pola.cocci 11.05.10, 11:50 potrzebuje kupic i mam prosbe o pomoc : dla dziecka 4 lata, musi byc bezpieczne i wygodne na dlugie trasy jakies propozycje? dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: Fotelik samochodowy 11.05.10, 11:56 www.espiro.pl/espiro.php my dla naszego 4latka kupujemy teraz taki. Zależy mi jednak ciągle na tym, żeby sam fotelik posiadał pasy. Poprzedni fotelik to jakieś dziadostwo jest, dlatego wymieniamy. Odpowiedz Link
pola.cocci Re: Fotelik samochodowy 11.05.10, 14:35 dzieki za odp. bylam w sklepie zobaczyc co maja, ale w tym zacofanym kraju maja do zaproponowania dwie marki: chicco i romer - zaden mi sie nie podoba podoba mi sie ten espiro, ale wolalabym na zywo obejrzec maxi cosi b. lubie - 2 poprzednie foteliki mielismy wlasnie te poszukam jeszcze Odpowiedz Link
osa551 Re: Fotelik samochodowy 11.05.10, 15:24 Roamer miał zawsze lepsze testy niż chicco. może Concorda gdzieś dostaniesz? www.concord.de/en/#/products/driving/car-seats/lift-evo-pt Odpowiedz Link
tedesca1 Re: Fotelik samochodowy 11.05.10, 21:44 chicco bym nie radziła, ma bardzo złe opinie wejdź jeszcze na forum zakupy, tam było mnóstwo wątków o fotelikach do tego jest jeden długaśny wątek użytkownika ilhenny, facet sprzedaje foteliki i zna prawie każdy model, w tamtym wątku wszystkim doradza Odpowiedz Link
kiniak22 Re: Fotelik samochodowy 11.05.10, 21:48 ja mam dla moich corek maxi cosi rodi xr i sa super tu masz forum to moze zapytaj: forum.gazeta.pl/forum/f,97434,Foteliki_Samochodowe.html Odpowiedz Link
morepig Re: Fotelik samochodowy 11.05.10, 23:46 romer rulez. mamy juz drugiego KidFixa Odpowiedz Link