bluemadlen-1 02.12.09, 15:30 płyn z biedronki (dużo tańszy od innych)warto kupić , dobry, różni sie czymś od tych przereklamowanych firmowych???? kupiłam na spróbowanie i zasięgam Waszych opinii zanim własna sobie wyrobie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: eden biały 02.12.09, 20:25 wg mnie super, ja akuart miałam czerwony teściowa mnie wypytywała, jaki mam płyn, bo jak wchodzimy do niej, to pięknie pachnie i ona też chce taki płyn. Nie chciała mi wierzyć, że to płyn made in biedronka. Odpowiedz Link
doral2 Re: eden biały 02.12.09, 20:52 nie doradzę, bo w pierdzionce to ja tylko ciasto francuskie mrożone kupuje i wino quintana, pyszne Odpowiedz Link
hellious Re: eden biały 03.12.09, 09:42 Mam czerwony. Nie widze roznicy pomiedzy nim a np. silanem. Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: eden biały 03.12.09, 10:28 ja już prałam dzisiaj i płukałam w białym taki mam i bardzo fajny następnym razem wypróbuje czerwony, nie widzę powodu żeby przepłacać za silany lenory, ten całkiem fajny.Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link
madameblanka Re: eden biały 03.12.09, 10:31 no kuźwa gdzie tam jest ciasto francuskie MROŻONE? Ja widzę tylko w rulonie Odpowiedz Link
hellious Re: eden biały 03.12.09, 10:33 hehe, tez sie zastanawialam W biedronie jestem prawie codziennie, bo mam ją przez ulice, ale mrozonego francuza nie widzialam Odpowiedz Link
opium74 Re: eden biały 03.12.09, 10:34 nie wiem czym sie rozni - pewnie taki sam syf i chemia jak i markowe. Odpowiedz Link
doral2 Re: eden biały 03.12.09, 18:43 madameblanka napisała: > no kuźwa gdzie tam jest ciasto francuskie MROŻONE? Ja widzę tylko w rulonie.." no w rulonie, francuskie, mrożone. cena przystępna. Odpowiedz Link
totorotot Re: eden biały 03.12.09, 18:54 Doral jak zwykle najpierw pisze, potem... znowu pisze, ale nie, nie mysli Nie ma ciasta mrozonego w B. Jest chłodzone li i jedynie Odpowiedz Link
totorotot Re: eden biały 03.12.09, 18:51 uzywam, cenie sobie, ostatnio uwielbiam czerwony poza tym polecam odplamiacz oxy, kosztuje ze dwie dychy taniej niz vanish, tez oczywiscie nie dopiera, ale za to taniej ) Odpowiedz Link
rybalon1 Re: eden biały 03.12.09, 18:55 używam płynu - jest fajny i duży ) kupuję na zmianę z Silanem . Odpowiedz Link
figrut Re: eden biały 03.12.09, 19:19 Warto. Ja ostatnio po kilku czerwonych skusiłam się na niebieski, choć zapach w sklepie nie za bardzo mi podchodził. Niebieski po rozcieńczeniu pachnie pięknie, ale to moja nieobiektywna opinia. Pachnie za to w całym mieszkaniu (czerwony też, ale mniej). Warto kupić tam jeszcze odplamiacz OXY (ja kupuję w wiaderku), płyn do mycia naczyń Kraft (baaardzo wydajny i świetnie myje), płyn do mycia WC Agent, płyn u uniwersalny do mycia (głównie podłóg) Cler i żel pod prysznic Sense (myję nim nawet włosy od chyba dwóch lat i bardzo mi służy). Jest masa rzeczy które warto tam kupić. Odpowiedz Link
totorotot Re: eden biały 03.12.09, 19:31 cler o zapachu mydla marsylskiego wymiata, a nie, hmm... wymywa Odpowiedz Link
hellious Re: eden biały 04.12.09, 10:25 A ja na zakonczenie powiem tak: lubie ich podroby Wiekszosc tak naprawde jest calkiem niezlych. Odpowiedz Link
cura_domestica Re: eden biały 04.12.09, 17:20 Dzisiaj chyba wszystkie magielki poleciały do Biedrony i wykupiły mi cały biały eden , sama poleciałam i dupa, nie było białego , kupiłam czerwony , aaa i kupiłam jeszcze to mydło sensse czy jakoś tak , wieczorem będę testować Odpowiedz Link
d_dora Re: eden biały 04.12.09, 19:16 radzę tylko uważać na ten niebieski płyn bo moja mama kiedyś nalała wodę i wrzuciła białe rzeczy do płukania(do miski)a potem wlała ten płyn. no i poleciał on bezpośrednio na rzeczy i zafarbował. trochę ciężko było potem to odeprać. więc jednak lepiej go rozmieszać z wodą a potem dać rzeczy. ale ogólnie mi najlepiej pasuje biały a potem czerwony Odpowiedz Link