bluemadlen-1 10.02.10, 19:01 witajcie, pamiętacie mnie jeszcze??? właśnie wróciłam ze szpitala , w zeszłą środę miałam wypadek samochodowy, mam złamaną rękę i nogę, odbite płuco wstrząśnienie mózgu. operacja trwała 8 godzin. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona_mayfair Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:07 strasznie wspolczuje Zdrowiej szybko. Odpowiedz Link
agik82 Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:07 ja cię pamiętam to niezaciekawie się witasz, ale mam nadzieję, że wracasz do formy Odpowiedz Link
mama_vinca Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:08 O kurcze! to powazny wypadek! Ale juz wszystko dobrze? Sama jechalas?Jak to sie stalo? Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:18 mama_vinca napisała: > > O kurcze! to powazny wypadek! > Ale juz wszystko dobrze? Sama jechalas?Jak to sie stalo? sama jechałam na szczęście. Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:11 facet_l napisał: > 3maj się, szybko wracaj do zdrowia > > dzięki za śliczny bukiet. Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:10 ciężko jest i ból ogromny , ale najgorzej to było tydzień temu jak doszło do wypadku najechał na mnie młodzik pijany , po wypadku część luda zwiała nie kwapili się do udzielenia pomocy, a nr. alarmowy to ściema jeśli chodzi o niesienie pomocy. Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:17 amoreska napisała: > Domyślam się, że złapali sprawcę? złapał go świadek ,pijaczek wysiadł z auta i chciał uciekać dopiero jak jeden go złapał to znalazło się 3 facetów do pomocy, ale to to mi opowiedział ów gość który obezwładnił pijaczka zostawił z innymi i sam wzywał pomoc ja nie byłam w stanie. potem odwiedził mnie w szpitalu. Odpowiedz Link
ba_warka Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:11 no nieźle-ważne,że żyjesz-szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link
babowa Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:14 dobrze zes cała na ciele i umysle zdrowia zycze Odpowiedz Link
papiki Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:16 Przykro mi bardzo Jak Bawarka napisała - ważne, że żyjesz. Zdrowiej nam szybko Odpowiedz Link
dlania Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:25 Ojejejejej! Cholerna zima, cholerne pijaki! Wracaj do zdrowia szybko. A z samochodu cos bedzie czy wrak? Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:27 dlania napisała: > Ojejejejej! Cholerna zima, cholerne pijaki! > Wracaj do zdrowia szybko. A z samochodu cos bedzie czy wrak? wrak Odpowiedz Link
olinka20 Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:27 Osz kurde! Duzo zdrowia życze i dobrze, ze dochodzisz juz do siebie. Odpowiedz Link
prigi Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:30 cieszę się, że wróciłaś. zdrowie niedługo się poprawi, tego ci życzę Odpowiedz Link
ez-aw Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:34 Współczuję bardzo. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Trzymaj się kobieto. Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:37 cieszę się że wyszłam z tego i od momentu wypadku już wiem i nie zastanawiam się :wypadek to zdarzenie losowe nie ma się na to wpływu i czasu na reakcje. moment i dzieje się. Odpowiedz Link
jkk74 Re: pocharatałam sie 10.02.10, 19:37 ........ nie skomentuję faktu pijanego gnoja za kierownicą... takich bym od razu dawała do odstrzału wrrrr blue trzymaj się... dobrze będzie... jak to mówią - do wesela się zagoi... a koleś niech sczeźnie w pierdlu... Odpowiedz Link
ceres9 Re: pocharatałam sie 10.02.10, 20:09 rety szybkiej powrotu do zdrowia uwazaj na siebie Odpowiedz Link
cudko1 Re: pocharatałam sie 10.02.10, 20:51 o matko Ty to masz wejście to żartem a tak serio to dziękuj bogu ze żyjesz i wracaj szybko do zdrowia a jakbyś potrzebowała pomocy przy odszkodowaniu to daj znać Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: pocharatałam sie 11.02.10, 08:50 cudko1 napisała: > o matko Ty to masz wejście to żartem a tak serio to dziękuj > bogu ze żyjesz i wracaj szybko do zdrowia > > a jakbyś potrzebowała pomocy przy odszkodowaniu to daj znać dziękuje cudko, na razie z bólu sie zwijam i załatwia co może mąż jak coś to cie bede prosiła. Odpowiedz Link
mathiola Re: pocharatałam sie 10.02.10, 20:53 o w mordę! Aż mnie zmroziło! Zdrowiej, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Skurwiele pijane, ręce bym połamała za jazdę po pijaku!!!! Odpowiedz Link
cudko1 Re: pocharatałam sie 10.02.10, 21:00 jest szansa ze skurwiel pójdzie na dłuuugie lata to paki - a jak jeszcze trafi na sędziego z odpowiednim nastawieniem to nie ma zmiłuj. za jazde po pijaku powinni dożywotnio zabierac prawko Odpowiedz Link
adkam77 Re: pocharatałam sie 10.02.10, 21:02 Wracaj szybko do zdrowia. A pijanych kierowców to nie cierpię. Odpowiedz Link
solejrolia Re: pocharatałam sie 10.02.10, 21:13 Współczuję przeżyć. Zdrówka życzę. i oby do wiosny Odpowiedz Link
exotique Re: pocharatałam sie 10.02.10, 21:13 czizasie jedyny, dobrze zes cala i poskladana. zdrowiej szybko i bezbolesnie. Odpowiedz Link
denea Re: pocharatałam sie 10.02.10, 21:31 Przytulam. Dobrze, że jesteś i dobrze, że znalazł się ktoś, kto pomógł. Skurwielowi sprawcy życzę surowego wyroku i deprechy a Tobie szybkiego zrastania się. Odpowiedz Link
karra-mia Re: pocharatałam sie 10.02.10, 22:07 jezu blue a takim wejściem nikt cię nie przebije... Dobrze, ze żyjesz i zdrówka ci życze, wracaj do siebie i postaw kielicha swojemu aniołowi stróżowi Odpowiedz Link
milva_barring Re: pocharatałam sie 10.02.10, 22:20 Zdrowiej szybko i się zrastaj Dzięki Bogu tylko tak się skończyło. Odpowiedz Link
esofik Re: pocharatałam sie 10.02.10, 22:36 wypoczywaj, regeneruj siły i wracaj szybko do zdrowia... Odpowiedz Link