bluemadlen-1 08.01.10, 15:29 z chemii??? ja mydło do rąk, płyn do płukania,papier toaletowy, teraz śnieg to więcej myje przedpokój więc płyn do podłogi.Jakoś nam najwięcej tego schodzi ,a co za tym idzie najczęściej kupuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybalon1 Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 15:30 papier toaletowy, płyn do płukania , pasta do zębów ...reszta w normie Odpowiedz Link
joanna266 domestosa:-))))) 08.01.10, 15:35 a tak powaznie to:- -ręczniki kuchenne -papier toaletowy -chusteczki dodupne, naiwlzane rossmana -cif actiffiz -mydła w płynie -płyn do płukania -pasta do zebów wogóle czesto musze kupowac wszystko i ciagle mam pełen zapas bo szczecioosobowa rodzinka swoje potrzeby ma Odpowiedz Link
grave_digger Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 15:38 toilet paper potem to chyba proszek do prania reszty zużywam mało nie kupuję wcale na przykład płynu do płukania, ani do podłogi. Odpowiedz Link
joanna266 Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 15:43 no jak to tak bez płynu do płukania??? Odpowiedz Link
dlania Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 16:05 Ja też nie kupuje żadnych płynów - ani do płukania, ani do podłogi, ani do płytek, ani do ... higieny intymnej nawet Ponad norme mi schodzi płyn do kapieli dla dzieci i chusteczki dzidziusie do wycierania wszystkiego syfu. Odpowiedz Link
grave_digger Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 16:08 joanna, nie lubię ubrań wypłukanych w płynie. są takie obślizgłe. dla mnie muszą być jak z magla płynu do płytek i do h. intymnej tyż nie kupuję. Odpowiedz Link
doral2 Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 16:39 hm.... tak sobie dumałam i dumałam nad tym pytaniem i wydumałam, że wszystkiego zużywam tak w normie, nic nie wybija się na pierwszy plan.. Odpowiedz Link
figrut Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 15:35 Proszek do prania, żel pod prysznic, ręczniki papierowe które za dupny papier u nas robią. Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 15:54 Figrut a te ręczniki nie zapychają ci kiblotrta?? Bo na to nawet kret z domestosem nie pomoże. Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 15:57 seniorita_24 napisała: > Figrut a te ręczniki nie zapychają ci kiblotrta?? Bo na to nawet kret z > domestosem nie pomoże. no właśnie ja niestety kiedys tak zatkałam kibelek, Odpowiedz Link
figrut Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 17:21 > Figrut a te ręczniki nie zapychają ci kiblotrta?? Bo na to nawet kret z > domestosem nie pomoże. Nie zapychają, a od 7 lat tylko te ręczniki biedronkowe. U mnie nie miałoby jak zapchać, bo mam w łazience zaledwie 1,5 metra rury odpływowej prawie na płasko, ale za to po za łazienką żadnych trójników gdzie mogło by się coś odkładać, tylko pionowy spad w dół na około 5 metrów i później pod skosem do szamba kawałeczek. W bloku pewnie by nie przeszło. Odpowiedz Link
solejrolia Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 15:43 odnoszę wrażenie, że najczęściej na liście zakupowej pojawia się mydło w płynie. potem żel pod prysznic oraz szampon. pasty do zębów kupuję nieco rzadziej, ale to też dlatego, że każdy ma swoją (wedle potrzeb i upodobań) Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 15:59 Płyn do podłogi, chlorina, WC kaczki i inne WC pikery do kibla, Płyn do prania i płukania \takie rzeczy jak zel pod prysznic, szampon, pasta każdy ma swoje i nie konczy sie tak szybko. Papier dodupny kupuje w dużych zgrzewkach. Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 16:02 Stanowczo sól do kąpieli. Odpowiedz Link
perlowy_dzem Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 16:07 płyn do mycia ciała, na potęgę. Nie wiem jak ja to robie,ale zużywam litrami... Odpowiedz Link
jola9932 Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 17:00 muszę mieć zapas chemii, płyny do prania białego, czarnego, koloru, lenorów kilka bo mi sie nudzą zapachy, środki czystosci też na zapas, szampony, mydła i srajtaśma musi być w ilości wiekszej niż normalnie nie jestem ekologiczna i lubię chemię Odpowiedz Link
setia Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 17:21 z chemii gospodarczej kupuję tylko: -płyn do mycia naczyń -proszek do prania -mydło, szampon, pastę do zębów, i tyle... kosmetyki też staram się minimalizować. Odpowiedz Link
aguacate Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 17:48 Mleka! Niby tylko do kawy, ale zchodzi jakos duzo. Odpowiedz Link
aga9001 Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 17:55 Gumek bo seks jest dobry na wszystko Odpowiedz Link
joanna266 jesli chodzi o zapas to... 08.01.10, 17:59 moze nie jest to chemia ale bezwzglednie musze miec waciki do zmywania makijazu .kiedys ich zabrakło i z braku laku zmyłam twarz wyzej wymienionymi chusteczkami dodupnymi rossmana.bardzo nie polecam tego doswiadczenia gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał.. Odpowiedz Link
aga9001 Re: jesli chodzi o zapas to... 08.01.10, 18:04 EEEEE ja się prawie nie maluje więc wacików nie potrzebuje Odpowiedz Link
madameblanka Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 19:05 hehe, papier do dupny przoduje... u mnie: ręczniki papierowe, żele do ciała, szampony - a fryzjerka mówila że nie wolno zmieniać szamponów worki na smieci - no kuźwa nie wiem, ale mamy produkcje śmieci za trzy rodziny chyba Odpowiedz Link
arallia Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 19:18 Piwa Nie wiem, bo nie prowadzę statystyk, co kiedy kupiłam. Wydaje mi się, że proszku do prania, bo on po 8 kg pakowany a takie mydło raptem 100g ma, więc nawet jak 5 mydeł kupię to i tak proszku najwięcej Odpowiedz Link
karra-mia Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 20:06 papier toaletowy żel do włosów szampon do włosów mydło w płynie do rąk Odpowiedz Link
exotique Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 20:47 proszek do prania, plyny do plukania, plyn do podlogi konwaliowy ajax (pachnie bosssko) reszta chyba w normie. natomiast spadlo mi zuzycie plynow do kapieli- teraz tylko dzieciowy kupuje Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 21:50 srajtaśma i płyn do mycia naczyń Odpowiedz Link
semida Re: czego najwięcej kupujecie 08.01.10, 21:54 Plyn do plukania tkanin,mydło,pasta do zębów,papier toaletowy,domestos!,ajax turkusowy do podłóg(mam jobla na punkcie tego zapachu i myję tym podłogi nawet 2 razy dziennie) Odpowiedz Link