madame_zuzu 05.12.09, 12:34 jak usunąc historię-czata ze Skajpa- tego nowego skajpa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkokoszkaa Re: pomocy 05.12.09, 13:01 jest cos takiego jak uryj rozmowe- ja własnie dałam u siebie i juz nie moge podgladnac archiwalnych wiadomosci Odpowiedz Link
cielecinka Re: pomocy 05.12.09, 13:28 zuzu wchodzisz w narzędzia / opcje/ czaty i sms/ustawienia czatu - pokaz opcje zaawansowane i tam masz opcje wyczyść historie. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: pomocy 05.12.09, 20:04 nie sprecyzowałam Ja nie chce calej historii kasować, tylko wybiórczo...jednej osoby... a tak sie ni da Odpowiedz Link
bswm Re: pomocy 05.12.09, 20:11 madame_zuzu napisała: > nie sprecyzowałam Ja nie chce calej historii kasować, tylko > wybiórczo...jednej osoby... a tak sie ni da a co chcesz ukryć? Co przeskrobałaś? Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: pomocy 05.12.09, 20:21 nie ja przeskrobałam, tylko ktos mi się zwierzył. Uzywam skajpa wspolnie z malzem..nie chce zeby przypadkiem przeczytał, to co ta osoba mi napisała... Odpowiedz Link