asiaiwona_1 24.04.10, 10:20 Ja przepraszam, że fotę z Faktu tu zamieszczam, ale... same zobaczcie jak Dodzia się ubrała: Taki trochę grubiutki i obtłuszczon ma ten tyłeczek. Ale w sumie grunt to akceptować siebie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dezetta Re: Doda 24.04.10, 10:27 Oooo, nie wiedziałam że produkują spodnie wyglądające jak goły zadek Może i ma lekko tłustawy ten tyłek ale i tak mniej od mojego Odpowiedz Link
joanna266 ja pierdziu 24.04.10, 10:46 w którym miejscu ten tyłek jest grubiutki?no w którym?choc jedno trza przyznac nieco skape wdzianko jak na chód po miescie ale doda niezła lachą jest i basta.wczoraj mozna było poobceniac na rozdaniu eskowych nagród na polsacie.z reszta duzo tam fajnych okozawieszajacych lachonów sie przewineło tylko chylinska jakas przygarbiona była. Odpowiedz Link
esofik Re: Doda 24.04.10, 11:03 tyłek fajny nie zagruby, nie za chudy, nic nie zwisa spodnie dziwne, wygląda jakby stringi na nie naciągnęła Odpowiedz Link
kowalowa Re: Doda 24.04.10, 12:03 a moze to nie spodnie, tylko doda zapomniała sie całkowiecie ubrać Odpowiedz Link
aga9001 Re: Doda 24.04.10, 12:21 Może ja się nie znam na modzie, ale IMO to paskudnie wyglada to coś co ma na sobie Odpowiedz Link
nutka07 Re: Doda 24.04.10, 12:23 Ma normalny tylek. Nie jest plaski i nie wisi, taki jaki powinien byc. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Doda 24.04.10, 13:53 grubiutki i obtłuszczony???? pewnie asiowa masz chudy i kościsty i ten ci wygląda na gruby. ale nie, tyłek jak najbardziej ok. faceci taki lubią. ale wdzianko koszmarne. błech. Odpowiedz Link
chococino Re: Doda 24.04.10, 15:46 Pomijając kwestie ubraniowe, to tyłek Doda ma fajny. Odpowiedz Link
mearuless Re: Doda 24.04.10, 16:00 musi bidulke bolec tak jej sie gaciory w dupe wbily... a dupa fajna! ********************************************************** krolowa jest tylko jedna *************************************************************** Odpowiedz Link
bernimy Re: Doda 24.04.10, 16:02 Nie nie, dziewczyny, nie porównujac z żadnym innym tyłkiem, Doda niestety ma okrągląlutki tyłek. Co zresztą podkreśla tego typu "wdzianko" Taką też opinię słyszałam facetów, że do szczuplutkich się Doda nie zalicza. Odpowiedz Link
eyes69 Re: Doda 24.04.10, 16:15 Tylek moim zdaniem spoko, ale nogi bardzo krotkie w stosunku do reszty ciala.. Odpowiedz Link
czytelniczka1488 Re: Doda 24.04.10, 16:24 te co mówią, że Doda ma tłusty tyłeczek niech pokaża swój ocenimy Odpowiedz Link
czytelniczka1488 Re:eyes 24.04.10, 16:40 eyes69 napisała: > Chyba drobnej dziewczyny nie widzialas. Eyes droga, mówimy tu o zdrowych dziewczynach a nie o tych co jak Hart afgański wyglądają Odpowiedz Link
gagunia Re: Doda 24.04.10, 16:25 To samo miałam powiedzieć. Tyłek całkiem zgrabny. Ale te nóżki krótkie to niezbyt fajne są... Odpowiedz Link
corkaswejmamy Re: złe ujęcie, 24.04.10, 20:39 to coś co zarzuciła zapewne niedbale jest fuj, be i a kysz, ale tyłek ma zajebisty! Odpowiedz Link
karra-mia Re: Doda 24.04.10, 21:20 Jak to zdjęcie pochodzi z Faktu to ja bym się nie zdziwiła, gdyby fakt celowo tak wyretuszowął fotkę, żeby jej ten tyłek powiekszyć, nogiu skrócić, ciekawe co jej z biustem zrobił albo z twarzą. Doda jest fajną kobita, wszystko ma na miejscu i wszystko prawidłowej wielkości, tylko stare rzęćhy z Faktu, nie mogąc jej posiadac, onanizują się, przerabiając jej foty. Odpowiedz Link
annabetka Re: Doda 25.04.10, 01:30 Fatalne jest to zdjęcie doda ma fajny tyłek i nogi,ale na tym zdjęciu zupełnie nie poznaję ,że to ona Ps.Ja mam cieńsze nogi i chudszą dupę (w porównaniu do tej fotki,bo do figury Dody jaką znam z TV to mi daaaaaaleeeeko) Odpowiedz Link
pulcino3 Re: Doda 25.04.10, 23:32 widziałam ją dzisiaj w akcji w tym jakimś tam muzycznym programia " tak to leciało?" jesooo nie pamietak tytułu, ale niezła była i wygrała 150 tys. które mają byc przeznaczone dla osób z twardnieniem rozsianym Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Doda 26.04.10, 15:18 po1. nie wiem, czy to Doda. po2. tylek ma fajny, taki bym chciala, a mam polowe po3. te hmm... spodnie? sa masakryczne... wyglada jak dupa trupa Odpowiedz Link