asiaiwona_1 23.11.10, 11:24 to nie zdecyduję się na operację plastyczną... Słyszałyście o tej Szwedce (chyba) co w PL sobie cycki chciała zrobić? Masakra. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona_mayfair Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 11:30 A ja bym chciała nowe cycki. I chuj. ale nie będę ich mieć, wiec nie ma o co sie bać. Moje wisz do pasa, a właściwie to, co z nich zostało.... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 11:35 dziewczyna zapadła w śpiączkę - lekarze mówią, że bez szans na powrót do normalnego życia. Stan wegetatywny Mona - ja bym też chciała nowe cycki, ale słysząc o takich historiach wolę mieć swoje zwisy. Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 11:37 eh, znajoma sobie zrobiła z jakąś anatomiczną wkładką i ma taaaakie zajebiste... prawie nie do poznania, że nie są naturalne, w dotyku też Moje to ani w staniku dobrze nie wyglądają ani wcale Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 20:44 Cycki jej albo sobie fundnął narzeczony. Odpowiedz Link
exotique Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 11:34 wiesz Asiowa, jak chce sie miec cycki jak z katalogu, a zaplacic jak za mieso w lidlu to nie ma co sie dziwic. ja sobie za kilka lat cycki zrobie- tyle ze nie bede szukac podwiejskiego rzeznika tylko pojde do dobrej kliniki co daje gwarancje i ma wszelkie aktualne certyfikaty. Odpowiedz Link
doral2 Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 11:35 a ja tam ze swoich cycków jestem zadowlona i ciachać ich nie mam zamiaru Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 15:56 Tez jestem zadowolona, chociaz mogly by byc ciut mniejsze Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 20:45 Ja sie lekarzy boję, nic nie dam sobie pociąć o ile zdrowotnie nie będzie potrzeby. Póki co 2 razy dalam sie pociąć dla dzieci, no ale dla dzieci warto było sie połózyc pod nóz. Odpowiedz Link
dezetta Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 16:01 Oglądałam w TV mnóstwo operacji cycków. Nie dam się tak pokroić i nie zafunduję sobie takiego bólu, brrr. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 17:17 ja mam plan, by zrobić sobie cycki latem. nic mnie nie odstraszy. jak nie uzbieram, to idę na żebry oczywiście zmniejszam. Odpowiedz Link