aguacate 08.01.10, 17:49 Jakos dzisiaj sporo pytan wywiadowczo-ankietowych. Czy bedzie podsumowanie statystyczne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga9001 Re: Ankietowo tu dzis 08.01.10, 17:54 Aguacate - zgałasz się na ochotnika , że je zrobisz Bo nie wiem czy mam czytać czy mogę liczyć na Ciebie Odpowiedz Link
aguacate Re: Ankietowo tu dzis 08.01.10, 18:13 Spadaj Tym to sie zajmuje w robocie i mam dosc Na pewno mamy tu jakas wyksztalcona matematyczke albo socjolozke ? Odpowiedz Link
doral2 Re: Ankietowo tu dzis 08.01.10, 19:39 aguacate napisała: "...Tym to sie zajmuje w robocie.." znaczy się - jesteś odpowiednim człowiekiem, na odpowiednim miejscu i zrobisz nam pikne zestawienie statystyczne Odpowiedz Link
aguacate Re: Ankietowo tu dzis 08.01.10, 19:42 Czyli, ze musze to wszystko przeczytac???? Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: Ankietowo tu dzis 08.01.10, 21:33 ja zaczynam: owoce prać lub myć w domestosie bo samą wodą się nie opłaca uhahah najwięcej czego się kupuje z chemii to gumki i mleko uhahah nauczycielka od asi przechodzi samą siebie mea to extra leseczka(zazdroszczę) jutro dzień zdrobnień dokładajcie co chcecie z podsumowania Odpowiedz Link