zuzanka79 23.08.10, 12:10 będzie Dr House i MjakMdłości , "Miłość nad rozlewiskiem" i nawet "Ojciec Mateusz" będzie nowy. Już się cieszę A wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcia1234 Re: Nowy sezon serialowy 23.08.10, 12:16 a ja czekam tylko na serial fantastyczny pt "Na dobre i na złe" Odpowiedz Link
olinka20 Re: Nowy sezon serialowy 23.08.10, 12:17 Z Housa sie cieszę, reszty nie ogladam Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Nowy sezon serialowy 23.08.10, 12:36 Ja housa mogę i "pierwsza miłość" oglądam od początku Odpowiedz Link
ciepla.kawa Re: Nowy sezon serialowy 23.08.10, 12:39 A ja w pierwszej kolejności czekam na Desperate Housewives. Odpowiedz Link
doral2 Re: Nowy sezon serialowy 23.08.10, 14:14 moja rodzina wczoraj z zacięciem dyskutowała o "majce" mnie seriale nie ruszają... Odpowiedz Link
zales239 Re: Nowy sezon serialowy 23.08.10, 14:23 Majka jest mdła i nijaka flaki z olejem Ja czekam na Barwy szczęścia i Na Wspólnej,więcej nie oglądam. Najgorsze jest to,że jak już się zacznie ta szaruga za oknem i wieczorami i popołudniami na dupie w domu bedziemy siedzieć to wtedy drzwi od lodówki częściej się cholera otwierają i człek szuka różnych smaków-już się boję. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Nowy sezon serialowy 23.08.10, 15:30 nooo, housik, housik koniecznie. No i Dextera też koniecznie , koniecznie. I CSI Las Vegas - od kiedy gra Fiszbern, to mi się bardziej serial podoba W zaden inny serial jakoś się nie wciągnęłam jeszcze... ale wszytko przede mną... Odpowiedz Link
beata985 Re: Nowy sezon serialowy 23.08.10, 19:09 żaden z ww mnie nie interere jak by puścili Gotowe na Wszystko no i barwy szczęsci-chociaż tu mam tyły i wątek zgubiłam Odpowiedz Link
doniak0 Re: Nowy sezon serialowy 23.08.10, 23:03 Czekam z niecierpliwością na The Vampire Diaries, Usta Usta i Barwy Szczęścia ))) Odpowiedz Link
easy_martolina84 Re: Nowy sezon serialowy 24.08.10, 08:24 Moze na seriale to średnio sie ciesze(ogladam Usta Usta i "Na wspolnej" czasami),ale zaczna sie inne programy typu Wojewodzki,czy Majewski,bo nuda teraz straszna w tej tv Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Nowy sezon serialowy 24.08.10, 08:44 easy_martolina84 napisała: >ale zaczna sie inne programy typu Wojewodzki,czy Majewski, Na Majewskiego też czekam. A na Wojewódzkiego to i tak nigdy nie doczekałam i zasypiałam bo nuda tera > z > straszna w tej tv Jak to niestety w każde wakacje Aż się człowiek wkurza, że za kablówkę musi tyle placić. Odpowiedz Link
arallia Re: Nowy sezon serialowy 24.08.10, 21:26 Mało serialowa jestem ale z polskich czekam na Usta Usta a z niepolskich na Desperatki. Uwielbiam za to czytać streszczenia seriali w gazetach i ew. posłuchać nieteściowej, co w tym czy w tamtym się wydarzyło, a potem skonfrontować swą wiedzę raz na pół roku z rzeczywistością serialową Odpowiedz Link
aniulka8503 Re: Nowy sezon serialowy 25.08.10, 00:18 Ja czekam na pierwszą miłość i na wspólnej Odpowiedz Link
jk3377 Re: Nowy sezon serialowy 25.08.10, 08:44 juz sie doczekac nie moge hahha szcegolnie,ze wtedy zacznie mi sie kociol w pracy i nie wiem kiedy to obejrze,ale na odstresowanie jak znalazl,zwlaszcza programy rozrywkowe Odpowiedz Link
jk3377 p.s...... 25.08.10, 08:45 aha,jednego tylko nie moge sobie wyobrazic,choc krotka zapowiedz widzialam...Kalicinska od rozlewiska w programie'opowiedz mi swoja historie' hehhehe rety! Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Nowy sezon serialowy 25.08.10, 09:30 Na Na wspolnej czekam, na housa czekam, na CSI- wszystkie na KOści. Jestem tez ciekawa nowego polskiego serialu z B. Lindą pt. Ratownicy ( bedzie tylko 13 odcinków) Odpowiedz Link