mariolka55 29.12.09, 18:08 podobają Wam się? mnie tak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryanowa-1 Re: fototapety 29.12.09, 18:52 nie nie podobaja mi sie po prostu nie i juz bez jakiegos tam zadnego powodu ,poprostu lubie sciany pomalowane farba nawet nie tapeta na nich tylko farba w jednym kolorz mój teść ma zajebisty dryg do malowania obrazów i innych takich,no zajebiscie to robi .az tak ,ze w czasach jak były modne fototapety to se na scianie walna taki maluneczek tu łaczka i żródełko i rusałka i takie tam i przyszedł ksiadz po koledzie ,wszedł do mieszkania ,skierowal sie w strone rusałki zaczął odmawiac modlitwe,tesciu go szybko nakierował na swiety obraz.potem juz po modlitwie ksiadz sie jeszcze przygladał i smiał sie sam z siebie bo myslał ,ze to ,,madonna,, hehe Odpowiedz Link
doral2 Re: fototapety 29.12.09, 19:09 podobają mi się, jak są ładne. tyle że fototapety potrzebują przestrzeni. fototapeta z widokiem na palmy lub las, wciśnięta do pokoju o powierzchni 10 metrów kwadratowych, wygląda pretensjonalnie. Odpowiedz Link
dlania Własnie - naklejki na lodówke 29.12.09, 20:45 Sie mi przypomniało, że miałam was zapytac. Kiedys była o tym mowa na maglu - kto ma, kto widział z bliska, czy jakośc obrazu z bliska jest dobra, czy sie nie odkleja i czy sie sprawdza? O take mi chodzi: oklejgo.pl/na-lodowki.html?SID=bg083vg0r1rgv4n5b5on25pvu7&mode=list Odpowiedz Link
hellious Re: Własnie - naklejki na lodówke 30.12.09, 10:07 Dlania, te na lodowki czesto sa w postaci maty magnetycznej. Mozesz sobie sciagac i zakladac do woli. Ale na zywca nie widzialam i nie wiem jak to sie trzyma. Ale swietne sa niektore kiedys tu linkowalam stronke, gdzie mieli spory wybor. Odpowiedz Link
hellious Re: Własnie - naklejki na lodówke 30.12.09, 10:08 o, tu sa oklejgo.pl/na-lodowki.html?SID=bg083vg0r1rgv4n5b5on25pvu7&mode=list Odpowiedz Link
gagunia Re: fototapety 29.12.09, 21:59 Rzadko. Ale... moja mi się podoba. Mamy dużą sypialnię, a ja w wystroju wnętrz jestem minimalistką, więc taka pusta sypialnia wyglądała surowo i mało przytulnie. Szukałam jakiegoś "wypełniacza" na gołą ścianę chyba z rok. W końcu znalazłam zdjęcie, które idealnie pasuje kolorystycznie do koloru ścian i do tego pomieszczenia w ogóle. No i mam. Odpowiedz Link
smallcloud Re: fototapety 29.12.09, 22:06 ja mam w kuchni, trawe z rosa. Kiedys tu wklejalam nawet szunrek do zdjecia kuchni. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: fototapety 29.12.09, 22:18 dlania to nie sa naklejki na lodówke tylko takie jakby magnesy na lodówke.kumpela se zamówiła te z kostkami lodu i... zazdroszcze Odpowiedz Link
ma-gusia Re: fototapety 29.12.09, 23:47 a gdzie można taki magnes na lodówkę zamówić/zakupić?? Odpowiedz Link
arallia Re: fototapety 30.12.09, 00:00 Nie. Mam dziwne skojarzenia w związku z nimi. Jestem minimalistką, nie lubię żadnych pierdół na ścianach, obrazków czy innych wyskopyrtków. Wyjątek stanowią kwiaty doniczkowe. Odpowiednie na ścianę i odpowiednio wyeksponowane. Prostota ( nie prostata) Odpowiedz Link
kowalowa Re: fototapety 30.12.09, 00:06 ja jeszcze nie mam, więc nie wiem czy polubię ale "zakochałam" się w tej www.krainabarw.pl/product-pol-2308-Fototapeta-1244-Grey- Smoke-Code-EV3-706.html lub to samo w innych barwach www.krainabarw.pl/product-pol-2309-Fototapeta-1245-Red-Silky-Smoke-Code-EV3-706.html jak już będe bogata, to sobie na szafie w przedpokoju strzelę, a co...bogatemu wszystko wolno -- ciągle nie wiem co tutaj napisać... Odpowiedz Link
mariolka55 Re: fototapety 30.12.09, 09:20 tez jestem minimalistką (a jeszcze bardziej mój mąż) nie wszystkie fototapety mi sie podobają cos delikatnego i pasującego do calosci (palmy na cała scianę odpadają) pamiętam jak pokazywałaś tą tapetę w kuchni,ciekawie to nawet wyglądało a co do naklejek na lodówkę,to fajny pomysł na odnowienie starej lodówki Odpowiedz Link
joanna266 Re: fototapety 30.12.09, 10:27 mnie sie o wiele bardziej podobaja naklejki scienne.na schodach mam dwa duze, czarne dmuchawce .wyglada to super.jesli chodzi o fototapety na sciane to uwazam ze po góra dwóch miesiacach ma sie ich dosyc.wiem bo w starym mieszkaniu miałam.sam widoczek był piekny ale bardzo szybko nam sie przejadł... Odpowiedz Link
jk3377 Re: fototapety 12.11.13, 17:51 mam jedną, w kuchni-miasto nocą, szaro-czarną. poza tym przy kontaktach w pokojach mam naklejki specjalne, by nie brudzic sciany. fajnie dopasowane swietnie wygladają. ale z nakladaniem sie spociłam hehhe Odpowiedz Link