Dodaj do ulubionych

Spotkanie z Kamą w piątek wieczorem

14.09.10, 21:53
Coś na mało składnie idzie to umawianie się, więc zarządzam: spotkanie w piątkowy wieczór smile
Ja będę koło 19, ale Wy możecie spotkać się wcześniej.
Tradycyjnie będziemy gdzieś w centrum, kto zna fajne knajpy?

Proszę się wpisywać kto chce być, byśmy wiedzieli ile osób będzie.

ps, być może spotka się też z nami eyes69, która tego dnia też przyjedzie do Wawy.
Obserwuj wątek
    • mearuless Re: Spotkanie z Kamą w piątek wieczorem 14.09.10, 21:58
      ok ja mogie.
      moze w sphinxie na chmielnej/szpitalnej?
      a moze w mela verde?
      a moze na chmielnej w ktorejs knajpce-jest ich tam od wuja??suspicious
    • magiczna_marta Re: Spotkanie z Kamą w piątek wieczorem 14.09.10, 22:31
      Wieczorem to się bujajcie bo ja dzieci nie mam z kim zostawić.
    • edycja_kopiuj_wklej Re: Spotkanie z Kamą w piątek wieczorem 15.09.10, 09:59
      A moze w Landzie kolo metra Sluzew w pizzeri, albo jednej z tamtejszych kafejek. Ma to ten plus, ze jest plac zabaw i mozna tam wsadzic dzieciaki. Bez ograniczen czasowych to chyba 25 zl. Dlamnie to bylby plus, bo Zosik ma tam zajecia baletu miedzy 17 a 18, wiec nie mialabym problemow z ciaganiem dziecka do domu, apozniej dojazdu do was. No i inne dzieciate by mogly przyjsc z malym talatajstwem wink
      • ez-aw Edycja 15.09.10, 10:54
        Bardzo fajny pomysł. A mają tam piwo? suspicious
        • edycja_kopiuj_wklej Re: Edycja 15.09.10, 11:45
          eee, nie wiem. Najwyzej mozna sie pozniej przeniesc do innej, pizzeria ma ten plus, ze jest zaraz przy placu zabaw, wiec nadwrazliwe matki (mialam nawet wymienic z nicka, ale i tak wszyscy wiedza ;P ) beda mialy dzieciaki na oku. Pietro wyzej jest fajna restauracja z cyklu fresh, wiec jak ktos chce cos zdrowego to tez znajdzie cos dla siebie, ma ten plus ze za 5 zl jest kawy wielka dolewka, ale chyba nie ma alkoholu. Na pewno blizej wejscia widzialam restauracje z piwem, winem itp.
          Znalazlam nawet spis do wyboru
          restauracje:- restauracja japońsko koreańska SHILLA,- PIZZA DOMINIUM,- JAZZ BISTRO,- CAFFE ESPRESSO,
          Puby:- WETLINA,- AQUA,- RAMA,- Klub bilardowy "LAND CLUB".
          Kuchnia:- Chińska,- Turecka,

Ja w Landzie bede chwile przed 17. Odstawie dziecko na balet i pozniej mam godzine spokoju. Jak ktos ma 3-5 latki to tez moze chyba wykupic zajecia jednorazowe za 40 zl. No i pozniej na plac zabaw i do momentu az plac zabaw zamkna (nie wiem o ktorej) albo jak dzieckopadnie i odmowi dzialania
    • zocha16 Re: Spotkanie z Kamą w piątek wieczorem 15.09.10, 12:25
      W piatek wieczór to i ja sie zapisuję. W Jazz Bistro maja reweleacyjne pierogi z grzybami (pieczone) - palce lizać.
    • eyes69 Re: Spotkanie z Kamą w piątek wieczorem 15.09.10, 12:25
      Ustalcie cos konkrtenie, bo inaczej to ciezko bedzie sie spotkac. ;D
      • ez-aw eyes 15.09.10, 13:05
        Pisałam Ci, byś dała mi numer na priv - będę mogła Cię zawiadomić jak ustalimy dokładnie (w razie, gdybyś była w tym czasie w podróży)
        • ez-aw Re: eyes 15.09.10, 13:08
          Już mam numer i wysłałam Ci mój smile
          • eyes69 Aaaaaaaaaaaaa 15.09.10, 14:57
            Chyba zly numer Ci wyslalam. Jak zwykle sie pomylilam. Zawsze go przekrecam. Juz i prawidlowy wysylam. wink
            • ez-aw g18, pizzeria Dominium w Landzie - metro Śłużew 16.09.10, 13:11
              W takim razie spotykamy się w Landzie kolo metra Służew w pizzerii Dominium (Edycja - dobrze napisałam?). Daj kobieto dokładniejszy adres suspicious

Godzina 18 pasuje? Ja i tak będę po 19 i mam nadzieję, ze poczekacie na mnie.

Edycja - czy możesz zamówić stolik na 6 osób? Albo dać dokładniejsze namiary, to ja to zrobię?
              • eyes69 Re: g18, pizzeria Dominium w Landzie - metro Śłuż 16.09.10, 19:42
                Popatrzylam sobie na mapke i to bedzie dosyc daleko od mojego miejsca postoju, wiec nie wiem czy dam rade.
                • doral2 Re: g18, pizzeria Dominium w Landzie - metro Śłuż 16.09.10, 20:48
                  mi tez nie po drodze....bliżej centrum, plizzzzzz
                  i bliżej 21.00 plizzzzz.....
                  bo inaczej nie przyjdę nawet na 15 minet tongue_out
                  • ez-aw Doral, 16.09.10, 21:30
                    Przecież prosiłam by podawaj listę knajp do spotkania. To teraz proszę nie mieć pretensji tongue_out
                    A koło 21 nie da rady, bo koło 22 Kama będzie się zbierać. Inaczej kobieta nie zdąży na ostatni autobus do siebie (czyli tam gdzie teraz stacjonuje wink)
                • ez-aw Eyes 16.09.10, 21:31
                  Faktycznie, u ciebie kiepsko z dojazdem. Na Alternatywie napiszę Ci jak możesz dojechać.
                  • ez-aw Re: Eyes 16.09.10, 21:47
                    Napisałam. Nie jest taki najgorszy ten dojazd smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka