iskierka40 29.11.09, 12:20 która dziś wygra jak myślicie,na kogo stawiacie?? Ja myślę,że wygra Natasza ale bardzo chciałabym by wygrała Muszka) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenka.i.maja Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 12:22 Ja odwrotnie: stawiam na Urbańską, ale sądzę, że wygra Mucha. Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 12:26 Obie średnio lubię, ale z dwojga złego wolę Urbańską (mój faworyt = Kwiatkowski już odpadł) Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 12:28 Kwiatkowski odpadł a szkoda. Wolałabym zeby wygrała Natasza ale pewnie wygra Mucha. Odpowiedz Link
d_dora Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 12:27 wg. mnie to Urbańska nie ma prawa występować jako amatorka-i nie wmówi mi się że to co ona tańczy w teatrze to co innego.taniec to taniec.ona i tak codziennie ćwiczy i pewne ruchy ma wytrenowane.wiadomo ze zasady są inne ale to jak z malowaniem-jak ktoś umie rysować ołówkiem to i farbami będzie mu łatwiej niż komuś zupełnie zielonemu. więc chcę żeby wygrała Mucha-choć nie powiem że Nataszka się fajnie nie patrzy Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 12:35 Stawiam na Urbanska. Mucha mnie drazni i wcale nie tanczy dobrze. Jest niezgrabna i klockowata. > Odpowiedz Link
iskierka40 Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 13:06 > Jest niezgrabna i klockowata. lipcowa a pamietasz Guzik? myslę,że ona była klockowata Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 13:29 iskierka40 napisała: > > > Jest niezgrabna i klockowata. > > lipcowa a pamietasz Guzik? > myslę,że ona była klockowata Tak ale Guzik wysoka i ksztaltna dziewczyna, a Mucha czy schudnie czy nie schudnie jest niezgrabna. > > Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 12:55 bukmacherzy jeszcze tydzie temu dawali dawali bardzo zblizoe stawki i a jeda i a drugą. teraz wg ich wiesze szase a wygraą ma mucha. Chciałabym by wygrała mucha. włożyła wiecej pracy by wytaczyc to co wytaczyła- uważam ze walka z natasza która zawodowo wystepuje a scenie jest nierówa. No i po prostu na tle muchy natasza jawi sie jako osoba wyjatkowo sztucza. Pozujaca nieaturala i ta obrzydliwa słodycz. Mucha jakas taka bliższa rzeczywistości . Odpowiedz Link
princy-mincy Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 13:00 wolalabym by wygrala mucha, ona jednak musiala wiecej pracy wlozyc w ten program niz natasza, ktora tanczy od lat zawodowo poza tym, natasza ma zero luzu, jak nie wygra, to znow zrobi z siebie ofiare losu i bedzie gadac o ustawionych wynikach, o swojej wielkiej porazce itp przeciez to ma byc zabawa nie? Odpowiedz Link
mamamira Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 13:07 Mucha powinna wygrać,startowała od zera Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 13:45 No własnie nie od zera. Przed programem przez kilka miesięcy miała intensywne treningi, dlatego taka odchudzona jest. Sprytnie zaplanowana taktyka ze niby taka amatorka. Odpowiedz Link
princy-mincy Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 13:47 zgadza sie, ale i tak kilka miesiecy treningow to mniej niz kilkuletnia albo i dluszza praca z tancem Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 13:57 Były juz w TzG aktorki po szkołach baletowych i twierdziły że ten balet bardziej przeszkadzał niz pomagał. Mysle że taniec towarzyski to zupełnie cos innego niż to co Natasza robi w teatrze. Tyle ze kondycyjnie pewnie lepiej przygotowana. Odpowiedz Link
nutka07 Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 14:21 Skoro to ma byc zabawa, to po co te wszystkie komentarze dotyczace pracy Urbanskiej? Chyba widzom przede wszystkim brakuje luzu i nie potrafia sie bawic. Odpowiedz Link
sylki Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 14:27 Nie przepadam za Urbańską. Mucha jest dla mnie bardziej naturalna, więc mam nadzieję, że wygra ona (wyśle nawet smsa) Odpowiedz Link
doral2 Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 14:39 należę do frakcji, której ganc pomada, która wygra Odpowiedz Link
