totorotot 04.02.10, 16:58 moze byc kilka inspiracja by Lolinka ofkors Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_vinca Re: Ulubiony film 04.02.10, 17:03 Desperatki.Pretty woman.Ogladalam je chyba ze sto razy. Odpowiedz Link
joanna266 widze ze tak wogóle:-) 04.02.10, 17:10 -osada -gran torino -siedem dusz -wyspa- -uprtowadzona -kac vegas -to nie jest kraj dla starych ludzi -bekarty wojny -malowany welon -babel -tajemnice brokeback mountein -avatar -wpadka -wszystko gra i cała masa innych których tytułow nie pamiętam. Odpowiedz Link
deela Re: Ulubiony film 04.02.10, 17:04 Boondock Saints, Equilibrium, Cztery Pokoje, Pulp fiction, Miasteczko Tween Peaks, Hellsing (manga), Akira, Ghost in the Shell, Cela (wyłącznie za efekty), Nieśmiertelny, Nieśmiertelni, Urodzeni mordercy, Hellraiser (pierwsze trzy części), Konopielka, Amadeus, Żywot Briana, Wieczna miłość, Piraci z karaibów (Johnny rulez), Co gryzie Gilberta Grape, Monty Python i święty Graal, Sens życia, Wichrowe wzgórza, Monty Python po całości, Włatcy Móch, Władca Pierścieni (za piekne efekty i szczegóły), Od zmierzchu do świtu, Noc żywych trupów, Klątwa Ju - ON (japońska trylogia a nie to amerykańskie gówno), Resident Evil (przez sentyment do gry), Tess, Avatar (bo jest pieknie zrobiony), Bękarty Wojny, Paranormal Activity, Watchers, X-men Last Man Standing, Dystrykt 9, Grindhouse - obydwa, Przekręt, Biała Wstążka, Rezerwat, Siostry Magdalenki, Mechanik, Constantine w zasadzie pytanie mnie o ulubiony film to blad Odpowiedz Link
totorotot Re: Ulubiony film 04.02.10, 17:10 Władca Pierścien > i > (za piekne efekty i szczegóły) oł je, w szególe Viggo Vaggo ;DDDD Odpowiedz Link
deela Re: Ulubiony film 04.02.10, 17:16 mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale i Legolas mrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
joanna266 Re: Ulubiony film 04.02.10, 17:22 no viggo fajny ale mnie film tak wynudził ze na kolejna czesc juz sie nie zdobyłam.... Odpowiedz Link
deela Re: Ulubiony film 04.02.10, 17:31 bo tu sie nie na film patrzy tylko na zbroje luki miecze kufle kielichy zamki fasady ech Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: Ulubiony film 04.02.10, 17:31 "Fight Club" czyli "Podziemny krąg" (swoja droga głupkowate tlimaczenie) "Le Grand Bleu" czyli "Wielki Blekit" :Kill Bill" czyli ..."Kill Bill " Odpowiedz Link
dlania Re: Ulubiony film 04.02.10, 22:19 A, rózne, w zalezności od humoru. Raz na miesiąc obowiązkowo musze obejrzeć Koonopielke lub Zapomnianego diabła. Dużo czeskich, ruskich i skandynawskich mi sie podoba. Nie kumam japońskich, chińskich i południowoamerykańskich, chociaż Shaolin soccer robi na mnie wrażenie za każdym razem, i w sumie Dom Latających Sztyletów też. A w ogóle to zbyt ogolne pytanie Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Ulubiony film 04.02.10, 22:32 Kill Bill 1 i 2. Wszystkie Szklane pulapki, Wydzial poscigowy i Scigany (Tommy Lee Jones !), Noc Swietego Mikolaja, Pieczone golabki, Dzien Swira. Dzien niepodleglosci, Wrog publiczny, wszystkie Alieny i Gwiezdne wojny, Pulp Fiction. Serialowo jestem wierna Dr House'owi i Jackowi Bauerowi z "24 godziny" (ogladam 8 sezon!) plus Majka Odpowiedz Link
madameblanka Re: Ulubiony film 05.02.10, 14:04 hehe, bękarty są niezłe a rola tego Niemca od żydów - majstersztyk. Odpowiedz Link
lineczkaa Re: Ulubiony film 04.02.10, 22:33 Kolor purpury Imperium Słońca Requiem dla snu Star Wars od lat Odpowiedz Link
exotique Re: Ulubiony film 04.02.10, 22:38 miasto aniolpw, dzejmsy bondy, przeminelo z wiatrem, ojciec chrzestny, przepiorki w platkach rozy, notebook, ps i love you, plotka, kolacja dla idiotow (czy jak to tam przetlumaczyli), monty pythony, avatar (no pieknyyyyyy), czarny kot-bialy kot. trylogia borne'a i masa masa innych Odpowiedz Link
