mathiola 01.01.10, 22:36 No gdzie wy jesteście??? Wszystkie kaca przesypiają? Czy znowu świętujecie? Halo! Koniec świąt! Maglować! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: No ale co jest??? 01.01.10, 22:38 strudla pieke i tez nie mam juz czego czytac pewnie kaca przepijaja, baby jedne albo czatuja namietnie, gaduły Odpowiedz Link
exotique Re: No ale co jest??? 01.01.10, 22:45 ja dostaje pierdolca. nie dosc ze swieta przejebane bo mala srara na potege to teraz wredna po zlosci rzyga na odleglosc. I teraz nie wiem czy po zlosci- bo nie chce sama spac w lozeczku- czy to jakies inne jazdy. i zapierdalam ze sciera, rzygi wycieram, posciel zmieniam. Zajebiste rozpoczecie roku, kurwa nooooooooooooo Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: No ale co jest??? 01.01.10, 22:46 mathiola napisała: > No gdzie wy jesteście??? na czacie Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: No ale co jest??? 01.01.10, 23:04 właśnie zaliczam 9 odcinek 6 serii DHW Odpowiedz Link
mearuless czytałam 01.01.10, 23:03 entliczek petliczek, tancowala igla z nitka,zoo,pawel i gawel,slon trabalski,myszki, klamczucha, rzepka, lokomotywa...i reszty zapomnialam Odpowiedz Link
mathiola eee... naprawdę???? 01.01.10, 23:12 Tyle czytasz na dobranoc??? Ja młodszym nic nie czytam, biorą sobie ksiązki na dobranoc i same "czytają". Starszy jest uprzywilejowany, bo jest starszy - i nawyki pourodzeniowe nadal funkcjonuja. Ale ja czytam JEDEN rozdział (ostatnio po raz setny Cudaczek - wyśmiewaczek) i koniec kropka, dobranoc, pchły na noc, karaluluchy pod poduchy... i tak dalej Chyba by mnie musiało pogiąć, żeby wieczorem tyle czasu czytać. W ciągu dnia to co innego. No i sama nie wiem czy cię podziwiać, czy ci współczuć Odpowiedz Link
mearuless Re: eee... naprawdę???? 01.01.10, 23:28 no czytam czytam. i to nie jeden raz a kilka razy dziennie! oststnio moja jest fanka opowiadan oo mamusiach...i tak do usrania [mojego] Odpowiedz Link
grave_digger Re: eee... naprawdę???? 02.01.10, 09:09 jesu, jak ja nie lubię czytać na głos. to moja zmora. ziewać mi się chce i strasznie mnie to nudzi Odpowiedz Link