ez-aw 16.12.09, 17:11 Ponieważ tamta informacja o spotkaniu znika w całym wątku, pozwalam sobie założyć drugi Nie bijcie, dobrze? Exotique przyjechała do Polski i chciałaby się z nami spotkać. Pierwsza propozycja, to jutro o 17 w Arkadii. Jest ktoś chętny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Spotkanie w Warszawie 16.12.09, 17:12 ja nie obiecuję, postaram się, ale nie obiecuję... Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: Spotkanie w Warszawie 16.12.09, 18:00 Jutro pracuje do 17, a o 18:30mam dentyste wiec odpada. Ale weekend mam wolny Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Spotkanie w Warszawie 16.12.09, 18:15 sobota u mnie pora dowolna popołudniowa jestem sama z dziećmi, chora (więc namaszczenie flaszką mile widziane) A do arkadii czy gdziekolwiek się nie ruszę bo co do zasady nie wychodzę z domu. Odpowiedz Link
exotique Re: Spotkanie w Warszawie 16.12.09, 21:39 to se darujmy jutro co? bo ja nie wiem ile u dentysty bede a sie na sobote najwyzej umowmy i juz tu bede w tym watku pisac bo siem pogubiem zupelniem Odpowiedz Link
semida Re: Spotkanie w Warszawie 16.12.09, 21:41 zazdraszczam Ja się kurwa muszę przeprowadzic z tej pipidowy blizej centralnej Polski! Odpowiedz Link
ez-aw Re: Spotkanie w Warszawie 16.12.09, 21:46 Mi sobota odpowiada. I nawet bez młodego będę Odpocznę troszkę Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Spotkanie w Warszawie 16.12.09, 21:50 Już się ucieszyłam na arkadię bo pracuję 2 kroki od niej a tu dupa.. sobota mi odpada.. Odpowiedz Link
redlinka Re: Spotkanie w Warszawie 16.12.09, 22:54 Ja chce, ja chce i mogę w sobotę - ale nie tak na 100% Odpowiedz Link
morepig Re: Spotkanie w Warszawie 16.12.09, 23:09 ja nie obiecuje bo moze exo wpadnie na lutowkowe spotkanie Odpowiedz Link
ez-aw Re: Spotkanie w Warszawie 16.12.09, 23:12 Super, robi się nas coraz więcej Jeszcze trzeba ustalić godzinę. Co powiecie na 16? Czy wolicie później? ps, bądźmy już po obiedzie, by nie kłopotać naszej chorej gospodyni Odpowiedz Link
arallia Re: Spotkanie w Warszawie 16.12.09, 23:21 Można się jeszcze na sobotę zapisywać? Ja mogę się dostosować, bo akurat sobotę mam całą dla siebie. No i dla Was oczywiście ewentualnie Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Spotkanie w Warszawie 18.12.09, 23:13 arallia ty masz mój tel i adres użwaj a śmiało Odpowiedz Link
arallia Re: Spotkanie w Warszawie 19.12.09, 00:09 lolinka2 napisała: > arallia ty masz mój tel i adres użwaj a śmiało Użyję adresu, nie martw się A jeśli jeszcze pewne urządzenie nie działa to i telefonu na pewno Gorzej z określeniem się co do godziny ale wpadnę pewnie jeszcze z rana na magiel i wszystkiego się dowiem Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Spotkanie w Warszawie 19.12.09, 00:34 my jesteśmy od 16 urządzenie niesprawne jak było Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Spotkanie w Warszawie 16.12.09, 23:22 możemy zamówić pizzę, możemy się umówić na obiadożerę koszyczkową, jak przyjdziecie napchane na maxa, będzie mi cokolwiek głupio i niezręcznie faktycznie, na mnie kulinarnie tym razem nie ma co liczyć wypchnę pierworodną do sklepu zapewne i coś przyniesie, ale CO - nie ręczę Odpowiedz Link
cafe.inka Re: Spotkanie w Warszawie 16.12.09, 23:51 A można się jeszcze dopisać do soboty? Nie na 100%, bo u mnie ostatnio nic nie ma na 100%, ale szanse, że jednak się wyrwę są duże Odpowiedz Link
