze czeka mnie takie przesłuchanie... karolciaa23-jakies winko to możemy przechylić,czemu nie(zwłaszcza w piątek trzynastego) bermimy-właśnie niedawno przeszłam rozmowę o pracę(z sukcesem) i tam zalali mnie gradem pytań więc już na więcej nie mam teraz siły Odpowiedz Link