exotique 22.11.10, 11:58 na prezenty swiateczne dla malej. po swietach urodziny, wiec juz mam zawracanie dupy przez rodzine i chrzestnych. ja wiem, fajnie ze sie interesuja ale nie mam pojecia co im odpowiedziec. malej sie nie zapytam, ona na wszystko odpowiada kitty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prigi Re: nie mam pomyslu 22.11.10, 12:12 moja trzylatka napisala list do mikołaja. a w nim: -łyżwy -rolki -hulajnoga -kasa fiskalna -bębenek ostatnio doszło lego, ale na to raczej nie ma co liczyć może coś ci to pomoże Odpowiedz Link
exotique Re: nie mam pomyslu 22.11.10, 12:40 MYSLALAM o zabawkach edukacyjnych co wydaja dzwieki-ale ja mam na dniach rodzic, wiec wiecej halasu niz mam teraz na stanie nie chce wlasnie wypatrzylam jakies klocki z hello kitty- nawet nie glupie- tylko musze na zywo oblukac czy nie sa za male Odpowiedz Link
elske Re: nie mam pomyslu 22.11.10, 14:01 Lego duplo hello kiti . Duze sa . niech kazdy kupi zestaw, dziecko bedzie szczęśliwe . Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: nie mam pomyslu 22.11.10, 21:34 A ja polecam Bajkoczytacza z 2-3 dodatkowymi wkladami wymiennymi. Nie wiem jak twoja, ale moja to akurat model, ktory lubi jak sie jej czyta. Dostala taka ksiazke 1,5 roku temu i nadal sie sprawdza. Jesli malej sie spodoba, bedziesz miala troche odsapniecia, i pewnosc, ze dziecko ma dodatkowa stycznosc z jezykiem polskim. Bajkoczytacza mozna kupic w empiku Odpowiedz Link