Dodaj do ulubionych

biorezonans

29.12.10, 15:15
Była któraś z was sama albo z dzieckiem? Działa, testy sa wiarygodne?
Chciałabym iść z 4latkiem na testy alergiczne i odczulanie, a z M. na kuracje antynikotynowa.
Znacie jakiś dobry gabinet w okolicy Rawy Mazowieckiej albo Żyrardowa? Warszawa też może być.
W necie znalazłam Bikomed w Wawie, warto?
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: biorezonans 29.12.10, 19:30
      jak w to uwierzysz to zadziała, a jak nie to nie.
      kiedys miałżonka zaprowadziłam na takie testy, i mówiąc szczerze sama w nie nie wierzę, a cóz dopiero on..
      • stillgrey Re: biorezonans 29.12.10, 19:54
        no dobra, w przypadku odczulania na fajki mozna zalozyc, ze tutaj wazna jest sila sugestii, ale co w przypadku testow na alergie? wyniki w ogole nie odzwierciedlaja rzeczywistosci?
        w sumie chyba sie skusze i zobacze czy sprawdza sie te alergeny co do ktorych mam 100% pewnosci - kakao, banany i miod.
        • doral2 Re: biorezonans 29.12.10, 20:08
          na faje to se kup plastry, niquitin albo nicorette (te drugie tańsze), ale za to nie kupuj fajek. działa, sprawdziłam smile
          • stillgrey Re: biorezonans 29.12.10, 20:13
            ja nie pale i w zyciu nie palilam, dzieki boguwink moj Przemek rzucil fajki na 1,5 roku i niestety od wakacji znow paliuncertain ale chce rzucic. wczesniej wystarczylo samozaparcie i ksiazka carra, teraz przydalby sie jeszcze jakis wspomagaczwink
            • doral2 Re: biorezonans 29.12.10, 20:20
              no to właśnie w roli wspomagacza plastry smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka