magiczna_marta 03.02.10, 18:37 Pisala ktoras? Ja sie zbieram, bo chce dostac dotacje z UP na otwarcie dzialalnosci gospodarczej. Jakies wskazowki macie? Wszelkie podpowiedzi mile widziane. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magiczna_marta Re: Biznes plan 03.02.10, 18:52 Fotografia. Mam znajomych ktorzy organizuja eventy, imprezy firmowe, graja na weselach itp, kiedys sie zgadalismy ze ja sie interesuje fotografia, ze robie zdjecia no i poddali mi pomysl zebym sie tym zajela, obiecali pomoc w wyszukiwaniu zlecen. Taka dotacja przydalaby mi sie na zakup aparatu przynajmniej polprofesjonalnego, do tego obiektywy i cala reszta. Zeby starac sie o taka dotacje z UP musze napisac biznes plan. Nigdy tego nie robilam, ofkors wygooglalam sobie, ale Wasza pomoc mi sie bardzo przyda. Odpowiedz Link
doral2 Re: Biznes plan 03.02.10, 18:54 a wzięłaś już druki z urzędu? tu sobie poczytaj www.up.warszawa.pl/forum/index.php Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Biznes plan 03.02.10, 19:09 Dzieki Doralowa- mam lekture na wieczor Odpowiedz Link
jkk74 Re: Biznes plan 03.02.10, 19:04 magiczna a masz już jakiś szkic? mogę pomóc w napisaniu jak coś to zapraszam na priva gazetowego Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Biznes plan 03.02.10, 19:10 Na razie to zapadla decyzja na TAK a teraz sie biore do roboty Odpowiedz Link
doral2 Re: Biznes plan 03.02.10, 19:18 a w ogóle kiedykolwiek miałaś do czynienia z biznesplanem? i analizą swot? Odpowiedz Link
modrooczka Re: Biznes plan 03.02.10, 20:15 Wejdź na www.stolicabiznesu.warszawa.pl, a dalej w szkolenia wszystko jedno która tura i grupa. Są tam ogólnodostępne materialy ze szkolen robionych przez kadrę Akademii Koźmińskiego, można sobie poczytać co to jest biznes plan, po co i jak go pisać. Mozna tez sobie sciagnac formularz czesci opisowei i exelowej, który obowiazuje w tym konkursie (na nową firmę, tak jak w UP). Odpowiedz Link
jkk74 zaczęłam ci conieco nakreślać... 03.02.10, 20:35 jak poczekasz dzień czy dwa dostarczę ci szkic bp Odpowiedz Link