aga9001 08.01.10, 18:02 Dlatego pytam : A SKĄD KLIKACIE Bo ja z zadupia, znaczy się woj. lubelskie Wiem, wiem, był już taki wątek nawet mój ale się zarchiwizował A ja jestem ciekawa czy wśród nowych nie ma mojej sąsiadki tej której nie lubię, co mój pies jej na wycieraczkę robi :p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: blisko Łeby;-) 08.01.10, 18:09 a ja klikam z wioski niedaleko Warszawy.dodam tylko zeby bardziej zobrazowac gzie jesterm ze internet mam radiowy Odpowiedz Link
aguacate Re: blisko Łeby;-) 08.01.10, 18:15 Zakladam sie o flaszke, ze jestem najdalej Wpisujcie sie wpisujcie, potem porownamy. Odpowiedz Link
jkk74 Re: blisko Łeby;-) 08.01.10, 18:34 eee imienniczka a która strona? wschód, zachód, północ czy południe? Odpowiedz Link
dlania Re: blisko Łeby;-) 08.01.10, 18:23 A z prawej czy lewej strony Łeby? Bo ja sie w wakacje do Sasina wybieram Odpowiedz Link
miarka71 Re: blisko Łeby;-) 08.01.10, 19:22 dlania napisała: > A z prawej czy lewej strony Łeby? Bo ja sie w wakacje do Sasina wybieramSasino to po mojej prawej A do restauracji Ewa wybierzesz się na obiad jak tam będziesz? Bo warto jest tam zjeść A i grzybów w lasach jest tam pełnoMozesz tez skoczyć do Szklanej Huty jak lubisz biały piasek ( a nie żółty )harcerzy ,ciszę i spokój Odpowiedz Link
dlania Re: blisko Łeby;-) 08.01.10, 20:36 W restauracji byliśmy. Co do innych atrakcji to cie przepytam jeszcze przed wakacjami W tej szklanej hucie nie bylismy,zaraz poszukam gdzie to Odpowiedz Link
miarka71 Re: blisko Łeby;-) 08.01.10, 21:24 ok. jak coś to mnie wywołaj jestem tu codziennie na maglu Odpowiedz Link
dlania Re: blisko Łeby;-) 08.01.10, 21:35 Ok. Chociaz do lipca to sie może dużo zmienic,niejednego foszka możesz strzelic)))) Odpowiedz Link
miarka71 Re: blisko Łeby;-) 08.01.10, 21:41 dlania napisała: > Ok. Chociaz do lipca to sie może dużo zmienic,niejednego foszka możesz > strzelic))))nie ma opcji takiej Mało piszę więc może się uchowam. Ja tu jestem od samego początku z wami tylko taka cipa ze mnie, że się pisać boję, bo byki strzelam i zjebek się obawiam żem nie douczona Odpowiedz Link
exotique Re: blisko Łeby;-) 08.01.10, 20:48 slynna ta restauracja, wlascicielka sympatyczna Odpowiedz Link
miarka71 Re: blisko Łeby;-) 08.01.10, 21:25 exotique napisała: > slynna ta restauracja, wlascicielka sympatyczna I jedzenie dobre Odpowiedz Link
jkk74 Re: też warszawa 08.01.10, 18:44 blanka tak z ciekawości... gdzie chodziłaś do szkoły średniej? w warszawie może? i kiedy maturę robiłaś? Odpowiedz Link
arallia Re: też warszawa 08.01.10, 19:14 madameblanka napisała: > ja blisko Promenady Ja też Odpowiedz Link
doral2 Re: też warszawa 08.01.10, 19:54 arallia napisała: > madameblanka napisała: > > > ja blisko Promenady > > Ja też.." chcecie powiedzieć, że macie tam bliżej niż ja?? niemożliwe Odpowiedz Link
doral2 Re: też warszawa 08.01.10, 21:34 arallia napisała: > A Ty co? W samej Promenadzie mieszkasz?.." nieee... ale mam bardzo blisko Odpowiedz Link
arallia Re: też warszawa 08.01.10, 21:53 doral2 napisała: > arallia napisała: > > > A Ty co? W samej Promenadzie mieszkasz?.." > > nieee... ale mam bardzo blisko W sumie to i ja mam bardzo blisko. Zależy co rozumieć pod pojęciem bardzo 1. widzę z okien 2. potrafię przeczytać napis 3. pieszkom jakieś 15 minut, sprintem z 7 Odpowiedz Link
doral2 Re: też warszawa 09.01.10, 15:41 arallia napisała: > doral2 napisała: > > > arallia napisała: > > > > > A Ty co? W samej Promenadzie mieszkasz?.." > > > > nieee... ale mam bardzo blisko > > W sumie to i ja mam bardzo blisko. > Zależy co rozumieć pod pojęciem bardzo > > 1. widzę z okien > 2. potrafię przeczytać napis > 3. pieszkom jakieś 15 minut, sprintem z 7.." a nieeeeeee, to ja mam dalej Odpowiedz Link
doral2 Re: też warszawa 09.01.10, 15:42 redlinka napisała: > Doral Ty mnie lepiej nie denerwuj!!!!!!!..." ty mnie też Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 18:43 aga no nie mow juz ze lubelszczyzna to takie zadupie. a ja klikam z duzego pokoju teraz Odpowiedz Link
moonshana Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 18:49 sporo Was z Warszawy i to nie jest sprawiedliwe bo możecie do siebie wpadać, kawkę na żywca popijać itd. strzelam focha i nie napiszę skąd piszę. z drugiej strony nawet jakbym mieszkała bliżej to chyba bym się na spotkania nie pisała - strach przed talentem fotograficznym Mea byłby większy niż radocha ze spotkania z Wami< Odpowiedz Link
attiya Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 18:53 obecnie wiocha pod W-wą ale jestem urodzoną B-stoczanką i z dziada pradziana podlasianką z czego niezmiernie dumna jestem a że mieszkam w tej wsi obecnie to bardzo sie wstydzę....wiocha jak się patrzy z całym szacunkiem dla normalnych wsi Odpowiedz Link
beata132 Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 18:57 Jam z Winnego Grodu Księżna Odpowiedz Link
