andziulec 06.01.10, 13:26 Domowy można zrobić poza kawowym? Zimą moja skóra wariuje i robi się szorstka i sucha. Kawowego nie zrobię bo takiej kawy nie mam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guderianka Re: Jaki peeling? 06.01.10, 13:27 To kup najzwyklejszą kawę za 7zł-wystarczy na kilka miesięcy Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Jaki peeling? 06.01.10, 13:32 ja tez kawe najtansza kupuje do tego celu. ajak nie chcesz z kawy, to zrób z soli morskiej ( o ile nie masz podraznien na skorze), albo z cukru Odpowiedz Link
grave_digger Re: Jaki peeling? 06.01.10, 13:32 azs? przymieszkolwe rogowacenie skóry? nie pomaga ciągłe nawilżanie? Odpowiedz Link
andziulec Grave 06.01.10, 13:35 zimą zawsze na nogach robią mi się jakby mini krosteczki peelingi pomagają. A z cukru to jak to? Cukrem się umyć? Odpowiedz Link
mathiola Re: Jaki peeling? 06.01.10, 13:33 ja kiedyś z soli gruboziarnistej robiłam, ale raz i ostatni, po tym jak se zdarłam skórę z nosa i umarłam z bólu Z płatków owsianych można. I ogólnie ze wszystkiego co jest szorstkie Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Jaki peeling? 06.01.10, 13:37 mathiola napisała: > ja kiedyś z soli gruboziarnistej robiłam, ale raz i ostatni, po tym jak se > zdarłam skórę z nosa i umarłam z bólu bo na twarz lepiej zamiast soli wziąć cukier Odpowiedz Link
mathiola Re: Jaki peeling? 06.01.10, 14:12 No teraz to już to wiem, ale za sól to już podziękuję jednak Odpowiedz Link
exotique Re: Jaki peeling? 06.01.10, 13:36 cukier gruby z oliwa. sucha skore trzeba przede wszystkim natluszczac, potem nawilzac Odpowiedz Link