ez-aw 01.09.10, 07:08 Śpicie? A może takie zajęte jesteście wyszykowaniem pociech? U mnie młody wstał o 6:30 i szaleje. A piję kawę i próbuję się ogarnąć. Dawno nie musiałam być przytomna o tej godzinie Dla zaspanych - kawa Dla zdenerwowanych - coś na uspokojenie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tedesca1 Re: Wstawać - dzieci szykować 01.09.10, 07:47 No to mój się chyba umówił z Twoim, bo też wstał po 6 i zaczął się od razu bawić, ja piję kawę i zaprowadzę go na 9. Wczoraj go zaprowadziłam do dziadków, to się pobeczał jak wychodziłam mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej.. Odpowiedz Link
attiya Re: Wstawać - dzieci szykować 01.09.10, 09:24 można jeszcze walerianę wkleić ja o 6:30 wstałam ale widzę, że ciut za późno, jutro o 6 wstane, lepiej powoli wszystko niż ciągłe "szybko, szybko" Odpowiedz Link
aniulka8503 Re: Wstawać - dzieci szykować 02.09.10, 22:52 no to ja wstałam o 5.00...bo my to już o 6.00 byliśmy w przedszkolu chwila płaczu, ale mały już się przyzwyczaił i pani powiedziała, że jest mądry i że mój 2,5 latek już nie jednego trzylatka przeskoczył Jestem dumna z mojego synusia Odpowiedz Link