w_miare_normalna Poznań 09.01.10, 12:06 dokładniej pochodzę z Dębca, ale tymczasowo mieszkam na Łazarzu. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 19:12 ja oczywiście z nysy i jak będzie ciepło to się z zuzanka79 spotkam - i piję tu do moonshana, że nie trzeba być z warszawy, by spotkać magielkę. o zapraszam dziołchy nad jezioro nyskie, wynajmiemy latem domek i zrobimy bibę Odpowiedz Link
tedesca1 Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 19:27 o o ja tam u Was nad jeziorkiem bywałam, riwiera nyska całkiem fajnie, otmuchów fajny zamek, trochę dalej twierdz kłodzka, u was nyska, nie zwiedziłam wszystkiego co chciałam Odpowiedz Link
grave_digger Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 20:02 no ja pamiętam kochana tylko jak o tych pająkach w oknach sklepowych mówiłaś. a skąd jesteś? Odpowiedz Link
tedesca1 Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 20:49 hehe to dobrą masz pamięć a miałam o nich wspomnieć, ale stwierdziłam, że nie będę już mącić tego widoku riwiery, wstrętnymi pająkami ja jestem z katowic Odpowiedz Link
prigi Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 20:01 a ja w Nysie byłam na eksternistycznych naukach przedślubnych. zamiast iluś tam spotkań u siebie, dwa dni w jakimś tam kościele- coś tam, coś tamwerbistów. fajną nockę w Nysie spędziliśmy Odpowiedz Link
grave_digger Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 21:10 u werbistów powiadasz. no pacz pani, ja tam do liceum chodziłam (szkoła przy werbistach) a teraz pracuję tam tyż w językowej ino z drugiej strony. werbiści są fajni Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 20:54 figrut napisała: > Nad Notecią Ja też I jeszcze nad Gwdą Odpowiedz Link
grave_digger Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 19:20 o, to ja trochę na lewo od zuzanki blisko granicy Odpowiedz Link
aga9001 Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 19:43 Hajka szukam osób z Wrocławia, które pracują np. na uczelni, albo w jakiś urzędach Odpowiedz Link
ez-aw Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 19:39 Warszawa - Bielany Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 20:19 ja też teoretycznie Bielany choć bardziej żoliborsko się czuję Odpowiedz Link
karra-mia Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 19:56 Chorzów sląskie Odpowiedz Link
grave_digger Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 20:15 w chorzowie mam rodzinę Odpowiedz Link
buzka25 Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 20:26 Pszczyna, w sumie niedaleko mamolki Odpowiedz Link
adkam77 Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 20:42 Z miejsca skąd pochodzi najsłynniejszy forumowy tampon czyli Gdańska. Odpowiedz Link
perlowy_dzem Re: Wątków statystyczno badawczyhch ciąg dalszy :) 08.01.10, 20:54 Warszawa - Ochota, blisko hal Banacha Odpowiedz Link
karra-mia Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 21:19 grave a z jakiej ulicy pamiętasz? a odwiedzasz ją czasem? Odpowiedz Link
grave_digger Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 21:35 oż kurcze nie pamiętam, ale jak się jedzie A4 ze strony opola, to jakoś tak blisko mieszkają, że nie trzeba aż tak w głąb tego chorzowa dość blisko tego chorzowskiego stadionu, co w parku rośnie moja mama będzie pamiętać. aptekę mają gdzieś w mieście, więc może nawet ich widziałaś Odpowiedz Link
karra-mia Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 21:39 n ot jakbys kiedyś planowala wycieczkę do chorzowa, dawaj znać i się umawiamy Odpowiedz Link
exotique Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 20:57 a stad: tutaj jestem Odpowiedz Link
lidia341 Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 21:05 Byłam w Szwajcarii, piękny kraj. Ja jestem z Łęcznej, do Lublina mam 24 km Odpowiedz Link
milva_barring Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 21:29 Lublin Poręba Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 21:41 ja z UKLANDII nadaje Odpowiedz Link
semida Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 08.01.10, 21:44 czasem z zadupia w woj opolskim,czasem z rodzinnego Wałbrzycha Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 09.01.10, 12:24 Z Lazurowego Wybrzeza. Odpowiedz Link
mamavinca Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 09.01.10, 13:09 Ja dziecko Bieszczad jestem ale w UK mieszkam. Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 09.01.10, 13:37 Koło mnie jest miejscowość, która od 1.01.2010 jest miastem. Moje miasto słynie też z luksusowego samochodu polskiej konstrukcji, lodów a w pobliżu mamy też ogromną fabrykę firanek. I nawet kawałek miasta jest tajny. Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 09.01.10, 13:40 Tarnobrzeg? W okolicach Tbg robią firanki. Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Wątków statystyczno badawczych ciąg dalszy :) 09.01.10, 17:18 Ale nie samochody ani samoloty Odpowiedz Link