grave_digger 19.06.10, 08:26 Chcę kupić zmywarkę w sklepie internetowym. Macie jakieś doświadczenia, którego się wystrzegać, a w którym najlepiej kupować? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prigi Re: AGD - sklepy internetowe 19.06.10, 09:47 ja kupiłam suszarkę w rtv euro agd. ten model nie był dostępny w zbyt wielu miejscach. tam może nie mieli najtaniej, ale po wzięciu na raty, faktyczne 0%, wyszło dużo mniej niż w najtańszym sklepie internetowym. no i mogliśmy odebrać w Legnicy. szybko sprawnie, bezproblemowo Odpowiedz Link
hanco Re: AGD - sklepy internetowe 19.06.10, 10:03 Ja polecam neo24, prawie wszystkie sprzęty domowe kupiłam tam. Znajomi natomiast w zadowolenie.pl robią zakupy i też zadowoleni Odpowiedz Link
patrice7 Re: AGD - sklepy internetowe 19.06.10, 18:26 Ja zakupiłam pralkę w neo24, była ok 400 zł tańsza niz gdzie indziej, ale czy polecam?? Mają strasznie problematyczny sposób reklamacji ;/ Odpowiedz Link
hanco Re: AGD - sklepy internetowe 19.06.10, 19:57 No w sumie nie reklamowałam nic w tym sklepie - tfu tfu! - więc nie mam zdania co do reklamacji. Ale: 1. sprzęt tańszy 2. w miarę spory wybór 3. szybka realizacja zamówienia 4. zgubiłam fakturę i bez problemu dostałam duplikat 5. punkt odbioru mam ulicę dalej Odpowiedz Link
doral2 Re: AGD - sklepy internetowe 19.06.10, 21:10 przez internet to ja książki kupuję i sprawdzoną odżywkę do włosów Odpowiedz Link
misiabela20 Re: AGD - sklepy internetowe 19.06.10, 21:17 polecam neo24.pl. kupiłam zmywarkę: szybko, sprawnie, tanio. Odpowiedz Link
clas_sic Re: AGD - sklepy internetowe 19.06.10, 22:32 kupowałam tu: www.zadowolenie.pl/ zmywarkę, piekarnik i okap. W okolicy były najtansze Odpowiedz Link
mamakarolla Re: AGD - sklepy internetowe 21.06.10, 19:32 kupowałam tutaj: www.electro.pl/ albo tutaj: www.planetabezvat.pl/ Odpowiedz Link