bryanowa-1 14.01.10, 04:15 własnie obejzałam ,,slumdog,milioner z ulicy,, powiem wam ,ze spodziewałam sie nudnego filmu a tymczasem mnie wciagnał.polecam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: slumdog 14.01.10, 08:57 Oglądałam i pamiętam po dzień dzisiejszy, choć oglądałam prawie 3 miesiące temu. Nie każdemu się spodoba, ale dla mnie cudowny. Odpowiedz Link
denea Re: slumdog 14.01.10, 09:37 Filmu jeszcze nie widziałam, obejrzę przy okazji. Z pewnymi obawami, bo czytałam książkę i mi się podobała, więc wiadomo: przeważnie pierwowzór lepszy od ekranizacji, ale zaryzykuję Odpowiedz Link
doral2 Re: slumdog 14.01.10, 12:02 obejrzeć obejrzałam, ale nie wciągnął mnie wcale... Odpowiedz Link
figrut Re: slumdog 14.01.10, 12:08 > obejrzeć obejrzałam, ale nie wciągnął mnie wcale... No właśnie, dlatego też pisałam, że nie każdemu się spodoba. Po wysokich rankingach Podziemnego Kręgu który absolutnie mi się nie spodobał dostałam po uszach, bo jednak większości się podoba. Później było zdziwienie, że ktoś może uważać Requiem dla snu za zły film bo dołujący, a po opisach "kompletne dno i nuda" dla Arn-rycerz Templariuszy który dla mnie był niesamowity uwierzę już we wszystko Odpowiedz Link