Dodaj do ulubionych

headline - pytanie mam

13.05.10, 15:30
Wiem, z ektóraś z was dziewczyny funduje sobie to cudo. Znajoma pyta, jak to wygląda w praktyce, czy są skrety, czy fale. Może mozecie polecić jakiś salon w Wawie, który się tym zajmuje i mniej więcej podac kosztsmile

Z góry bardzo dziękuję za info
Obserwuj wątek
    • bswm Re: headline - pytanie mam 13.05.10, 15:40
      karra-mia napisała:

> Wiem, z ektóraś z was dziewczyny funduje sobie to cudo. Znajoma pyta, jak to wy
      > gląda w praktyce, czy są skrety, czy fale. Może mozecie polecić jakiś salon w W
      > awie, który się tym zajmuje i mniej więcej podac kosztsmile
      >
      > Z góry bardzo dziękuję za info

Ja w Wawie nie polecę, bo jestem z 3miasta.
      Headline można różnie suszyć i układać i można mieć na głowie fale, można lekkie
      skręty, a można mieć po prostu tylko więcej włosów.
      • doral2 Re: headline - pytanie mam 13.05.10, 18:36
        chodzi ci o trwałą headline??
        jeżeli tak, to już ci mówię że to szkoda kasy, bowiem ta trwała unosi lekko
        jedynie włosy u nasady, więc kiedy włosy odrastają, to ten skręt przenosi się w
        dalsze partie włosów, więc efekt jest mizerny i krótkotrwały.
        imho, nie warto.
        • kotka.zielonooka Re: headline - pytanie mam 13.05.10, 19:13
          Pare lat temu sobie zrobiłam.
          Porazka uncertain [ a robilam w salnie firmowym Welli na markowych produktach]
          Włosy jak siano, wygladalo to na lekka trwałę a nie zadne headline i IMHO
          - wywalona kasa.
          Fakt - mam długie, grube i "ciezkie" włosy - niepodatne na skrecanie (przy
          cienkich i delikatnych moze efekt jest inny?)
          Włosy bardzo długo były nieładne i wiem ze nigdy wiecej!
          • bswm Re: headline - pytanie mam 13.05.10, 20:23
            Ja z kolei baardzo sobie chwalę - miała się trzymać 4-6tyg. trzymała się ponad 4
            miesiące. Włosy mogłam mieć na jakie miałam w danej chwili nastrój - fale, lekki
            skręt czy tylko objętościowo więcej... fryzjerka mi pokazała co daje jaki efekt.
            Dodatkowo bardzo dobrze mi było w takiej fryzurze.

Kotka, może miałaś za długie włosy, bo headline się robi na maksymalnej długości
            do ramion?
            • kotka.zielonooka Re: headline - pytanie mam 13.05.10, 21:00
              Mialam dużo dłuższe - no ale mi fryzjerka powiedziala ze to nie szkodzi...uncertain
              • bswm Re: headline - pytanie mam 13.05.10, 21:06
                kotka.zielonooka napisała:

> Mialam dużo dłuższe - no ale mi fryzjerka powiedziala ze to nie szkodzi...uncertain

No to widocznie chciała zarobić, moje koleżanki z pracy jak mnie zobaczyły w
                nowej fryzurze też się prawie wszystkie podjarały i zaraz chciały zrobić, ale
                fryzjerki im poodmawiały z racji tego, że miały za długie włosy na headline.
              • doral2 Re: headline - pytanie mam 13.05.10, 21:07
                mamunia moja ma krótkie i też nie najlepszy efekt wyszedł...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka