myshorrek 01.07.08, 15:30 przekleństwo to zaje...cie :D czyz nie jest ono zaje...ste? :D wybaczcie glupawke. mam tak od zakochania. jest mi zaje...scie :D przeklinacie? a jak najczesciej? na k? a moze na ch? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: moje ulubione 01.07.08, 15:45 Ehhh a ja w ogóle nie potrafię przeklinać. :-( Nawet wtedy, kiedy trzeba. ;-) Nawet zaj... nie używam. Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: moje ulubione 01.07.08, 15:46 naprawde? w sumie dobrze to o Tobie swiadczy, kitek ;D ja przeklinam, najczesciej gdy towarzysza mi skrajnie pozytywne lub skarajnie negatywne emocje. choc wiem,ze w ustach dziewczyny nie brzmi to dobrze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: moje ulubione 01.07.08, 15:49 Eeee tam dobrze. ;-) Nawet tu na forum mnie za to niektórzy krytykują. Fakt, że jak dziewczyna rzuca mięsem z byle powodu, to mnie to razi, ale raz na jakiś czas każdemu wolno. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: moje ulubione 01.07.08, 15:53 kitek, powaznie przeklenstwo Ci przez gardlo nie przejdzie? czy jednak czasem sie zlamiesz?:DD Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: moje ulubione 01.07.08, 16:03 Poważnie, raczej mi nie przejdzie. Nawet jak powinno np w sytuacji, gdy ktoś mnie zaczepia czy coś. :-) Jeśli już mi się zdarzy, to wtedy, gdy nagle coś mnie olśni ale to też tylko w myślach. :-D Np ostatnio w połowie drogi do Gdańska przypomniało mi się, że zostawiłam u rodziców płaszczyka w kieszeniu płaszczyka klucz od mieszkania, do którego jechałam. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: moje ulubione 01.07.08, 15:54 mnie razi rzucanie z byle powodu niezależnie od płci Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: moje ulubione 01.07.08, 16:04 A to zgadza się, ale już tym bardziej zniechęca do kobiety. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: moje ulubione 01.07.08, 16:07 nie. mogłabym mieć taką koleżankę ale faceta nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: moje ulubione 01.07.08, 15:47 jak się stresuję bardzo to ciągle k i k i k nie mogę nad tym wtedy zapanować Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: moje ulubione 01.07.08, 15:50 ja tez. czasem tez naduzywalam w stosunku do pewnego osobnika popierd...ny i poje..any :D Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re:nastepnym razem lepiej strzel seksa 01.07.08, 15:54 niz zakładac takie durne watki Odpowiedz Link Zgłoś