karra-mia Re: Ulubiony film 04.02.10, 22:53 różne i wiele ich ale tak na szybko: "Włoska robota" "Ocean's eleven" i reszta "Władca pierścieni" "Piraci z Karaibów" i boski JoHny "Biały Oleander" "Upadek" "Psy I i II" "Kroll" i wiele innych Odpowiedz Link
arallia Re: Ulubiony film 04.02.10, 23:05 Dzień Świra Skazani na Shawshank To właśnie miłość American beauty Poszukiwany poszukiwana Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ulubiony film 05.02.10, 09:39 lubie poetyke filmow kolskiego lubie poetyke misia barei poza tym wladca pierscieni- kocham ksiazke, kocham film, kocham od zawsze i na zawsze aragorna lubie ripley i potwory czyli obcego we wszystkich odslonach lubie poetyke filmow meza madonny czili np. przekret, terazniejszy szerlock holems mi sie podobal. lubie tarantino ale killa billa nie trawie. jako jedynego chyba... fight klub- genialny pitt w tej roli. 12 malp...no nic nie proadze ze mam slabosc do krzywego usmiechu willisa i chorego psychicznie pitta wlasnie. generalne lubie filmy z pittem gdzie nie jest slodki do obrzygania. np. 7 latw tybecie. zakochan jestems w tym filmie i te widoki chcialabym zobaczyc kiedys osobiscie. frida mi sie podobala... bardzo. 6 zmysl mnie zamiotl pod dywan na dlugo opetanie z bekonem tez ale tez troche ironicznie w sumie to ja moglabym dluuuugoooo pisacccccc na ten temat... Odpowiedz Link
teqilaa Re: Ulubiony film 05.02.10, 10:19 "Mis" i generalnie Bareja zawsze number One!!! generalnie Tarantino a w szczegolności " Wsciekłe psy" i "Pulp fiction" Guy Riche a wszczególności "Snatch" pojedyncze filmy : "Podziemny krąg", "Vanilla Sky", "Requiem dla snu", "Misto Aniołów" (a co! romantyczna tez bywam he he he)... ee to tak na szybko na gorąco. Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: Ulubiony film 05.02.10, 10:45 filmy , które mogę oglądać bez końca ,po kilkanaście razy to: -Błękitna Laguna -Pearl Harbor -Dirty Dancing Odpowiedz Link
stillgrey Re: Ulubiony film 05.02.10, 10:41 ja to jak deela, lepiej nie pytac, bo szybko nie skoncze no to tak: all Tarantino except Kill Bill all Guy'a Ritchie Fanatyk, Murder by numbers, Odmienne stany moralnosci, the Notebook, Stay, Closer, Half Nelson, Boondock Saints, Things to do in Denver when youre dead, High Fidelity, Wywiad z wampirem, Lot nad kukulczym gniazdem, Equilibrium, Midnight in the garden of good and evil, Urodzeni mordercy, Monty Python, Od zmierzchu do switu, Mechanik, Milczenie owiec, American Psycho, The Prestige, Se7en, Życie jest piekne, Dead poets society, Trainspotting, Girl Interrupted, Adwokat diabla, wszystkie stare, dobre, polskie filmy typu Mis, Seksmisja etc. Odpowiedz Link
haja197222 Re: Ulubiony film 05.02.10, 12:42 Green Mile, Gladiator, Szeregowiec Ryan, Zapach kobiety, Pulp fiction, Epoka lodowcowa, Miasto aniołów, Pluton, Wróg u bram, Sling Blade, Mała Moskwa, Imię róży, Stalowe magnolie... itd., itp. Odpowiedz Link
madameblanka Re: Ulubiony film 05.02.10, 14:13 ostatnio oglądany Sherlock, wszystkie Barei, Diabeł ubiera sie u Prady; Ronin, Szakal, Negocjator, Bad Boys, Strasky&Hutch, Różowa Pantera /Kato kretonie nie teraz/ Seria Żandarma - Luis de Funes A w święta koniecznie Szklana Pułapka Odpowiedz Link
jowita771 Re: Ulubiony film 05.02.10, 18:01 Życie jest wspaniałe, Pamiętnik, Podaj dalej, taki serial był kiedyś - Kane i Abel. I jeszcze dużo. Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Ulubiony film 05.02.10, 18:06 Bezapelacyjnie Gladiator ze względu na fabułę.. i Russel Crowe w tej a nie innej roli mrrrr.. Odpowiedz Link