tabakierka2 11.01.10, 10:19 ostatnio zdominowały tematycznie magiel - o co kaman? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonshana Re: koty i cycki 11.01.10, 10:30 wiosna w sensie że koty będzie słychać, a cycki będzie widać tak palnęłam, bo też nie wiem w czym rzecz. Odpowiedz Link
bernimy Re: koty i cycki 11.01.10, 12:56 Akurat tak zaleciało. Z tymi kotami to fakt, dużo tego a ja nawet nie mogę dla równowagi napisać o innych żyjątkach, bo nic nie mam, nawet karalucha Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: koty i cycki 11.01.10, 13:03 bernimy napisała: > Akurat tak zaleciało. Z tymi kotami to fakt, dużo tego a ja nawet > nie mogę dla równowagi napisać o innych żyjątkach, bo nic nie mam, > nawet karalucha ja mam piesiura, ale mieszka z moimi rodzicami Odpowiedz Link
romashka Re: koty i cycki 11.01.10, 13:05 > ja mam piesiura, ale mieszka z moimi rodzicami no to chyba jednak nie masz, tylko rodzice mają Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: koty i cycki 11.01.10, 13:11 romashka napisała: > no to chyba jednak nie masz, tylko rodzice mają to mój pies, ale ma 17lat i nie bardzo dałby radę mieszkać w bloku więc został z rodzicami. Odpowiedz Link
romashka Re: koty i cycki 11.01.10, 13:31 tabakierka2 napisała: > romashka napisała: > > > > no to chyba jednak nie masz, tylko rodzice mają > > to mój pies, ale ma 17lat i nie bardzo dałby radę mieszkać w bloku > więc został z rodzicami. Rozumiem... ale i tak się nie liczy Kup se kota (albo przygarnij), to będziesz mogła więcej na maglu pogadać Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: koty i cycki 11.01.10, 13:34 romashka napisała: > Rozumiem... ale i tak się nie liczy Kup se kota (albo > przygarnij), to będziesz mogła więcej na maglu pogadać ja Cię proszęęęę, Ty mnie nie denerwuj moja sąsiadka jest 'kocią mamą' i przygarnęła chyba z 3 koty ( a reszcie zbudowała osiedle z kartonów pod naszym blokiem - jedzie jak w ZOO jak przechodzisz kogo tego przybytku i codziennie im odśnieża - mój mąż stwierdził, że została gospodarzem kociego osiedla)a druga ma jednego. Nie lubię kotów Odpowiedz Link
moonshana Re: koty i cycki 11.01.10, 13:09 kup jakieś owoce, zostaw je na szafce, wyhoduj sobie stado muszek owocówek, nadaj im imiona, a potem nam o tym opowiedz ewentualnościowo przysposób sobie jakiegoś pajączka. same plusy: i zwierzątko domowe będziesz miała, i niekłopotliwe będzie Odpowiedz Link
bernimy Re: koty i cycki 11.01.10, 16:21 Ha ha, takie małe latające to miewam latem, ale jakoś nie mogę nazwać ich "pupilami" Pupil nie może mnie drażnić/obrzydzać/przerażać Odpowiedz Link
prigi Re: koty i cycki 11.01.10, 16:43 hłe hłe, mój kot wystraszył i karaluchy i mrówki faraonki świat się kręci wokół tych mruczących potworków Odpowiedz Link
mamavinca Re: koty i cycki 11.01.10, 16:28 Ale "WITAM SIE" to koty i cycki jeszcze nie przebily Odpowiedz Link