babowa 16.06.10, 11:50 nie masz ty czasem maty do zbycia po Kudłacie? bo moze bym łyknela po atrakcyjnej cenie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: asiowa 16.06.10, 12:56 babowa mam cosik takiego jak mata. Tzn moja siostra ma. Zaraz poszukam jak to wygląda obrazkowo i dam ci znać. Szkoda, że o tym leżaczku FP nie pisałaś bo też jest do wzięcia. A huśtawki nie kcesz? Sama się chuśta Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: asiowa 16.06.10, 12:58 o taka to mata - tylko to jest taki cieniutki materiał, więc albo jakiś kocyk pod to, albo na dywanie trzeba. www.fisher-price.com/fp.aspx?st=182001&e=detail&site=pl&selcat=bgtoys&pid=37893# Zaraz spytam siorki ile by chciała za matę. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 i już wszystko jasne 16.06.10, 13:24 siorka za matę chce 45 zł + koszt przesyłki. No chyba że masz możliwość odebrania jej z Gorzowa lub W-wy Odpowiedz Link
babowa Re: i już wszystko jasne 16.06.10, 17:19 nie moge, no ogladałam to na allegro, ze fajne i sie zastanawialam czy takie cos czy taka fishera mate 2 w 1 cena tez raczej allegrowa jeszcze pomysle i sie odezwe asiowa , a co tam jeszcze macie do opchniecia? a lezaka szkoda, fakt ps. te sławetne wibracje Baska ma daleko w tyle Odpowiedz Link
babowa Re: i już wszystko jasne 16.06.10, 17:21 a chustawka jaka i po wiele ona? ja mam duzo miejsca, wszystko pomieszcze Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: i już wszystko jasne 16.06.10, 21:19 babowa napisała: > a chustawka jaka i po wiele ona? > > ja mam duzo miejsca, wszystko pomieszcze chuźdawka chicco. O taka: www.chicco.pl/index.php?p0=2&p1=9&p2=59&o=1287 tylko ja mam kolory biało-żółte. Używana tylko przez Kudłatka, więc stan idealny. Nowa kosztowała 430, więc ja bym za moją chciała 250. Mam też do zbycia laktator el. tej firmy na M - madela, czy jakoś tak - nigdy nie pamiętam. Używany raptem z 5 razy. A tak to mam jeszcze sterylizator do mikrofali i w sumie ciuchy tylko jeszcze. Jakby coś Cię interesowało to pisz. Odpowiedz Link
babowa Re: i już wszystko jasne 16.06.10, 22:16 to ja podziekuje za chustawke cycowa jestem wiec osprzet tez zbedny a ciuchy to ja mam za rogiem za grosze Odpowiedz Link
zoja.pl Re: i już wszystko jasne 16.06.10, 23:02 Sorki że się wetnę ale nie chciałabyś krzesełka do karmienia? Takie co się później rozkłada na stoliczek i krzesełko Odpowiedz Link
babowa Re: i już wszystko jasne 16.06.10, 23:59 zoja pewnie bym chciała ale to za jakis czas bo teraz jestem na etapie mat ale pokaz co masz, a co tam Odpowiedz Link
zoja.pl Re: i już wszystko jasne 17.06.10, 00:10 Jeszcze nie zrobiłam fotek swojego, ale wygląda mniej wiecej tak: www.allegro.pl/item1079996761_arti_betty_stolik_krzeselko_super_oferta_w_wa.html www.allegro.pl/item1073091533_krzeselko_sun_wielofunkcyjne_lalia_gwar_12msc.html w kolorze zielono-granatowym Odpowiedz Link
beata132 Re: i już wszystko jasne 17.06.10, 11:12 Babowa ja mam matę FP do opchnięcia, o taką www.allegro.pl/item1072035737_fisher_price_mata_edukacyjna_rainforest_kubus.html Jest jak nówka, tylko po Buńce. Zgubiła mi się tylko małpka (maskotka przywieszka. Mam zamiar wystawić ją na allegro, ale jak chcesz to bierz. Cena do uzgodnienia Odpowiedz Link
next_exit Re: asiowa 17.06.10, 10:36 Asia, przepraszam ze tak zapytam, ale macie cos wspolnego z Gorzowem? Nie ma to jak spotkać swoich (chyba) Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: asiowa 17.06.10, 10:46 next_exit napisała: > Asia, przepraszam ze tak zapytam, ale macie cos wspolnego z Gorzowem? Nie ma to > jak spotkać swoich (chyba) no ja tak się urodziłm, wychowałam, szkoły pokończyłam i do stolycy wyemigrowałąm. A ty też z Gorzowa? Zaraz się okaże że się znamy Odpowiedz Link
next_exit Re: asiowa 17.06.10, 11:30 no ja tez z Gorzowa, obecnie w Poznaniu kończę studia tak że raczej sie chyba nie mialysmy okazji spotkac Ja skonczylam puszkina. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: asiowa 17.06.10, 14:29 next_exit napisała: > no ja tez z Gorzowa, obecnie w Poznaniu kończę studia tak że raczej sie chyb > a > nie mialysmy okazji spotkac Ja skonczylam puszkina. eee, to ty "gówniara" dla mnie jesteś I skoro skończyłaś puszkina to jesteś moim wrogiem nr 1 bo ja z II LO Odpowiedz Link