d_dora Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 15:46 nutka. jaka zabawa????????? czy ty słyszałaś ile tam dostają za odcinek? no jasne , bawią się za 10 000 tygodniowo (hahaha) wszystko obija się o kasę i wygranie co otwiera tym samym pewne możliwości skoro to taka zabawa to niech oddadzą chociaż połowę kasy na jakieś biedne dzieci Odpowiedz Link
nutka07 Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 18:54 Odnioslam sie do postu Princy, ktora wspomniala o zabawie. Zabawa ma byc dla widza. Idac na koncert stoisz jak slup soli, bo wykonawca za duza kase wzial? Na filmach tez sie nie bawisz, bo za duze gaze aktorzy dostali? Wszystkie te programy w telewizji robia charytatywnie? A co do darowizny na biedne dzieci, to nie Twoje pieniadze i nie Twoja sprawa. Jak bardzo Ci zalezy to sama sie zaangazuj w jakas pomoc, o ile juz nie uczestniczysz. Nie wiesz czy nie pomagaja. Nie wszyscy o tym mowia, robiac sobie reklame. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 15:54 ukradłaś mi temat Ty Iskierko Ty Mucha wygra!!! Odpowiedz Link
etiennette Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 17:26 Natasza, mówią, że jestem do niej podobna Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 17:29 znaczy chcesz się pochwalić ze ładna jesteś Odpowiedz Link
etiennette Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 20:34 Tzn, że tak mówią , ale zasatnawiające jest to, że mojemu mężowi się ona nie podoba... Odpowiedz Link
gagunia Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 17:52 Urbańska jest o 3 klasy lepsza od Muchy i powinna wygrać. Nie wiem czym się wszyscy zachwycają u tej Muchy- wg mnie tańczy nie do rymu, nie do taktu, niezgrabnie i tyle. Chociaż jako osobowość wolę ją zdecydowanie bardziej od Urbańskiej. Odpowiedz Link
semida Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 17:55 A mi się Mucha bardzo podoba jako tańcząca osoba Bardziej od Urbańskiej która przecież taniec ma "na codzień" Stawiam na Muchę chociaż i tak pewnie Urbańska wygra Odpowiedz Link
perlowy_dzem Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 18:58 Trudno - Mucha a tutaj zagłosować sobie nawet można heh www.plotek.pl/plotek/1,78649,7305625,Final__Tanca_z_gwiazdami____kto_zdobedzie_Krysztalowa.html Odpowiedz Link
perlowy_dzem Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 19:17 ups, slepam, nie zauważyłam linka na początku... Odpowiedz Link
setia Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 19:20 o, czyżby już finał? fajnie, postaram się obejrzeć, chociaż wisi mi która wygra; obie bardzo mi się podobają i obie jednakowo mnie drażnią Mucha jako skandalistka na siłę i Natasza wiecznie wspominająca o swoim Aniele Stróżu Józefowiczu - zaczynam podejrzewać, że to jakiś chory związek musi być... Jednakowoż podziwiam niesamowite zaparcie i upór w dążeniu do celu obu dziewczyn, chciałabym mieć choć połowę ich ambicji Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 19:52 Należy się Muszce bo to ona tu odwaliła kawał dobrej roboty ,Natasza też tańczy super ,no ale ona z tańcem ma do czynienia od dawna ,więc według mnie to trochę niesprawiedliwe Odpowiedz Link
mamazwawy Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 19:58 Urbańska ma coś z Edytki Górniak:taka ach...och...i jest sztuczna jak cycki Dodzi Odpowiedz Link
semida Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 20:05 dODZIA MA PIĘKNE CYCKI...zawsze miała piękne Odpowiedz Link
beata985 Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 20:46 semida napisała: > dODZIA MA PIĘKNE CYCKI...zawsze miała piękne o to to, o tym samym pomyślałam jak śpiewała piękne.... Odpowiedz Link
semida Wygra Dodzia:) 29.11.09, 20:04 Doda is the best! A tak poważnie to mam ogromną nadzieję że to będzie mucha(NIE OGLĄDAŁAM PRAWIE TEJ EDYCJI ALE Z RACJI ZAMIESZANIA NA FORUM...) Odpowiedz Link
deela Re: Mucha czy Urbańska?? 29.11.09, 22:19 wygrala ucha i dobrze bo nawet na nia eske wyslalam nie cierpię urbanskiej Odpowiedz Link
leluchow1 Re: Mucha czy Urbańska?? 30.11.09, 07:20 Ja też nie cierpię Urbańskiej, ale Muchy jeszcze bardziej! Odpowiedz Link