ez-aw Re: Spotkanie w Warszawie 17.12.09, 00:02 Chyba nikt nie jest w stanie powiedzieć na 100% ze będzie Zawsze może się coś wydarzyć. Ale skoro większości pasuje sobota, to myślę że tak zostanie. Loli ma rację co do pizzy. Możemy zamówić i zjeść wszyscy razem. Loli - jakie napoje przynieść?? Byś nie musiała wysyłać do sklepu biednego dziecka, mrozy zapowiadają Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Spotkanie w Warszawie 17.12.09, 00:08 ezaw, przynoście co kto będzie pił (procentowe i nieprocentowe), bo z tych zapasów po ostatniej imprezie to już chyba tylko resztka pana tadeusza od smallcloud gdzieś się uchowała Odpowiedz Link
ez-aw Re: Spotkanie w Warszawie 17.12.09, 00:19 Tak przy okazji - gdzie są zdjęcia z ostatniego spotkania? Bo ja nic nie dostałam, a obiecywano mi Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Spotkanie w Warszawie 16.12.09, 23:58 można się dopisywać. W piątek na adresy gazetowe roześlę swój adres i będę prosiła o potwierdzanie, że go dostałyście. Odpowiedz Link
smallcloud Re: Spotkanie w Warszawie 17.12.09, 09:37 Eh zazdraszczam mitingu Ostatnio zem sie wpakowala spozniona i prawie na krzywy ryj ale bylo tak fajowo Niestety leze, prikaz od ordynatora karowej. I tak niesmialo chcialam Wam sie pochwalic ze kurde zaciazylam Co prawda nie obyło sie bez sensacji, bo dopiero bylam wrocilam ze szpitala gdzie polozono mnie z podejrzeniem ciazy pozamacicznej. Na szczescie diagnoza okazala sie bledna. Bawcie sie dobrze i wypijcie tez za mnie Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Spotkanie w Warszawie 17.12.09, 11:29 smallcloud, z podejrzewanych pozamacicznych fajne dzieci są Np. moja Tatiana A dwa - szpitale kliniczne lubią celować w takie mocno patologiczne rozpoznania. Nie należy się przejmować i olać sikiem prostym. 3maj się! Odpowiedz Link
smallcloud Re: Spotkanie w Warszawie 17.12.09, 15:38 Chetnie bym wtedy olala gdyby nie 100% pewnosc przyjmujacej mnie pani dr ;/ A core faktycznie, masz fantastyczna Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Spotkanie w Warszawie 17.12.09, 15:46 u mnie tę pozamaciczną wypatrzył jeden z najbardziej medialnych autorytetów z Kasprzaka ) Kilkanaście tygodni później przypadkiem spotkałam go znów. Najpierw otworzył paszczę ze zdziwienia patrząc na mój całkiem spory brzuch, potem dostałam gratisowe usg 4d )) w ramach zamiatania pomyłki pod dywan, plus dodatkowo w ramach atrakcji pan trzymał na kolanach córę moją pierworodną pozwalając jej nawigować aparaturę (to teraz wciśnij ten guzik i zobacz... co my tu mamy... etc.etc.). Myślę, że ten pan dr prędko pozamacicznej bezrefleksyjnie nie rozpozna Odpowiedz Link
smallcloud Re: Spotkanie w Warszawie 17.12.09, 16:22 Extra Moze tez to wykorzystam ja trafiłam do szpitala w weekend, nie dosyc ze nie bylo laborantki ktora umiala by ustawic bete (nie wiedzielismy czy przyrasta i jak) to samo tyczylo sie z badaniem usg (meli nowy sprzet ktory potrafil obsluzyc tylko jeden człowiek). Za to w niedziele zdazyli poinstruowac mnie jak przygotowac sie na poniedzialkowa laparoskopie, zaczynajac od cakowiego zakazu jedzenia od 14 w niedziele i picia od 22. Po usg poniedzialkowym o 15 (wciaz o suchym pysku) wyszlo ze to co Pani k..wa dr zakwalifikowala jako pozamaciczna, to jest torbielowatosc jajnika (ktora moze sie najnormalniej wchlonac, ktore nei mialy nawet naczyniowtosci), olewajac totalnie pecherzyk w macicy, ktory uznala za 3 mm kropke (pseudopecherzyk). Ow dr, opiekuje sie oddzialem mikroinwazyjnej chirurgii ginekologicznej i z luboscia opowiada ze nasz matki to m-c czekly na jakiekolwiek wyniki, a czesto poprostu umieraly. Wiec powinnam skakac ze szczescia. Eh, szkoda gadac. Traume popszpitalna mam i juz. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Spotkanie w Warszawie 17.12.09, 16:30 Ja ogólnie mam traumę na dźwięk nazwy jakiegokolwiek oddziału ginekologii lub/oraz położnictwa, poza św Zofią. Aczkolwiek na skutek znajomości z władzami I WL zaczynam ciut przychylniej patrzeć na Starynkiewicza... Odpowiedz Link
