Dodaj do ulubionych

prezent dla młodego:)

10.12.10, 23:11
babcia dała mi kasę dla dzieciaków, żeby im coś kupić.
stwierdziłam, że nie chcę kolejnych gratów i kupię im coś do ubrania.
no i się właśnie zakochałambig_grin znalazłam na allegro, ale jadę jutro zobaczyć, czy w moim hmie jest, to kupię od ręki.
czyż nie jest boska?:

https://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/50/74/21/1350742186

to prezent dla młodego (mój m myślał, że dla kingitongue_out), nad młodą muszę pomyśleć jeszcze.
Obserwuj wątek
    • schiraz Re: prezent dla młodego:) 10.12.10, 23:26
      Nie wiem ile lat ma Twoje Dziecko, ale mój Syn zapłakałby się na śmierć na widok ubrania pod choinką. Nie zrozum mnie źle, bardzo możliwe, że Twoje Dzieci uwielbiają właśnie takie praktyczne prezenty i mnie nic do tegosmile
      ------
      Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia.
      • kama_msz Re: prezent dla młodego:) 10.12.10, 23:56
        moje uwielbiają szmaty (po mamusi zapewnetongue_out), więc płaczu raczej nie będzie.
        zresztą zabawki dostaną od dziadków - równowaga w przyrodzie będzie zachowanabig_grin
    • mme_marsupilami Re: prezent dla młodego:) 11.12.10, 03:09
      Fajna ta bluza i bardzo ladna kolorystyka, wiec zajrze do swojego cHaMa.
      Mojemu kalafiorem zwisa co dostaje, pod warunkiem ze bedzie to autobus albo kasownik, ktory robi "zyt zyt". Czy ktos jest mi w stanie podpowiedziec jak sprawnie "pozyczyc na wieczne nieoddanie" kasownik z autobusu? big_grin
      • domatorka.amatorka Re: prezent dla młodego:) 11.12.10, 09:09
        bardzo proszęwink
        allegro.pl/kasownik-krg-2-i1355839867.html
        • schiraz Re: prezent dla młodego:) 11.12.10, 11:16
          Allegro jest wielkie... Jeśli dziecku się spodoba to pewnie, że bluza jest fajnym prezentemsmile
          ------
          Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia.
    • papiki Re: prezent dla młodego:) 11.12.10, 13:00
      zajebista! Sama bym taką chciała. Są większe rozmiary?
      W średniej szkole miałyśmy z przyjaciółką fazę na Muppet'y i oglądałyśmy na wideo ile wlezie. Aż w pewnym momencie musiałyśmy przestac, bo zaczęłam się śmiac jak Kermit - nie fonetycznie, wizualniesmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka