ciepla.kawa 16.08.10, 11:57 Kuźwa, ja lubię ciepło i słoneczko ale tego mam juz dość. Tropiki cholerne. No nie idzie wytrzymać. I do tego w parku mega wielkie bydlaki gryzą (znaczy się komary). Ironia losu - w listopadzie pewnie będę narzekać, że zimno Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: cholerne upały 16.08.10, 12:11 KAwa dodaj sobie ten wątek do ulubionych i przypomnij go w lutym jak od 3 miesięcy będzie minus 20 Ja tam lubię upały. Wreszcie nie marzne i nie mam przeziębionego pęcherza non stop. Odpowiedz Link
exotique Re: cholerne upały 16.08.10, 13:28 chetnie sie zamienie. wlaczylam dzis grzejnik w salonie wieje u mnie, leje sie z nieba, szaro i zimno. no i 4 dzbanki goracej herbaty z cytryna wciagnelam, na nogach mam welniane skarpety. lato kurwa alpejskie, niech je ges kopnie. Odpowiedz Link
alajna2 Re: cholerne upały 16.08.10, 15:54 upały, upały i juz po. U mnie leje i ciemno jak w piwnicy. Z dwojga złego wolę ciepełko. Odpowiedz Link
doral2 Re: cholerne upały 16.08.10, 18:01 u mnie jeszcze gorąco. i z niechęcią wyglądam deszczu, bo jak pada to nie mogę otworzyć okien dachowych, a chałupa tak nagrzana, że masakra. żeby nie wentylator, to bym nocy nie przetrwała. ale z drugiej strony wolę upały niż mrozy, nie trzeba tylu gałganów na siebie nakładać, no i mam niższe rachunki za gaz grzewczy Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: cholerne upały 17.08.10, 09:09 A dupa, gdzie niby te upaly?? U mnie pochmurno od kilku dni i wcale gorąco nie jest... Teraz jest 16 stopni. Odpowiedz Link
hamerykanka Re: cholerne upały 20.08.10, 00:39 U nas przez dwa dni bylo przyjemnie, temp spadla do 30C a teraz znowu w 40C oscyluje... Musze przekopac ogrodek pod przesadzone truskawki, przesadzic pare doniczek, wykopac pod chodnik ktory zamierzam ulozyc z lupanej skaly i guza...nie chce mi sie Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: cholerne upały 20.08.10, 11:21 w Grecji Wpadnij do mnie. Masz blizej niz do Teksasu Odpowiedz Link
jk3377 Re: cholerne upały 20.08.10, 11:25 w Grecji juz w tym roku bylam,bylo super fakt, tam goraco macie.zazdroszcze troche. Odpowiedz Link
hamerykanka Re: cholerne upały 20.08.10, 12:43 Nie ma czego. Wyjdziesz na dwor na godzine, pot z ciebie kapie strugami. Nastepna godzine spedzasz w chlodnym domu ratujac sie zimnymi drinkami i mobilizujac do wyjscia na zewnatrz, bo przeciez tyle jszcze niezrobione...I tak w kolko... Odpowiedz Link
doral2 Re: cholerne upały 20.08.10, 18:21 hamerykanka, a we phoenix byłaś może kiedy?? tam to są upały, że hoho Odpowiedz Link
hamerykanka Re: cholerne upały 20.08.10, 21:41 Bylam,bylam Dla mnie najgorsze bylo Arkansas i Floryda, goraco jak tutaj plsu 100 % wilgotnosci. Nie bylo czym oddychac i czulam sie jak w saunie.Tu przynajmniej mala wilgotnosc pomaga. Odpowiedz Link