doral2 Re: Spotkanie w Warszawie 17.12.09, 18:24 i z wątku spotkaniowego ginekologiczny się zrobił w sobotę to się wypchajcie, mam zjazd na uczelni i zaliczenie Odpowiedz Link
ez-aw Re: Spotkanie w Warszawie 17.12.09, 19:53 Ponieważ nikt się nie wypowiedział, czy 16 godzina p[asuje, to chciałam uściślić. O 16?? Tak?? Loli - wyślij mi adres na maila, bo ten z gg gdzieś zapodziałam Odpowiedz Link
zocha16 Re: Spotkanie w Warszawie 17.12.09, 10:19 To i ja poproszę o adres. Może tym razem uda mi się dojechać (bardzo bym chciała). Odpowiedz Link
ez-aw Re: Spotkanie w Warszawie 17.12.09, 22:17 Biorąc pod uwagę fakt, ze poczta gazetowa nie działa - mogą być problemy. Dlatego proszę by osoby chętne do spotkania, obserwowały jutro co się dzieje, bo być może będzie trzeba podać jakieś inne namiary (gg, inny mail itp). Najdyskretniej byłoby, gdybyśmy jutro wszystkie spotkały się na czacie i tam przekazały sobie adres na privie. Odpowiedz Link
lolinka2 UWAGA!!! 17.12.09, 22:31 Z okazji niedziałającej poczty, podaję moje gg 961719 info adresowe via gg dodatkowo jutro o 20.00 wejdę na chata i zainteresowanym podam, jakby co. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Spotkanie w Warszawie 18.12.09, 17:13 Poczta już działa, możemy przesyłać adres. Napiszcie, kto się zdecydował na spotkanie, bo nie wiem komu przesłać Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: Spotkanie w Warszawie 18.12.09, 17:44 Ja bede, ale juz adres mam Zdjecia to tez ja robilam, ale przez ten czas tomi sie nie chcialo zgrywac. Acha, co do alkoholi. Ja przynosze gorzka zoladkowo na trawie zubrowej i nastawcie sie, ze macie probowac bo musze przygotowac jakis raport z akcji streetcomu. (przyniose tez do tegosok jablkowy) No i oprocz tego mam nalewki lesna i orzechowa. Ale z tych to wezme jedna wiec glosujcie. Wiec zeby nie mieszac tomoze tylko n mocnych drinkach sie skoncentrujemy? Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Spotkanie w Warszawie 18.12.09, 17:57 hehehe ja moją streetcomową już wyssałam chyba mi jeszcze jakieś pojedyncze porcje "do kabiny" zostały bo wrednam i nie rozdałam ich uznając, że się w pracy mogą przydać... dla kurażu która z nalewek lepsza na przeziębienie? (ja się poświęcę i antybiotyk od niedzieli zacznę...) Odpowiedz Link
ez-aw Re: Spotkanie w Warszawie 18.12.09, 21:34 To nikt nie chce adresu? Czy wszyscy już mają? Odpowiedz Link
ez-aw Exo, Zocha 18.12.09, 22:58 Napisałyście, że chcecie adres do Loli. Właśnie wysłałam wam pocztę. Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: Spotkanie w Warszawie 19.12.09, 10:30 A po ktorej wypada juz wpasc? Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Spotkanie w Warszawie 19.12.09, 13:35 mieszkanie będzie sprzątnięte a ja gotowa ok 15.30-16.00 wcześniej nie ręczę później, już przybyłe mogą wszystko wypić i pizzę zjeść Odpowiedz Link
arallia Re: Spotkanie w Warszawie 19.12.09, 13:39 lolinka2 napisała: > mieszkanie będzie sprzątnięte A po Ci dwa razy ta sama robota? Przecież nabałaganimy Odpowiedz Link
ez-aw Re: Spotkanie w Warszawie 19.12.09, 14:37 arallia napisała: > A po Ci dwa razy ta sama robota? Przecież nabałaganimy > To samo jej wczoraj powiedziałam Odpowiedz Link
mearuless Re: Spotkanie w Warszawie 19.12.09, 10:58 zycze milej zabawy. i czekam na relacje Odpowiedz Link
ez-aw Re: Spotkanie w Warszawie 19.12.09, 11:13 Mea - a może uda Ci się z nami spotkać? Odpowiedz Link