bryanowa-1 30.05.10, 00:43 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2284236 jak ktos chce niech so popatrzy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: kuferek na słodkości-wiklina 30.05.10, 09:00 bardzo ładne. Ja mam coś podobnego (jakieś wino i smakołyki kiedyś w tym dostałam) - ale teraz trzymam w tym lekarstwa. Tak sobie myślę, że w tym twoim przydałby się jakiś uchwyt na górze do otwierania, żeby takie "łyse" nie było. Ale tak to wogóle cudne - takie równiutkie. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: kuferek na słodkości-wiklina 30.05.10, 10:38 Bry cipągu! Ubiegłaś mnie Ja właśnie jestem w końcowej fazie obklejania pudła z przykrywką Ta samą metodą ładne to Twoje. Uchwyt jakiś machnij do niego i będzie zajebiście Zdolniacha a powiedz czy pudło sama robiłas/wycinałas/kleiłas, czy na gotowym przyklejałas? Odpowiedz Link
najeeli wazonik 30.05.10, 12:16 bry a myslisz ze wazonik to sie uda? mam ambitne zamiary zrobić Odpowiedz Link
medussa7 Re: wazonik 30.05.10, 12:55 kurczę, coraz bardziej mnie kusi ta papierowa wiklina... Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: bardzo fajne pudoełko :) 30.05.10, 18:41 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2250755,2,17,IMG-2031.html wazonik w linku u góry.łatwo zrobic. zuzu ja miałam pudełko po butach młodego tylko przykleiłam to wieczko z tekturki do niego i obkleiłma rurkami.starałam sie je równo podocinac przed przyklejeniem na scianki i wieczko a minimalne milimetrowe kawałeczki co wystawały delikatnie uciełam ostra zyletka mam taki pomysł ,zeby kupic słodyczy jakichs po wypłacie i wysłac jako wspólny prezent dla moich rodziców z okazji dnia matki i dnia ojca,oni sa łasuchy wiec na pewno podpasi.nie miałam kasy wiec tylko smsa wysłałam a kuferka die nie spodziewaja Odpowiedz Link
karra-mia Re: kuferek na słodkości-wiklina 30.05.10, 21:36 bry piekne te twoje dzieła...kurde az się chce tworzyć Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: kuferek na słodkości-wiklina 31.05.10, 00:03 robic ,robić dziewczyny.ja na razie mam kupe wolnego czasu bo nie pracuje tylko wychowuje syna.rzuciłam fajki i tworze he he.jak wróce do pracy(kiedys na pewno) zaczne palic nie bede miała czasu i nie bede tworzyła Odpowiedz Link
tedesca1 Re: kuferek na słodkości-wiklina 31.05.10, 08:06 super!! ja porzuciłam plecienie, bo mi nie idzie cosik a to rozumiem, że poprostu rurki przyklejone na pudełku i tyle? Odpowiedz Link