Dodaj do ulubionych

Choćby mi cycki wisiały do kostek

23.11.10, 11:24
to nie zdecyduję się na operację plastyczną...

Słyszałyście o tej Szwedce (chyba) co w PL sobie cycki chciała zrobić? Masakra. uncertain
Obserwuj wątek
    • mona_mayfair Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 11:30
      A ja bym chciała nowe cycki. I chuj. ale nie będę ich mieć, wiec nie ma o co sie bać. Moje wisz do pasa, a właściwie to, co z nich zostało....
    • mamula_to_ja Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 11:31
      Nie...a co?
      • asiaiwona_1 Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 11:35
        dziewczyna zapadła w śpiączkę - lekarze mówią, że bez szans na powrót do normalnego życia. Stan wegetatywny sad

Mona - ja bym też chciała nowe cycki, ale słysząc o takich historiach wolę mieć swoje zwisy.
        • mona_mayfair Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 11:37
          eh, znajoma sobie zrobiła z jakąś anatomiczną wkładką i ma taaaakie zajebiste... prawie nie do poznania, że nie są naturalne, w dotyku teżsmile Moje to ani w staniku dobrze nie wyglądają ani wcaleuncertain
        • przeciwcialo Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 20:44
          Cycki jej albo sobie fundnął narzeczony.
    • exotique Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 11:34
      wiesz Asiowa, jak chce sie miec cycki jak z katalogu, a zaplacic jak za mieso w lidlu to nie ma co sie dziwic.
      ja sobie za kilka lat cycki zrobie- tyle ze nie bede szukac podwiejskiego rzeznika tylko pojde do dobrej kliniki co daje gwarancje i ma wszelkie aktualne certyfikaty.
      • doral2 Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 11:35
        a ja tam ze swoich cycków jestem zadowlona i ciachać ich nie mam zamiaru smile
        • sewa.49 Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 15:56
          Tez jestem zadowolona, chociaz mogly by byc ciut mniejsze wink
        • przeciwcialo Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 20:45
          Ja sie lekarzy boję, nic nie dam sobie pociąć o ile zdrowotnie nie będzie potrzeby. Póki co 2 razy dalam sie pociąć dla dzieci, no ale dla dzieci warto było sie połózyc pod nóz.
    • dezetta Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 16:01
      Oglądałam w TV mnóstwo operacji cycków. Nie dam się tak pokroić i nie zafunduję sobie takiego bólu, brrr.
      • grave_digger Re: Choćby mi cycki wisiały do kostek 23.11.10, 17:17
        ja mam plan, by zrobić sobie cycki latem. nic mnie nie odstraszy. jak nie uzbieram, to idę na żebry wink oczywiście zmniejszam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka